jeste, jesmo. Bolji ste jbg, mi smo imali srece. AJD SAD IŠado19211 je napisao/la:gledam opet tekmu, pa mi smo vas ubili. branili ste ko zepa do 75minuta.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jeste, jesmo. Bolji ste jbg, mi smo imali srece. AJD SAD IŠado19211 je napisao/la:gledam opet tekmu, pa mi smo vas ubili. branili ste ko zepa do 75minuta.![]()
Ma mojne tako ubila nas seljina "djeca"Benko je napisao/la:Sarajevo se braniolo svih 90' minuta , tu treba biti realan... uz dobru odbranu uspjeli su napraviiti dosta prilika i dva gola... šansa Okića, Krste, Duljevića, šut Purića, Bilbije
Željezničar je napadao svih 90' minuta i imao je pogodak u 23' minuti, jednu šansu Bajica i stativu vanjsku iz slobodnog udarca...
![]()
![]()
'naĆi plac u 'va doba.VanBasten je napisao/la:Pogledaj i sutra još jednom, možda pobjedite.ado19211 je napisao/la:gledam opet tekmu, pa mi smo vas ubili. branili ste ko zepa do 75minuta.![]()
Molim te reci da se šališ pomislit ču svašta stvarno te ne kontamado19211 je napisao/la:gledam opet tekmu, pa mi smo vas ubili. branili ste ko zepa do 75minuta.![]()
7habib je napisao/la:e pa **** vas u usta povlacim cestitke, niste ih ni zasluzili
habib je napisao/la:e pa **** vas u usta povlacim cestitke, niste ih ni zasluzili
VanBasten je napisao/la:Pogledaj i sutra još jednom, možda pobjedite.ado19211 je napisao/la:gledam opet tekmu, pa mi smo vas ubili. branili ste ko zepa do 75minuta.![]()
Ne bih se slozio. Po meni jako nesiguran, krivac za gol i jos par puta je sigurno bez potrebe komplikovao. Bar je tako s tribine izgledalo.hilmo je napisao/la:Barić je korektno odradio utakmicu, ali njegovo loše ispucavanje je prethodilo izjednačujićem golu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.