FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

aS_Roma

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 02 nov 2014, 22:50

Aragon je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:kad je snimak na bht
Ma imas komplet tekmu na youtube. Ranije je neko postavio, mogu ti poslati ako zelis.
23:45 veceras

Imas emisija sad na BHT

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 22:50

Moram jos i Bilbiju pohvaliti. Strasno dobro se snasao na ovoj novoj poziciji. U trenutku kad Stojcev steka, Bilbija je pravo osvjezenje za vezu. U svakom njegovom potezu vidi se da je skolovan i inteligentan igrac.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 02 nov 2014, 22:52

Ja ono Duljeviću ništa ne mogu zamjeriti, ono je samo potez viška koji se dešavaju kod neiskusnih igrača, Antolović ga uzeo na iskustvo, a imao je i sreće kod prve situacije.
Dulja će ovakve situacije u budućnosti rutinski rješavati, da li kod nas ili drugdje...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 nov 2014, 22:54

Sevko Okic na FB: "Unistio sam se k'o mi danas Zelju!"
Sarajevo ljubavi moja!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 nov 2014, 22:56

Dobar je Bilbija nije los. Ja sam ga kritikovao na pocetku samo zato jer se ga je guralo na pogresnu poziciju na isturenog spica i stvarno je bio los. On to ne moze kvalitetno odigrati a Krstu na krilo. Trebao je Krste da igra to sto sada igra a Bilbija iz drugog plana tada je jako dobar i koristan. Nego ako Krste nastavi ovako zabijati bice Kodro na slatkim mukama oko napadaca kada Benko konacno zaigra. Malo mi je i zao Bekica ali **** ga takav je sport. Trebalo bi Sarajevo da ima neki B tim makar u drugoj ligi pa mozda postepeno da doguraju do prve lige.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 nov 2014, 22:59

Meni se sviđa igra Puzigaće, momak uvijek daje 110% i čini mi se da je sve bolji i bolji.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 nov 2014, 23:03

@hilmo jesi li bio na utakmici ??

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 nov 2014, 23:03

Ajax je napisao/la:Dobar je Bilbija nije los. Ja sam ga kritikovao na pocetku samo zato jer se ga je guralo na pogresnu poziciju na isturenog spica i stvarno je bio los. On to ne moze kvalitetno odigrati a Krstu na krilo. Trebao je Krste da igra to sto sada igra a Bilbija iz drugog plana tada je jako dobar i koristan. Nego ako Krste nastavi ovako zabijati bice Kodro na slatkim mukama oko napadaca kada Benko konacno zaigra. Malo mi je i zao Bekica ali **** ga takav je sport. Trebalo bi Sarajevo da ima neki B tim makar u drugoj ligi pa mozda postepeno da doguraju do prve lige.
Imamo nesto slicno, Bosnu iz Visokog. :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 nov 2014, 23:06

Aha samo naprimjer Bekic je predobar za Bosnu Visoko a nece se naigrati u Sarajevu osim ako neko od drugih napadaca ne napusti klub. A dobar je igrac to svi znaju samo izgleda da nije bolji od Krste ili Bilbije. E sad da je to neki prvoligaski klub to bi bila druga prica a i igrac bi se lakse prodao i sve dalje. Nesto slicno kao sto imaju Dinamo i Partizan.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 nov 2014, 23:09

Ajax je napisao/la:Aha samo naprimjer Bekic je predobar za Bosnu Visoko a nece se naigrati u Sarajevu osim ako neko od drugih napadaca ne napusti klub. A dobar je igrac to svi znaju samo izgleda da nije bolji od Krste ili Bilbije. E sad da je to neki prvoligaski klub to bi bila druga prica a i igrac bi se lakse prodao i sve dalje. Nesto slicno kao sto imaju Dinamo i Partizan.
Pa recimo valjao bi Travniku, Mladosti itd. u slucaju ako kod nas ne moze igrati ali vidjcemo bitno mu je da dobije 2-3 tekme u kontinuitetu da igra. :thumbup:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 23:11

hilmo je napisao/la:Ja ono Duljeviću ništa ne mogu zamjeriti, ono je samo potez viška koji se dešavaju kod neiskusnih igrača, Antolović ga uzeo na iskustvo, a imao je i sreće kod prve situacije.
Dulja će ovakve situacije u budućnosti rutinski rješavati, da li kod nas ili drugdje...

Ma nadoci ce Duljevic, mlad je. Samo mu rutina fali, ostalo sve ima, sto nema niti jedan igrac u ligi.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 nov 2014, 23:17

najbitnije je da smo dobili puno ce znaciti ova pobjeda prije svega za skidanje pritiska s ekipe ,treba dobiti još ove dvije a onda na proljece furiozno .sto se tice danasnje igre pa tak ,nekako smo premekani u duelima ali vidi se da imamo sistem igre samo još treba da igraci budu opusteni s vise samopozdanja i bice ovo :thumbup: sto se tice problema na tribinama hvala dragom Bogu pa nije niko ozbiljnije stradao u onom stampedu moglo je svega biti .Meho Kodro :thumbup: :thumbup: :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 nov 2014, 23:18

Ajax je napisao/la:@hilmo jesi li bio na utakmici ??
Ne.
Nezamislivo mi je da organi reda dozvole da se na onako mal prostor nabaca 2500 ljudi, zaista ne znam kako to prođe. Svaka čast ljdima koji su bili tu, jer mogu misliti to je bilo čovjek na čovjeka.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 nov 2014, 23:19

dejo je dominirao u zadnjim minutama kad se bacao s loptom :D

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 02 nov 2014, 23:21

QUARESMA 18<<< je napisao/la:dejo je dominirao u zadnjim minutama kad se bacao s loptom :D
Ovo mu je Meho 100% rek'o da radi, inače se toga sam nikad ne bi sjetio. :thumbup: :thumbup:

High

Post Postao/la High » 02 nov 2014, 23:23

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 nov 2014, 23:24

@hilmo
Sarajevu je potreban jedan pravi engleski stadion. A tebe sem pitao jer se vidi da si pravi navijac da nisi neki instant navijac. I kada analiziras kritikujes vise od ostalih :thumbup: a ne samo kao neki lako cemo sto ne valja. Jer samo kvalitet igraca nije dovoljan. Potreban je jos jedan pravi trener kao sto je naprimjer Kodro pa i sreca ponekad i jos puno toga. Sarajevo sada ima konacno sve jos samo da igraci ostanu na okupu par godina bar.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 23:33

Ima li jos neko da sumnja u Kodrine trenerske kvalitete?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 nov 2014, 23:35

Aragon je napisao/la:Ima li jos neko da sumnja u Kodrine trenerske kvalitete?
Navijanje za ovaj klub me naucilo da sumnjam u sve i svakoga. Trenutno je stanje odlicno, kad dodje titula za mene ce biti najbolji.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 nov 2014, 23:38

E sad lagano, bez stresa pogledati utakmicu za neku dublju analizu.
Uz komentar vječitog pitara Igora Kristića ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.