Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Janez
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Janez » 02 nov 2014, 02:56

kobac je napisao/la:prepo se vedator konkurencije :D
:rol: :rol: :bow:

Đaba sve @vedator brat će vazda biti gledan ja sam navikao na njega godinama. :bow: :thumbup:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 nov 2014, 02:57

Ko god prati isusa zna kako on igra i da ce svaki trener mu dat 200 lopti kad je crven i to je to. Odlicna tekma mirze , neka slj bude jos bolja raduju me skokovi pravo , bruklin veceras izgledao kao prava ekipa. Odo gledat finiks :bih: :bih: :bih:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 02 nov 2014, 02:58

kobac je napisao/la:prepo se vedator konkurencije :D
Koga, ESPN? Prekucani davno... :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 nov 2014, 02:58

Ovo je vec taktika ... ubacis dva tri solidna sutera , razvuces teren .. i das majstoru da solira.. odratan mi je al igra covjek ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 02 nov 2014, 03:01

Džaba, opet će i njemu i meni ukinut videozapise. Kur.u sviramo.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 nov 2014, 03:03

Bravo Mirza!! Konacno zavrsava utakmice. Ove godine ce biti pravo za gledanje. Samo tako i dalje deri. :bow: :bih: :bow: :bih:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 nov 2014, 03:03

Nikad oni nece biti ekipa dok se ovakvo bude soliralo. A nece ni JJ imati ovakve suterske noci iz meca u mec. Bjezi ugasio sam stream kad je poceo solirati, ogadi ti kosarku, ma kakav god majstor bio. :puke:

Mirza bjezi odatle posle sezone. Pa makar otiso u Buckse, Magic il nekom slicnom otpadu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 02 nov 2014, 03:04

16 PTS PER GAME :kafa:

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 02 nov 2014, 03:04

[youtube][/youtube]

Usra youtube kvalitetu, majku im :P
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 nov 2014, 03:05

KG najvise poena i najvise skokova od kako je dosao u Netse

Na kraju vrlo dobra utakmica za Mirzu, mada se cinilo da bi mogla bit predobra, cetvrti je po minutama

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 nov 2014, 03:09

e jbg mog'o je sta bolje napisat :mrgreen:
slika

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 nov 2014, 03:11

Jos da dodam ako Mirza ovako nastavi, ove godine moze biti "6th man of the year" , ako ga ne prebaci u prvu petorku.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 02 nov 2014, 03:12

Dobra partija Mirze. 12 poena i 7 skokova za 28 minuta na parketu. Cudno mi je samo sto je u drugom poluvremenu sutirai samo jednom, ali nema veze.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 nov 2014, 03:16

@suhakrpa

Koliko je dobio malo lopti ( čitaj: skoro ništa) i taj jedan je šut dobar. ;)

Ja prezadovoljan, samo neka je konstatan i redovno ide preko +10. :thumbup:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 02 nov 2014, 03:17

suhakrpa je napisao/la:Dobra partija Mirze. 12 poena i 7 skokova za 28 minuta na parketu. Cudno mi je samo sto je u drugom poluvremenu sutirai samo jednom, ali nema veze.
Joe je prva opcija za sut a jos kad ga ide nema sanse da neko drugi puca na kos .Mirza je odigra odlicnu partiju puno bolje u obrani je igrao nego protiv Bostona.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2014, 11:44

Johnson i D-Will nam se usraše u ćejf, pravo ih krenulo jebga :D sreća je svakako što će takvih mečeva bit' malo, jer sad očekujem da Johnson odradi tri slaba meča, u fazonu: libo me kita :lol: da nije bilo sinoć onako, išao bi Tele na 20 p sigurno :D

al' kad slušaš komentatore kako ga hvale i govore: "Killer shooter, one of the best in the league" :bow:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 nov 2014, 13:44

[youtube][/youtube]
Slabo ko ovo moze , meni je ovo nevjerovatno drag igrac jos od finiksa ga pratim jbg neko ne voli njegovo soliranje zna i meni ic na zivce nema price nekad pretjera al kad ga krene ne moze ga niko zaustavit. Nego citam na netsdaily da je holins nesto zagalamio na mirzu radi greske u odbrani ? Nisam to upratio , al neka ih je stego brate tako i treba inace meni je njihov trener toliko drag lik , covjek kod kojeg nema odustajanja il ces dat sve od sebe ili letis iz ekipe druge ti nema. Nije neka krema nba ali po meni iznad svakog prosjeka , inace ovaj jordan je bas fin igrac znao sam odma da ce se uklopit holins obozava ove hastlere , mirza u prosjeku 6, 5 skokova milina bozija za vidit :D

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 nov 2014, 16:11

@grgr

Pa ako je tako ili se boriš ili letiš onda je Bojan trebao odavno da leti na klupu, a on igra li igra. Lako je zagalamiti na Mirzu, što nije galamio kad je zabijao trice. Ne sviđa mi se ovo nikako, ispade Mirza dežurni krivac trenerima i vazda se na njemu kola lome. :thumbdown:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 nov 2014, 17:47

Janez je napisao/la:@grgr

Pa ako je tako ili se boriš ili letiš onda je Bojan trebao odavno da leti na klupu, a on igra li igra. Lako je zagalamiti na Mirzu, što nije galamio kad je zabijao trice. Ne sviđa mi se ovo nikako, ispade Mirza dežurni krivac trenerima i vazda se na njemu kola lome. :thumbdown:
Galamio je i na bojana sto posto , bas to pisu kako je u jednom trenutku galamio na njega onda na bojana. Nece on tako lako odustat od bogdanovica , ili se boris ili letis ali ne nakon 2 odigrane utakmice. Bojan je u specificnoj situaciji , zbog cega ja ne znam al svi su bili ubjednjeni da je on vec spreman za nba za velike stvari i tako dalje. Slabo koji rookie iz europe uziva ovakvo povjerenje strucnog staba , al to je manje bitno evidentno je da bojan nema samopouzdanja izgleda kao i mirza prve sezone s tim da ima 25 minuta po utakmici ali eto. Sto posto sam siguran da holins ima veliko povjerenje u mirzu i da je svjestan njegovih mogucnosti kao i citava ekipa. Meni da igra ovako kao 6th men nego da startuje a sjedi zavrsne minute na klupi. Ne znam sto ste negativni , covjek igra odlicno ima 25-30 minuta ove sezone sigurno... I plus da dodam galamio je na njega zato jer vjeruje u njega takav je trener vjeruj mi to samo radi da ih dogura do maksimuma , vidio si stvar sa teagueom napravio je bukvalno utakmicu da mu ovaj pokaze mozel igrat ili ne na kraju je ostao gutz koji igra bolje odbranu i bas solidno odradi rolu 3 ceg pleja.

Ne znam sto se stvara neko rivalstvo ovde izmedju bojana i mirze , realno mene boli briga za bojanom da zabija 200 da zabija 2 poena da ne igra nikako da pocinje ko centar svejedno mi je. Normalno da mi je krivo sto mirza niej dobio takvu sansu ali sta sad mirza je izasao kao jos jaci i bolji i to mi je najbitnije...

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 03 nov 2014, 02:11

@grgr

Nemam ništa protiv Bojana, samo mi se ne sviđa da jedan rookie dobija ovoliku minutažu na početku. Bojan je svakako kvalitetan košarkaš, dobar igrač i kolega sa Mirzom pa i ne treba praviti rivalstvo, samo se bojim da ne bude ponavljanja scena kao sinoć Mirza sjajno pogađa i ode na klupu, dok Bojan ima katastrofa šut i zamjeni njih dvojicu. Tu je problem i moje lično negodovanje, ali što ti kažeš tek je druga utakmica sezone biti će ovdje promjena i puno startnih petorki, ali vrijeme je da i Mirza bude malo više u prvih 5, nego čovjek sa klupe. ;) Uglavnom u dosta stvari se slažemo i to mi je drago za vidjeti. :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze i 11 gostiju.