kobac je napisao/la:prepo se vedator konkurencije
Đaba sve @vedator brat će vazda biti gledan ja sam navikao na njega godinama.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
kobac je napisao/la:prepo se vedator konkurencije
Koga, ESPN? Prekucani davno...kobac je napisao/la:prepo se vedator konkurencije

Joe je prva opcija za sut a jos kad ga ide nema sanse da neko drugi puca na kos .Mirza je odigra odlicnu partiju puno bolje u obrani je igrao nego protiv Bostona.suhakrpa je napisao/la:Dobra partija Mirze. 12 poena i 7 skokova za 28 minuta na parketu. Cudno mi je samo sto je u drugom poluvremenu sutirai samo jednom, ali nema veze.
Galamio je i na bojana sto posto , bas to pisu kako je u jednom trenutku galamio na njega onda na bojana. Nece on tako lako odustat od bogdanovica , ili se boris ili letis ali ne nakon 2 odigrane utakmice. Bojan je u specificnoj situaciji , zbog cega ja ne znam al svi su bili ubjednjeni da je on vec spreman za nba za velike stvari i tako dalje. Slabo koji rookie iz europe uziva ovakvo povjerenje strucnog staba , al to je manje bitno evidentno je da bojan nema samopouzdanja izgleda kao i mirza prve sezone s tim da ima 25 minuta po utakmici ali eto. Sto posto sam siguran da holins ima veliko povjerenje u mirzu i da je svjestan njegovih mogucnosti kao i citava ekipa. Meni da igra ovako kao 6th men nego da startuje a sjedi zavrsne minute na klupi. Ne znam sto ste negativni , covjek igra odlicno ima 25-30 minuta ove sezone sigurno... I plus da dodam galamio je na njega zato jer vjeruje u njega takav je trener vjeruj mi to samo radi da ih dogura do maksimuma , vidio si stvar sa teagueom napravio je bukvalno utakmicu da mu ovaj pokaze mozel igrat ili ne na kraju je ostao gutz koji igra bolje odbranu i bas solidno odradi rolu 3 ceg pleja.Janez je napisao/la:@grgr
Pa ako je tako ili se boriš ili letiš onda je Bojan trebao odavno da leti na klupu, a on igra li igra. Lako je zagalamiti na Mirzu, što nije galamio kad je zabijao trice. Ne sviđa mi se ovo nikako, ispade Mirza dežurni krivac trenerima i vazda se na njemu kola lome.