FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 02 nov 2014, 21:22

Jedino kad bi doveli igrace koji kostaju po par miliona al realno je da nema nista od toga, vec ce se kupovati najbolji mladi igraci iz lige i tu i tamo neki dobar igrac sa strane kojeg mozes jeftino nabaviti tj da je bez ugovora, jer je (ne)kvalitet lige najveci problem, jedino sto moze je da se dodje na nivo Dinama koji je za hrvatske lige premocan al za evrope tanak mada dovoljan za ulazak u grupne faze nekad LP a nekad EL, ali i sa takvim sastavom opet ne mora znaciti da bi Sarajevo uvijek dobilo jer i Dinamo je znao gubiti od Hajduka koji je realno daleko ispod njih kvalitetom
Pyro is not a crime !

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 02 nov 2014, 21:22

Mozda sam nezahvalan, al pravo mi je zao sto ovo nismo finisirali kako smo trebali i mogli. Realno je trebalo biti nekig 2:4, 2:5...steta.

Ali naravno fantasticno je i ovako. Tri boda su tu.

Na proljece cemo biti jaci jos 40%....samo jako.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 nov 2014, 21:33

aS_Roma je napisao/la:http://****.com/video-incident-na-s ... -grbavice/

samo da se zna koje poceo, da neki debil ne dodje pamtovati

Bravo aS Roma...bas je ovako i pocelo. Dvije baklje doletile na onaj dio blize anamo njima a treca fulila i pala medju vatrogasce. Tada je nastao lom......
I pitanje za kanticare...sto ne sklonite onu zemlju (ima je 3 tone)....sta vam je ono Bog vam se smilovao :crazy: :crazy:

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 02 nov 2014, 21:50

http://fksinfo.com/galerija/13-kolo-bht ... -i-dio/473" onclick="window.open(this.href);return false;

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 02 nov 2014, 21:57

Steta za prekid jer im je drugi visio u zraku, onda bi sve puklo i vjerovatno bi bilo trpanje sirih razmjera, ali eto kako bilo ova tri boda su extra vazna. Inace stice se dojam da smo igrali u nekakvom grcu dobar dio utakmice sto nam se ne treba desavati, pogotovo protiv ekipa koje su itekako inferiorne u odnosu na nas, prema svim parametrima. Zadovoljan sam svakako, ali ova igra nije nivo kakav FKS treba i mora imati s obzirom na ukupne mogucnosti kluba i igraca

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 nov 2014, 22:07

lafomamone je napisao/la:Steta za prekid jer im je drugi visio u zraku, onda bi sve puklo i vjerovatno bi bilo trpanje sirih razmjera, ali eto kako bilo ova tri boda su extra vazna. Inace stice se dojam da smo igrali u nekakvom grcu dobar dio utakmice sto nam se ne treba desavati, pogotovo protiv ekipa koje su itekako inferiorne u odnosu na nas, prema svim parametrima. Zadovoljan sam svakako, ali ova igra nije nivo kakav FKS treba i mora imati s obzirom na ukupne mogucnosti kluba i igraca

Garantujem da je bio dogovor bez srljanja. Pobjeda je najvaznija a Meho je tu tek nekih 2 mjeseca (ili cak manje)...apsolutno sam zadovoljan kako vodi ekipu. Danas gledam , stoji na onoj liniji nije sjeo 2x po 2 min...dere se , trazi igru....daje savjete itd itd.
SA BENKOM I JOS 2-3 IGRACA...OVE CEMO PREGAZITI NA AFH.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 nov 2014, 22:08

Jbt sad kontam vidi kod nas ekipe koja je zavrsila utakmicu,Berberovic desni bek na zadnjem veznom,Puric desno krilo u sredini isto haman neki zadnji vezni,i u Mostaru je isto igrao kad je usao i tada njegovim ulaskom mi proigrali,Bilbija od pocetka igra neku cudnu poziciju nije ni polu spic jel je Radovac ispred njega,znaci i on vise ide na zadnjeg veznog,Stojcev ko najistureniji igrac zavrsi sve nesto sto niko zamisliti ne moze,Meho im je polovici pozicije izmjenio

Meni se kod njega najvise svidja sto je uveo oveo strasno kretanja bez lopte,gdje svi non stop zuje i mjenjaju pozicije po terenu...nikad na ovaj nacin se nismo kretali po terenu bez lopte,odlicno je ovu stvar uradio za ovo kratko vrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 nov 2014, 22:12

Duljevica uozbiljiti jednim kvalitetnim razgovorom " u 4 oka" sa Kodrom. Zamislite da su kocnicari nekim cudom uspjeli izjednaciti...sad bi Dulja visio na vjesalima nasih prica. Zato , pricati sa njim i ukazati mu na te stvari....a inace strasan igrac

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 22:14

Nebitno za rezultat, ali vidljivo je bilo da mi bolje stojimo na lopti i da smo puno organizovanija ekipa. Meho radi vrhunski posao za sad. Drago mi je da ne igramo krkanski nogomet izbij, nabij pa sta bude, kakav igra gotovo cijela ova liga. Neke stvari jos skripe, ali polako, nadoci ce se. Angazovanjem Mehe, uprava je uradila odlican posao. Uscuplicu dragi, sta nam uradi? Sad smo glat mogli imati 7, 8 bodova vise.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 02 nov 2014, 22:15

Nama Benko sad i ne treba toliko ako Krste nastavi da trpa, treba nam mirnoca da ovakve utakmice rijesimo elegantno i rutinski. Drago mi je sto pokusavaju da igraju, doduse to su radili i kod Dzene, dakle lopta se lagano i sigurno iznosi, nema srljanja i nabijanja, zadnja linija Dupovac-Tatomirovic je poprilicno sigurna, ne panice i ne ispadaju kao nekada
Jbt sad kontam vidi kod nas ekipe koja je zavrsila utakmicu,Berberovic desni bek na zadnjem veznom,Puric desno krilo u sredini isto haman neki zadnji vezni,i u Mostaru je isto igrao kad je usao i tada njegovim ulaskom mi proigrali,Bilbija od pocetka igra neku cudnu poziciju nije ni polu spic jel je Radovac ispred njega,znaci i on vise ide na zadnjeg veznog,Stojcev ko najistureniji igrac zavrsi sve nesto sto niko zamisliti ne moze,Meho im je polovici pozicije izmjenio
Dzemo je Mehagi opcija za zadnjeg veznog od pocetka, to je igrao cesto u karijeri i nije nista novo, Puric najboljih par minuta od kako igra u Sarajevu, Bilbija je centralni vezni sto mu je prirodna pozicija njegov zadnji pas moze shebati svaku ekipu jer ima fakat opasan osjecaj za prostor i zna je podvaliti, a to da trce bez lopte to svakako, non stop im to naglasava, pratio sam par treninga u zadnje vrijeme pa znam
Zadnja izmjena: lafomamone, dana/u 02 nov 2014, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 nov 2014, 22:15

Aragon je napisao/la:Nebitno za rezultat, ali vidljivo je bilo da mi bolje stojimo na lopti i da smo puno organizovanija ekipa. Meho radi vrhunski posao za sad. Drago mi je da ne igramo krkanski nogomet izbij, nabij pa sta bude, kakav igra gotovo cijela ova liga. Neke stvari jos skripe, ali polako, nadoci ce se. Angazovanjem Mehe, uprava je uradila odlican posao. Uscuplicu dragi, sta nam uradi? Sad smo glat mogli imati 7, 8 bodova vise.

jbt ko da mi citas misli brate Aragon :)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 nov 2014, 22:20

Nema predaje ovaj veliki pao 2006 ja se zaista ne sjecam da sam ga ikad vidio na tribini mada ja sam te godine tek poceo ozbiljinije ic na jug tako da nek me ispravi ako ima neko stariji :hmmmmm:
=\_1921_/=

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 nov 2014, 22:23

fcsforever je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Nebitno za rezultat, ali vidljivo je bilo da mi bolje stojimo na lopti i da smo puno organizovanija ekipa. Meho radi vrhunski posao za sad. Drago mi je da ne igramo krkanski nogomet izbij, nabij pa sta bude, kakav igra gotovo cijela ova liga. Neke stvari jos skripe, ali polako, nadoci ce se. Angazovanjem Mehe, uprava je uradila odlican posao. Uscuplicu dragi, sta nam uradi? Sad smo glat mogli imati 7, 8 bodova vise.

jbt ko da mi citas misli brate Aragon :)
ozlijeđen cimirot od udarca
ozlijedjen krste od udarca

radovac izasao jer je rekao mehi da ne moze vise trpiti udarce
pametnom dostta

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 nov 2014, 22:27

kad je snimak na bht
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 nov 2014, 22:27

Kad god je lopta bila na zemlji , bili smo tu negdje u nekoj prilici ili polu-prilici. Bolji smo na tom podrucju za klasu. Skripi nam u napadu one visoke lopte od kojih nema nikakvog hajra. Na tome se mora raditi...

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 22:30

Evolution87 je napisao/la:kad je snimak na bht
Ma imas komplet tekmu na youtube. Ranije je neko postavio, mogu ti poslati ako zelis.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 02 nov 2014, 22:31

Majke mi, evo hladne glave ja nisam zadovoljan. Ocekivao sam pobjedu, kvalitetniji smo od njih jednostavno, i sad kad smo pobjedili nekako mi drago, ali nije mi to onaj osjecaj dobijenog derbija. Ovo smo morali, jednostavnomorali ubjedljivije rijesit. Nakon drugog gola, morali smo ih natrpat, al bas i zbog toga mi nekako prazno. Uglavnom, arhivirani su, Vitez bujrum.
since 1973

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 nov 2014, 22:34

onako je napisao/la:Majke mi, evo hladne glave ja nisam zadovoljan. Ocekivao sam pobjedu, kvalitetniji smo od njih jednostavno, i sad kad smo pobjedili nekako mi drago, ali nije mi to onaj osjecaj dobijenog derbija. Ovo smo morali, jednostavnomorali ubjedljivije rijesit. Nakon drugog gola, morali smo ih natrpat, al bas i zbog toga mi nekako prazno. Uglavnom, arhivirani su, Vitez bujrum.

ZAHVALI DULJI (2x) i Okicu koji u tom trenutku moze dati i lijevo i desno i izbaciti svoje kolege u MILION % ZICER...ali on lobuje sa 45 m

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 02 nov 2014, 22:39

Na Mehagi je da im objasni, onako se nesmiju ponasat, previse je ono neozbiljno.
since 1973

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 nov 2014, 22:47

:thumbup: :thumbup:
In Meho we trust !!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, fks74, mosarajvosa83 i 39 gostiju.