Konferencija za štampu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hilmo je napisao/la:Čuj Ibraka hoće da kazni Duljevića, nije lik dobar sekunde, nadam se da to Meho neće dozvoliti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidis da se lik zajebava. Sigurno da je malo i pretjero sa euforijom.hilmo je napisao/la:Čuj Ibraka hoće da kazni Duljevića, nije lik dobar sekunde, nadam se da to Meho neće dozvoliti.
Nadam se. Pretjera on ovako cesce.moustapha je napisao/la:Vidis da se lik zajebava. Sigurno da je malo i pretjero sa euforijom.hilmo je napisao/la:Čuj Ibraka hoće da kazni Duljevića, nije lik dobar sekunde, nadam se da to Meho neće dozvoliti.
- Cestitam kompletnoj ekipi na zalaganju i igri. Realno, rezultat je trebao biti 7-1 u nasu korist. Imam samo jednu zamjerku, a to je poigravanje i promasaj Harisa Duljevica u sudijskom vremenu. Sigurno je da ce zbog toga biti kaznjen - kaze Ibrakovic za danasnji Dnevni avaz.karabaja_sa je napisao/la:Vidim svi nesto komentarisu Ibrakovicevu izjavu, gdje se moze to procitati
ja se sad zapitam dali smo mi gledali istu utakmicuhilmo je napisao/la:- Cestitam kompletnoj ekipi na zalaganju i igri. Realno, rezultat je trebao biti 7-1 u nasu korist. Imam samo jednu zamjerku, a to je poigravanje i promasaj Harisa Duljevica u sudijskom vremenu. Sigurno je da ce zbog toga biti kaznjen - kaze Ibrakovic za danasnji Dnevni avaz.karabaja_sa je napisao/la:Vidim svi nesto komentarisu Ibrakovicevu izjavu, gdje se moze to procitati
Zapitam se i ja dali smo gledali istu utakmicu?, brate trebalo je biti 1-4 da je dulja dao oba pogotka i ne znam cemu se kone cude?Schwarz je napisao/la:ja se sad zapitam dali smo mi gledali istu utakmicuhilmo je napisao/la:- Cestitam kompletnoj ekipi na zalaganju i igri. Realno, rezultat je trebao biti 7-1 u nasu korist. Imam samo jednu zamjerku, a to je poigravanje i promasaj Harisa Duljevica u sudijskom vremenu. Sigurno je da ce zbog toga biti kaznjen - kaze Ibrakovic za danasnji Dnevni avaz.karabaja_sa je napisao/la:Vidim svi nesto komentarisu Ibrakovicevu izjavu, gdje se moze to procitati
Jedno je reci moglo je biti 3:1 ili 4:1 a skroz drugo 7:1.sarajlija je napisao/la:Svasta majkemi pa znam da vam je krivo i meni bi bilo da smo izgubili, imali ste vi svojih sansi ja ne kazem da niste jarane sve sam vidio bolan mi kad smo postigli drugi pogodak, vidio si sanse nase daj nemoj zezat majketi.![]()
Dvije duljine, pa ona kad je okic pukuso neki lobvala mi je ispo onde smijesan, mogao je dodati milosu , tako da je bolje sto je ovako ostalo vi ako pobjedite ostale dvije utakmice mozete biti ozb., kandidat za titulu hocu reci da se zakuhalo u samom vrhu i meni je drago sto je tako
![]()
Komso vama sretno u nastavku.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 29 gostiju.