FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NJEMU ZENA ,DJECA SVA NE SPAVAJU NOCIMA A MI SAMO HORDE ZLA.
PISANJE PO BAZI!!!
PISANJE PO BAZI!!!
Hvaalatepsija je napisao/la:Bravo Sarajevo!
Zasluženo

Gdje je onaj ado što se svađo ovdje sa nama javi se i čestitaj nam brate red je. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Čestitke Sarajevu!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Čestitam nasim, bolji smo bili i zasluzeno pobjedili!
I da se usput sjetim familije svima onima koji su poceli bacati baklje na nase navijace.Mi smo zabili go i proslavili ga dostojno, kad je zeljo pogodio krenule su baklje SA NJIHOVE STRANE sjevera na nasu.S obzirom da policija nije reagovala i pustila je da se to tako radi te jedino rjesenje je bilo da sami zaustavimo to.Kad smo krenuli oni su krenuli udarati samo nas i zato se i njima sjetim familije...
SARAJVOOOOOOOOOOO
I da se usput sjetim familije svima onima koji su poceli bacati baklje na nase navijace.Mi smo zabili go i proslavili ga dostojno, kad je zeljo pogodio krenule su baklje SA NJIHOVE STRANE sjevera na nasu.S obzirom da policija nije reagovala i pustila je da se to tako radi te jedino rjesenje je bilo da sami zaustavimo to.Kad smo krenuli oni su krenuli udarati samo nas i zato se i njima sjetim familije...
SARAJVOOOOOOOOOOO
- franklampard8
- Kontakt:
Pedofilija na djelu.Armala je napisao/la:NJEMU ZENA ,DJECA SVA NE SPAVAJU NOCIMA A MI SAMO HORDE ZLA.
PISANJE PO BAZI!!!

1946
Takodjer lafo navijaci 'zelje' za ono bacanje baklji na nas i onda nas policija sredi i povrijedjeno dosta nasih navijaca znaci sjetim im se najmilijih fuj kakav papanluk!!! ACAB!!! , a nasim momcia svaka cast ovo do kraja pobjedit i mirno otici na pauzu.
FKS <3

04.10.2009 !!
- invincible1921
- Kontakt:
Utakmica bolja nego mnoge prothodne. Vi krenuli ofanzivno napravili pritisak ja reko eo ga 0:3. Nakon naseg gola do kraja pol i poslije prekida mi puno puno bolji i opasniji. Nastavk utakmice kljucni igraci nasi Tomic i Varea ostali bez snage sarajevo bolje bilo mi jedva da smo centar presli , Međutim bila je ona sansa bajica da je usla ko zna... Mada mogli ste nas i nakantat poslije 2:1 da duljevic nije mesia glumio. Nasim igracima nista ne znamjeram borili su se jedino bi oddbrani zamjerio drugi go, pa jel moguce da je lopta jedan na sat prosla kroz tri nasa igraca
Vasi internacionalci su igrali bez pritiska i vidjel ose to da nemaju taj grc derbija jer svedno im je jel zeljo ili neko drugi... ukratko mogli smo mi uzet mogo je x , a mogli ste i vi sto ste uradli mada ruku na srce posteno receno blizi ste puno pobjedi bili.
Tuzan cestitam svim normalnim navijacima vidimo se na kosevu

Vasi internacionalci su igrali bez pritiska i vidjel ose to da nemaju taj grc derbija jer svedno im je jel zeljo ili neko drugi... ukratko mogli smo mi uzet mogo je x , a mogli ste i vi sto ste uradli mada ruku na srce posteno receno blizi ste puno pobjedi bili.

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 nov 2014, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
http://****.com/video-incident-na-s ... -grbavice/" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da se zna koje poceo, da neki debil ne dodje pamtovati
Čestitke momcima i svim pitarima ovdje.
VOLIM VOLIM VOLIM
VOLIM SARAJEVO!
VOLIM VOLIM VOLIM
VOLIM SARAJEVO!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ti isto kakvo dijete, to bitno ko je prvi poceo, sad ti trebas uzet udarat zastitare zato sto te neko drugi gadjo.Uostalom ovi bacili 3 baklje vi odma 15 plus poceli razvaljivat nesto ogradu divljat.Usli ljudi polomili vas al bukvalno.A najzalosnije od ovog je izgleda sto nije niko nastrado sto je trebo, jer evo ima ovaj video na ss.baaS_Roma je napisao/la:http://****.com/video-incident-na-s ... -grbavice/
gdje vidim ultrase udari specijalca pa bjezi u masu ostavlja ove momke u prvim redovima.Isto oni sa strane jugoistok se kurce odozgo a ovi dole primaju batine radi njih.
Aragon je napisao/la:Zasto imam osjecaj da je cijela BiH navijala za Sarajevo danas?
Da te nema trebalo bi te izmisliti

Cekamo Vas na Kosevu sa Benkominvincible1921 je napisao/la:Utakmica bolja nego mnoge prothodne. Vi krenuli ofanzivno napravili pritisak ja reko eo ga 0:3. Nakon naseg gola do kraja pol i poslije prekida mi puno puno bolji i opasniji. Nastavk utakmice kljucni igraci nasi Tomic i Varea ostali bez snage sarajevo bolje bilo mi jedva da smo centar presli , Međutim bila je ona sansa bajica da je usla ko zna... Mada mogli ste nas i nakantat poslije 2:1 da duljevic nije mesia glumio. Nasim igracima nista ne znamjeram borili su se jedino bi oddbrani zamjerio drugi go, pa jel moguce da je lopta jedan na sat prosla kroz tri nasa igraca![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa samo najvecem glupanu to moze biti smijesno.
Evo gledam i ne vjerujem.

Ne kenjaj trebali su i manijake nalupati i to puno više nego ove ne znate ni gool proslaviti sramota.Što mi vas nismo gađali kad je Sarajevo davalo golove i ko god opravdava ove huligane što su gađali ljude koji su bukvalno bili jedan na drugom taj nije normalan i zbog takvih ja ne idem na derby **** li vam sunce žarkoNydalen je napisao/la:Ti isto kakvo dijete, to bitno ko je prvi poceo, sad ti trebas uzet udarat zastitare zato sto te neko drugi gadjo.Uostalom ovi bacili 3 baklje vi odma 15 plus poceli razvaljivat nesto ogradu divljat.Usli ljudi polomili vas al bukvalno.A najzalosnije od ovog je izgleda sto nije niko nastrado sto je trebo, jer evo ima ovaj video na ss.baaS_Roma je napisao/la:http://****.com/video-incident-na-s ... -grbavice/
gdje vidim ultrase udari specijalca pa bjezi u masu ostavlja ove momke u prvim redovima.Isto oni sa strane jugoistok se kurce odozgo a ovi dole primaju batine radi njih.

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 nov 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
pusti ti to dijete ovo ono, usao sam ovdje ispisano je 1000 lazi, pogotovo da smo mi prvi poceli, a da na njihovom ili tvom sjeveru (ako navijas za zelju) sjede djeca, zene , stariji ljudi sto je lazNydalen je napisao/la:Ti isto kakvo dijete, to bitno ko je prvi poceo, sad ti trebas uzet udarat zastitare zato sto te neko drugi gadjo.Uostalom ovi bacili 3 baklje vi odma 15 plus poceli razvaljivat nesto ogradu divljat.Usli ljudi polomili vas al bukvalno.A najzalosnije od ovog je izgleda sto nije niko nastrado sto je trebo, jer evo ima ovaj video na ss.baaS_Roma je napisao/la:http://****.com/video-incident-na-s ... -grbavice/
Eto da nije bitno , zasto oni to pišu i lazu , sve ima veze
Hvala brate gavraneCrni gavran je napisao/la:Čestitam na pobjedi. Nadam se da ćete vi biti prvaci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sarajevo ljubavi moja!
- Burberry46
- Kontakt:

Bravo momci
Pobjeda i to je najbitnije, uzivajmo

Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 02 nov 2014, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Hvala Storm legendo hvala veliko živio ti meni!storm_raider je napisao/la:Cestitke komsije, zasluzili ste. Mozemo mi sad do sutra sta bi bilo-kad bi bilo, ali nista tu dobro nema. Utakmica dobra, prvo poluvrijeme bolje, drugo su obje ekipe odigrale ispod svog nivoa. Steta za frku na tribinama, nisam vidio sta je bilo. Posteno ste dobili, zezajte nas, danas vi nas, sutra mi vas, valjda je to i uvijek bila ljepota ovog lijepog sehera. Kod vas Okic najbolji, kod nas Zeljkovic. Napokon dobar derbi. Lijep pozdrav drugari.
Sarajevo ljubavi moja!
Cestitke na pobjedi normalnim navijacima
Šteta za nas, al kolko je uloženo dobro je 

Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.