FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** ovakve navijace jos ce nas kostati bodova ovdje, u utakmici gdje si bolji tvoji te navijaci mogu kostati pobjede, stvarno mi nije jasno
Nema ovdje efektivne igre 15 minuta...
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Samo se u BIH daje tolika paznja klosarima koji napuste ulice I dodju na stadion.
Daleko je ovo od bilo kakve evrope.
Vijeciti primitivci
Daleko je ovo od bilo kakve evrope.
Vijeciti primitivci

Kod nas treba bez navijaca igrati tekme, vise se zaradi tako..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Samo mi nije jasno što bakljade nekom utakmicom prekidaju
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ovo nisu ni n od navijaca. Zalosno je da se zbog navijaca mora prekidati utakmica. Toliko "vole" klub da mu nabijaju kazne. Katastrofa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- odmazda
- Kontakt:
Kakvi su ovo papci šta rade klubu da ne vjeruješ neće se ni nastavit utakmica...
-
- Kontakt:
Šta se uopšte desilo??
KAko prenose portali, doslo je do sukoba navijaca Sarajeva sa policijom... Ima povrijedjenih.Lampard8 je napisao/la:Samo mi nije jasno što bakljade nekom utakmicom prekidaju
Znaci, nisu samo baklje....
Kako ove Horde Zla uvijek prave probleme a vazda im drugi krivi i drugi ih napali..
Stoka nepismena i nevaspitana
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Napisao si to već u drugoj temi. Ako želiš biti ti pismen, uči gdje se piše zarez i tačka.Hattrick je napisao/la:Kako ove Horde Zla uvijek prave probleme a vazda im drugi krivi i drugi ih napali..
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Treba zabranit Hordama Zla dolaske i na domace i na gostujuce utakmice i eto nakon toga ide tocka.Amarildo je napisao/la:Napisao si to već u drugoj temi. Ako želiš biti ti pismen, uči gdje se piše zarez i tačka.Hattrick je napisao/la:Kako ove Horde Zla uvijek prave probleme a vazda im drugi krivi i drugi ih napali..
3-0 za Zelja..kazna da oba Tina i to zesca, i zelju zabrana prisustva publike u 5 tekmi i caooo...debiliiiiiii
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
A to sve među navodnike. Sarkastičnog je sadržaja.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
nastavlja se...to je bitno. iako izlazak cimirota nije dobra vijest. isprazniti tribinu nije losa ideja ako bude potrebe. bitno je da nema gubitka bodova.
Amarildo,ti lektor nekakav ..Nije valjda da po forumima lektorises narod,izvini majstore nisam te prepozbao...
Treba udarat bagru,manje bitno s koje strane dolaze...Sta ce baklje na tribini ,jbg..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba udarat bagru,manje bitno s koje strane dolaze...Sta ce baklje na tribini ,jbg..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.