Safet Sušić - Pape

Goalgetter
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 02 nov 2014, 15:38

Susic bi sa ovakvim Trabzonsporom upisao 8 pobjeda u 8 utakmica. :cool:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 nov 2014, 15:39

Dzaba vam pricati o Halilhodzicu, kao sto je @Virtu4l rekao - malo je previse defanzivan i kao sto znate mi igramo veoma ofanzivan fudbal. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 nov 2014, 15:41

Nerminovic je napisao/la:Dzaba vam pricati o Halilhodzicu, kao sto je @Virtu4l rekao - malo je previse defanzivan i kao sto znate mi igramo veoma ofanzivan fudbal. :kafa:
A inace covjek ce doci da radi za klikere !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 nov 2014, 15:46

Elegant je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Dzaba vam pricati o Halilhodzicu, kao sto je @Virtu4l rekao - malo je previse defanzivan i kao sto znate mi igramo veoma ofanzivan fudbal. :kafa:
A inace covjek ce doci da radi za klikere !
Ko sto i Pape radi za klikere. Jedva spaja kraj s krajem.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 02 nov 2014, 17:36

Pa za koliko para radi Vaha?? Koliko je imao u Dinamu po sezoni?? Ja mislim 700k eurica,ispravite me ako grijesim...Koliko je Pape imao u repki u to vrijeme?? De malo razmislite,prije nego bubnete bilo sta..
Koliko sada ima u Trabzonu??
Koliko znam,Pape je tek dobio poboljsan ugovor,a vama to itekako smeta,isto tako i novinarima... :hmmmmm:

Vaha je protiv Belgije,osuo po igracima da nisu trcali dovoljno,zar ne?? To vam nije bilo smijesno,ali kad Pape nesto kaze,onda sapunica na forumu... ;) Sada ocekujem da nadjete argumente i odbranite djelo Vahe..
BEL-109967 m ALG-113474 m +3.5km za Alzir :salut:

Smijete se Papetu,kako prica,muca,nije skolovan,seljak,ubleha...pa evo vam gospodina $$$ lover koji zna da prica.. :kafa:
[youtube][/youtube]
Evo ovdje ima prevodioca,pitanja na Turskom,odgovori na Francuskom...da je kojim slucajem Pape,bila bi sapunica,kilometri ismijavanja,itd... :kafa:
U Turskoj nema Bosanaca a da znaju i Turski i Bosanski... ;)
[youtube][/youtube]
Mozete naci i interview 20 Vahid Halilhodzic...pogledajte..

@Virtu,u svemu se slazem sa tobom...samo mislim da Vaha nikada nece preuzeti repku..mada bi iskreno volio da dodje,da vidimo i tu pricu...
@Goalgetter,ne podcjenjuj Papeta,pa i nema bas toliko lose rezultate sa tim sporovima.Uporedi Trabzon sa njegovim sporovima...mislim da je fer to uporediti...ne uporedjujem ja bilo sta..samo fer usporedba dolazi u obzir..

2013/14 4.Trabzonspor
2012/13 9.Trabzonspor
2011/12 3.Trabzonspor
2010/11 2.Trabzonspor(imali isto bodova kao Fener,igrali play off za prvaka,izgubili)
2009/10 5.Trabzonspor
2008/09 3.Trabzonspor
2007/08 5.Trabzonspor
2006/07 4.Trabzonspor
2005/06 4.Trabzonspor
2004/05 2.Trabzonspor

Ovo je sto se tice Trabzona i da Vaha nema igrace...pa je razumljiv los start ove godine... :kafa: Dok je Pape imao sve mega zvijezde po tim sporovima.. :hmmmmm:
@Consigliere...razumljivo je da Vahin klub prolazi kroz krizu,samo kako nije razumljivo(neko vrijeme to pokusavam reci) da i repka prolazi kroz krizu,da nam fale igraci,Spaha i Miske,nosioci odbrane i sredine,pa nam fali pola odbrane.itd...to treba neko novi da popuni,ne ide preko noci..

Ne sputavam ja Vahu da bi uzdigao Papeta...uporedjujem posteno,njegov rad u sporu sa Papetom u sporovima,vama to smeta,rezultati vam ne odgovaraju...nije do mene..to se najbolje vidi po uvredama koje sipate na sve one koji ne misle isto kao vi....cudno je to,da te uvrede konstantno koristite malte ne svi.. :hmmmmm: to je proizvod cega??? Vidim da vam repertoar postaje iz dana u dan,sve veci i veci... :facepalm:

Toliko od mene... :salut:

PS.Ja volim Vahu,za mene je najbolji strucnjak u BiH..ali kad vi pretjerate sa Papetom,moja duznost je da vas uputim i u drugom pravcu...ovo sam htjeo i prije,ali zbog postovanja prema Vahi nisam...vi ste me natjerali da iznesem neke cinjenice,argumente...zao mi je...ne dozvolite da vas ovo puno pogodi... :salut:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2014, 17:38

Zakuca ih Juventinisimo :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 nov 2014, 17:43

Ti nikad nećeš skontat da nije stvar u tome da li nekog volimo ili ne volimo kao selektora!
Stvar je u tome da ti Hajdukovci ne mogu biti u prvih 11 u repki,bar ne ovi koji sad igraju za Hajduk i za repku! I da je Vaha selektor i da stavi Avdiju i Tinu u prvih i za njega bi isto pisao kao i za Papeta!!!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2014, 17:51

rishaaa je napisao/la:Problem je što on nikad ne može skontat
rishaaa je napisao/la:Ti nikad nećeš skontat da nije stvar
rishaaa je napisao/la:E moj Emire,pametni,još da možeš skontat
rishaaa je napisao/la:Jer ako si već ranije čitala,onda si mogla skontat
rishaaa je napisao/la:Al' ne mo'š ti to skontat nikad
rishaaa je napisao/la:Ne može trol ništa sam skontat!
Skonta l' se šta momčino :rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 nov 2014, 17:55

Kako ide ljudino :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 nov 2014, 17:59

Juventinisimo je napisao/la: @Consigliere...razumljivo je da Vahin klub prolazi kroz krizu,samo kako nije razumljivo(neko vrijeme to pokusavam reci) da i repka prolazi kroz krizu,da nam fale igraci,Spaha i Miske,nosioci odbrane i sredine,pa nam fali pola odbrane.itd...to treba neko novi da popuni,ne ide preko noci..
Kad Vaha izjavi da ga ne zanima slijedeci protivnik, a onda na teren bez ikakve potrebe posalje izmjesan sastav i na kraju izgubi utakmicu u kojoj je bio aposlutni favorit tada ce se moci uporediti te dvije krize... Do tada, kao i u svemu ostalom sto ima veze sa trenerskim poslom, Vaha i Pape ne mogu u istu recenicu. :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 nov 2014, 18:01

Sheyi je napisao/la:Kako ide ljudino :lol:
Sta sve napisa covjek nevjerovatno :lol: :lol: Neznam samo dali da odgovorim na evidentne gluposti ili ne.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 02 nov 2014, 18:02

@juve, to kraljuuu :rol: :rol:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 nov 2014, 18:04

@Juventinisimo, ozbiljan si forumaš i vidim da se stobom može kvalitetno raspravljati.
Zar ti misliš da ovdje se ne zna da Vaha voli pare? Znaju to svi, ili barem većina.
U ostalom poenta je bila da Pape ne radi za siću te da je jako dobro plaćen s obzirom na iskustvo i trenerski kvalitet.
Vaha je po meni bolje rješenje i normalno da će morati biti masno plaćen da bi bio doveden. Mislim da će on kad tad doći na selektorsko mjesto, samo je pitanje vremena, a i naravno novca.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 nov 2014, 18:07

Virtu4l je napisao/la:
Skonta l' se šta momčino :rol: :rol:

Skonta se to da ti koji se predstavljaš na forumu kao ''SARAJLIJA'' i VELIKI FAN ŽELJE,za vrijeme najvećeg derbija u državi,sjediš ispred monitora i kritikuješ navijače na stadionu :urnebes: :wave: IZAĐI MALO NA ZRAK,DIJETE DRAGO :wave:

Nego de ti riješi zadatak,pa mi javi :kafa:

slika
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 02 nov 2014, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 nov 2014, 18:09

HariTz je napisao/la: Vaha je po meni bolje rješenje i normalno da će morati biti masno plaćen da bi bio doveden. Mislim da će on kad tad doći na selektorsko mjesto, samo je pitanje vremena, a i naravno novca.
Vaha NIKAD nece doci ( sto zna i Juventusovac ) a pare potrebne za njegov angazman su dobrim dijelom potrosene na Papeta i ne radi se samo o parama. Vaha je jasno rekao na nasu zalost da se nevidi u reprezentaciji. Ovaj covjek kroz kritiku Vahe pokusava da opravda Papeta. Pri tome koristi samo jedan mali dio trenutno neuspjesne karijere Vahe a namjerno zaboravlja veci jako uspjesan dio karijere Vahe. Vahina karijera nisu samo sporovi ( iako je i tu bio uspjesan prvi put ) a Pepetova karijera jesu samo sporovi i to je velika razlika.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2014, 18:12

Vaha bi prošao isto kao Ćiro i Pape, tako će proći svaki naredni, pa makar se zvao Jose Mourinho ili Pep Guardiola.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 nov 2014, 18:13

Ajax je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Kako ide ljudino :lol:
Sta sve napisa covjek nevjerovatno :lol: :lol: Neznam samo dali da odgovorim na evidentne gluposti ili ne.
Volio bih da nam ukratko objasni šta je htio napisati :lol:
Vaha je nekoliko nivoa iznad Safeta po svemu, mislio sam da nikada neće pokušati porediti ova dva trenera, ali prevario sam se.
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 02 nov 2014, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 nov 2014, 18:14

Ajax je napisao/la:
HariTz je napisao/la: Vaha je po meni bolje rješenje i normalno da će morati biti masno plaćen da bi bio doveden. Mislim da će on kad tad doći na selektorsko mjesto, samo je pitanje vremena, a i naravno novca.
Vaha NIKAD nece doci ( sto zna i Juventusovac ) a pare potrebne za njegov angazman su dobrim dijelom potrosene na Papeta i ne radi se samo o parama. Vaha je jasno rekao na nasu zalost da se nevidi u reprezentaciji. Ovaj covjek kroz kritiku Vahe pokusava da opravda Papeta. Pri tome koristi samo jedan mali dio trenutno neuspjesne karijere Vahe a namjerno zaboravlja veci jako uspjesan dio karijere Vahe. Vahina karijera nisu samo sporovi ( iako je i tu bio uspjesan prvi put ) a Pepetova karijera jesu samo sporovi i to je velika razlika.
Ne možeš ti a ni niko drugi tvrditi ko će doći na selektorsku poziciju a ko ne. Ni Pape nije htio dok nismo imali dobru repku, isto tako i ovaj istu stvar može uraditi ili već radi.
A to što ovi pokušavaju opravdati Papeta apsolutno me ne zanima, ja želim njegovu smjenu jer radio je greške koje nije smio i to je to.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 02 nov 2014, 18:14

Virtu4l je napisao/la:Vaha bi prošao isto kao Ćiro i Pape, tako će proći svaki naredni, pa makar se zvao Jose Mourinho ili Pep Guardiola.
100%. Ali to nije razlog da se argumentovano ne kritikuje Safet.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 nov 2014, 18:15

Sheyi je napisao/la:

Vaha je nekoliko nivoa iznad Safeta po svemu, mislio sam da nikada neće porediti ova dva trenera, ali prevario sam se.
Čim je njegov komentar podržan od strane Virtuala,jasno ti je sve :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.