FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bez poraza - Grbavica baza!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Berberoviću ispisnicu dat' još danas.
Oni ti ga puše Hariseeee

Oni ti ga puše Hariseeee

[youtube][/youtube]High je napisao/la:Bez poraza - Grbavica baza!
[youtube][/youtube]

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Sad ce Dulja radi svojih gluposti NA KLUPU...jer Meho ne prasta. Tupko , a mogo je od danas biti zakucan u prvih 11
......ti hebi selju malenooooooog .."
......ti hebi selju malenooooooog .."
Ode baza u tri lijepe p.m. 
Dobro su prosli

Dobro su prosli
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Steta za prekid jer smo tad pali ,a oni se konsoldovali.
Kod prekida Osim dolazi do Adzema i nesto mu govori ,ovaj poslije okuplja se igrace i pretpostavljam radi sta mu je Osim naredio.
Do tog trenutka bili smo evidentno bolji i kvalitetniji , poslije se povrijedi Cimirot ,a ne znam sta je sa malim Radovcem izudarali su ga kako su stigli.
Ako je netko primjetio igraci zeljeznicara su namjerno isli na ajmo reci "prsa od prsa igru" i tu iznudjivali prekide koje smo sem onog jednog dobro odradili.
Po zemlji nam nista nisu mogli.
Sto se tice nas apsolutno sam nezadovljan vidjenim osim prvih 30 minuta tj. do prekida.
U drugom poluvremenu kod rezultata 1-1 imali smo tu jednu priliku i to uz dosta srece lopta dolazi do Duljevica.
Inace skeptican sam da li bi do kraja dali gol.
Objektivno , derbi ****
Izbij nabij , prekid , izbij nabij , prekid ....
Da nije bilo tih nereda siguran sam da bi gledali bolju utakmicu jer nikad otvoreniji derbi nije bio.
Kod prekida Osim dolazi do Adzema i nesto mu govori ,ovaj poslije okuplja se igrace i pretpostavljam radi sta mu je Osim naredio.
Do tog trenutka bili smo evidentno bolji i kvalitetniji , poslije se povrijedi Cimirot ,a ne znam sta je sa malim Radovcem izudarali su ga kako su stigli.
Ako je netko primjetio igraci zeljeznicara su namjerno isli na ajmo reci "prsa od prsa igru" i tu iznudjivali prekide koje smo sem onog jednog dobro odradili.
Po zemlji nam nista nisu mogli.
Sto se tice nas apsolutno sam nezadovljan vidjenim osim prvih 30 minuta tj. do prekida.
U drugom poluvremenu kod rezultata 1-1 imali smo tu jednu priliku i to uz dosta srece lopta dolazi do Duljevica.
Inace skeptican sam da li bi do kraja dali gol.
Objektivno , derbi ****

Izbij nabij , prekid , izbij nabij , prekid ....
Da nije bilo tih nereda siguran sam da bi gledali bolju utakmicu jer nikad otvoreniji derbi nije bio.
Meho..trener kog odavno cekamo! strucnja za 10,u okvirima nase lige! sad samo cekati novi kiks listice.
PS:hvala za link,ne sjecam se ko ga stavio..slika je bila odlicna, na toj stranici sad gledam derbi City-Utd
PS:hvala za link,ne sjecam se ko ga stavio..slika je bila odlicna, na toj stranici sad gledam derbi City-Utd
BRAVO HARE MAJSTORE !!! 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
cestitke na pobijedi.iskusniji I kvalitetniji ,dovoljno za pobjedu,mi sa malo vise srece mogli mogli puno bolje proci.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Meho majstore, horde su uz teb!!!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Sad dobiti sve do kraja polusezone i nadati se kiksu sirokom a ono sto je najbolje sve ih cekamo na kosevu u drugom dijelu sezone.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Meho Kodro
Igrači za borbu
Govorio sam i prije tekme da smo favoriti i još jednom pokazali ko je gazda u gradu. Mali plavi
:lol:naučiti ćete jednoga dana
E sada smo se tek uključili u borbu za titulu.

Igrači za borbu

Govorio sam i prije tekme da smo favoriti i još jednom pokazali ko je gazda u gradu. Mali plavi

E sada smo se tek uključili u borbu za titulu.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Čestitke momcima na pobjedi. Moglo je i trebalo je biti ubjeljivije. Protiv ovakve ekipe Želje trebalo je posao završiti još u prvom poluvremenu. Ovaj put dobro su igrali prvih 20ak minuta, ostalo je bilo na nivou Željezničara. Treba dosta poraditi na ekipi ako se misli stići Široki.
Berberoviću se treba zahvaliti definitivno.
Berberoviću se treba zahvaliti definitivno.
Ima li ko u redi trenutno da se upoznamo? 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
To je kako treba,čestitati pobjedniku.barbarez je napisao/la:cestitke na pobijedi.iskusniji I kvalitetniji ,dovoljno za pobjedu,mi sa malo vise srece mogli mogli puno bolje proci.
Svaka čast

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- Crni gavran
- Kontakt:
Čestitam na pobjedi. Nadam se da ćete vi biti prvaci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

SAMIR RADOVAC

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 02 nov 2014, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
- SinBosanski
Ako je ovo super extra mega gigant Torpedo onda smo mi imali samo los dan ...

-
- Kontakt:
Na proljece ih cekamo sa BENKOM 

kako si uspio gledati ja nmg gledati druge kanale a ima odlicnih programabudzak je napisao/la:Meho..trener kog odavno cekamo! strucnja za 10,u okvirima nase lige! sad samo cekati novi kiks listice.

Trenutno korisnika/ca: bvsic, juka55, kogmagie46, kraljlavova, mosarajvosa83, Tele33 i 64 gosta.