FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stoka stvara pritisak da ovi njihovi ne smiju izgubiti.
Memija će izluditi Berberovića, može ovaj lako crveni dobiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Varea majstore.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Samo neka mali padne u 16.Virtu4l je napisao/la:Memija će izluditi Berberovića, može ovaj lako crveni dobiti.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bas kontam mozda je ovo kodrina greska koja ce ga derbija kostat.
Bajic isto da nema snage samo pada, od tih padova 1-2 faula je dobio...
- SinBosanski
Drugo poluvrijeme cist presing i agresivnije igrati, kitari polako padaju Berberovic im najslabija karika, gube se bukvalno, u napadu samo malo skontr. igrati, mozemo ovo uzeti 2:1 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Jel sifra play27. meni nece 

Nece vise stopirali su to.
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Jel nova sifra ili sta je fazon ?
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
sifra05SiggiSmallz je napisao/la:Jel nova sifra ili sta je fazon ?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Steta da zbog vlastite amatarske odbrane gubimo derbi. Ali sta je tu je, takva je situacija. Sarajevo i sa ovolikom ulaganjem, igrackim kadrom nemoze meda. Samo vi nastavljajte sanjati ligasku titulu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
da je Bajić pogodio mrtvi zicer sad bi mi vodili,al kad ti ne iskoristiš šansu iskorsti je protivnik..Elegant je napisao/la:Sta sami sebi dozvoljavamo, odrbana suplja.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Jednostavno igrace kao sto su stanic i kvesic mi ne mozemo nadomjestit i to se osjeti.
- JoseMourinho
- Kontakt:
pogan poraz, bajicu dragi sto je ne zakuca majke ti 
al kako god nista novo odbrana ima problema, taj sekund srece je odlucio, odbi se lopta stas, al et malo je falilo, cekat proljece i na kosevu ih dobit

al kako god nista novo odbrana ima problema, taj sekund srece je odlucio, odbi se lopta stas, al et malo je falilo, cekat proljece i na kosevu ih dobit

- SinBosanski
Nema veze, poraz jeste bolan i to pogotovo u derbiju ali me ipak raduju neke druge stvari, "super jako" Sarajevo koje ima para za preser** i koje realno ima i ekipu za klasu dvije bolje, jedva na Grbavici pobijede Zeljinu djecu uz katostrofalne greske nase odbrane, nisu nam meda mogli u drugom kao i pred kraj prvog poluvremena, neznanje kao i neiskustvo kostalo nas je pobijede, bolji derbi u zadnjih par godina sto me iskreno raduje ...
I DA GUBIS DESET NULA, S JUGA BI SE PJESMA CULA, MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMOOOO !!!!
I DA GUBIS DESET NULA, S JUGA BI SE PJESMA CULA, MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMOOOO !!!!
-
- Kontakt:
Kakvo prskanje po njuskama radnicke klase i sirotana koji psuju 90 min. u kameru. Gdje su vam domaca djeca buhahahaha
grbavica baza bez poraza, tradicija, borba, u kost, dječica, pjetlići, pedofilija, ma #VisitMalaysia 

FKS 1946 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.