FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 03 nov 2014, 09:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

Konferencija za štampu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 nov 2014, 09:13

hilmo je napisao/la:Čuj Ibraka hoće da kazni Duljevića, nije lik dobar sekunde, nadam se da to Meho neće dozvoliti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pa da ti kazem i treba. :roll:
Kodro je Duljevica dobro izruzio u Mostaru protiv Zrinjskog.Koliko je god bio dobar, i imao dobrih prodora,sa onim driblanjem i sa svojom sebicnoscu, je podobro iznervirao raju na Grbavici.Horde krvare za svetinju, on se igra sa našim zivcima.Posle njegove zajebancija,umalo da jedna frljoka zavrsi u našem golu.Da je usla, ne bih mu bio u kozi. :nene:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 03 nov 2014, 10:11

Dobili ih na ulici, korteu, koreografiji, dimovima, bakljama, tribini, TERENU.
Bordo dio grada izdominirao komsiluk.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

mstar
Kontakt:

Post Postao/la mstar » 03 nov 2014, 10:12

slika

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 nov 2014, 10:15

hilmo je napisao/la:Čuj Ibraka hoće da kazni Duljevića, nije lik dobar sekunde, nadam se da to Meho neće dozvoliti.

Vidis da se lik zajebava. Sigurno da je malo i pretjero sa euforijom.

Puno vaznije za upravu je da se sada oglasi na pisanje pojedinih medija o tome ko je poceo nerede i brutalno izivljananje na jednoj grupi. Da ne spominjem uslove na stadionu, organizaciju utakmice i td. Na Grbavici imamo konstantno iste probleme, ali to izgleda niko ne planira popraviti.
#divovi

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2014, 10:18

Cestitke. Dobru ekipu i trenera imate. Svaka cast. Bolja ekipa se ne bi mogla sastaviti od cijele ove nase lige. Po meni sigurno osvajate prvenstvo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 nov 2014, 10:20

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 nov 2014, 11:05

Opet ponavljam najveći Kodrin uspijeh je puno veća stabilnost odbrane. Što se tiće realizacije znal ose je i prije da imamo jake igrače u vruhu napada kojim ne treba puno vremena da zabiju.

Radovac po meni najbolji igrač FKS dok je igrao.

Duljević - presebičan, treba mu specijalni suradnik da ga dohaviza.

Bandović - extra, izgleda da je jedino 100% siguran na Grbavici :mrgreen:

Svi ostali :clap: izuzetno borbeno za sve pohvale.

Sad Vitez :opaopa: :opaopa: :opaopa: podcijeniti ih nećemo neće dati Kodro :D
SRETAN BROJ - 1725

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2014, 11:09

moustapha je napisao/la:

Vidis da se lik zajebava. Sigurno da je malo i pretjero sa euforijom.
Nadam se. Pretjera on ovako cesce.
Nije da ja sad nesto pametujem trebaju ovako ili onako. Uprava veoma dobro zna sta treba uraditi. Ali mislim da kaznjavanjem neces pomoci mladom igracu.
I sam Kodro je na pressu rekao da nije ljut na Dulju, i da nikad nije ljut na igraca koji fuli sansu nego vise je ljut na igrace koji ne traze i ne bore se za priliku za poentiranje.

Ma lijep danas dan drama. :kafa: :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 nov 2014, 11:35

Sad nam valja odigrati tekmu protiv Viteza. :roll:
Fali ce nam najmanje pola igraca iz prve ekipe.Posle derbija valja nam odigrati utakmicu u kojoj se unaprijed zna pobjednik,a mi tad najlosije igramo.Ipak imamo kvalitet da sa rezervamo pobjedimo.Bice zajebano i protiv Viteza ,a posebno protiv Slobode u Tuzli, to zadnje kolo.Kako umijemo i znamo moramo uzeti 6 bodova,a onda na proljece sa Benkom,i jos par pojacanja po duplu titulu. :njanjanja:
Mislim da poslije pobjede na derbiju,nema potrebe da navijace pozivamo da dođu na Kosevo.Evo nam prilike da im se protiv Vitaza odužimo našom posjetom. :clap:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 03 nov 2014, 11:39, ukupno mijenjano 3 puta.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 03 nov 2014, 11:36

Misija derbi završena,sad uzeti Viteza i nadam se lijepom vremenu i makar 5000 na Koševu. :D
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 03 nov 2014, 11:41

Vidim svi nesto komentarisu Ibrakovicevu izjavu, gdje se moze to procitati

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 nov 2014, 12:14

poderasmo ih k" o svinja masan dzak

VVVBK

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2014, 12:24

karabaja_sa je napisao/la:Vidim svi nesto komentarisu Ibrakovicevu izjavu, gdje se moze to procitati
- Cestitam kompletnoj ekipi na zalaganju i igri. Realno, rezultat je trebao biti 7-1 u nasu korist. Imam samo jednu zamjerku, a to je poigravanje i promasaj Harisa Duljevica u sudijskom vremenu. Sigurno je da ce zbog toga biti kaznjen - kaze Ibrakovic za danasnji Dnevni avaz.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 nov 2014, 12:30

hilmo je napisao/la:
karabaja_sa je napisao/la:Vidim svi nesto komentarisu Ibrakovicevu izjavu, gdje se moze to procitati
- Cestitam kompletnoj ekipi na zalaganju i igri. Realno, rezultat je trebao biti 7-1 u nasu korist. Imam samo jednu zamjerku, a to je poigravanje i promasaj Harisa Duljevica u sudijskom vremenu. Sigurno je da ce zbog toga biti kaznjen - kaze Ibrakovic za danasnji Dnevni avaz.
ja se sad zapitam dali smo mi gledali istu utakmicu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 nov 2014, 12:39

Schwarz je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
ja se sad zapitam dali smo mi gledali istu utakmicu
Zapitam se i ja dali smo gledali istu utakmicu?, brate trebalo je biti 1-4 da je dulja dao oba pogotka i ne znam cemu se kone cude? :crazy:

Ovako su dobro prosli ali treba biti realan i priznat ko je bio bolji iskren da budem da su oni bili ja bih priznao, ovako je bilo drugacije. ;)
04.10.2009 !!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 nov 2014, 12:52

- Cestitam kompletnoj ekipi na zalaganju i igri. Realno, rezultat je trebao biti 7-1 u nasu korist. Imam samo jednu zamjerku, a to je poigravanje i promasaj Harisa Duljevica u sudijskom vremenu. Sigurno je da ce zbog toga biti kaznjen - kaze Ibrakovic za danasnji Dnevni avaz.[/quote]
ja se sad zapitam dali smo mi gledali istu utakmicu[/quote] Zapitam se i ja dali smo gledali istu utakmicu?, brate trebalo je biti 1-4 da je dulja dao oba pogotka i ne znam cemu se kone cude? :crazy:

Ovako su dobro prosli ali treba biti realan i priznat ko je bio bolji iskren da budem da su oni bili ja bih priznao, ovako je bilo drugacije. ;)[/quote]
ocito da nismo gledali istu utakmicu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 nov 2014, 13:01

Svasta majkemi pa znam da vam je krivo i meni bi bilo da smo izgubili, imali ste vi svojih sansi ja ne kazem da niste jarane sve sam vidio bolan mi kad smo postigli drugi pogodak, vidio si sanse nase daj nemoj zezat majketi. ;)

Dvije duljine, pa ona kad je okic pukuso neki lob :lol: vala mi je ispo onde smijesan, mogao je dodati milosu , tako da je bolje sto je ovako ostalo vi ako pobjedite ostale dvije utakmice mozete biti ozb., kandidat za titulu hocu reci da se zakuhalo u samom vrhu i meni je drago sto je tako :)

Komso vama sretno u nastavku. :thumbup:
04.10.2009 !!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2014, 13:09

Dobro i Zeljo je imao inaj zicer kod 1-1 :oops: Kasnije onaj corak, po meni je ovo najrealnije i pobjeda je zasluzena jer smo usli u tekmu sa zeljom da je uzmemo a Zeljo je bio vise defanzivno orijentisan.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 nov 2014, 13:14

sarajlija je napisao/la:Svasta majkemi pa znam da vam je krivo i meni bi bilo da smo izgubili, imali ste vi svojih sansi ja ne kazem da niste jarane sve sam vidio bolan mi kad smo postigli drugi pogodak, vidio si sanse nase daj nemoj zezat majketi. ;)

Dvije duljine, pa ona kad je okic pukuso neki lob :lol: vala mi je ispo onde smijesan, mogao je dodati milosu , tako da je bolje sto je ovako ostalo vi ako pobjedite ostale dvije utakmice mozete biti ozb., kandidat za titulu hocu reci da se zakuhalo u samom vrhu i meni je drago sto je tako :)

Komso vama sretno u nastavku. :thumbup:
Jedno je reci moglo je biti 3:1 ili 4:1 a skroz drugo 7:1.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 29 gostiju.