RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

el-fighter
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la el-fighter » 01 nov 2014, 23:13

Ja licno nisam zadovoljan bodom danas. Bolja smo ekipa i trebali smo pobijediti. Ako zelimo u Evropu ovakve utakmice moramo rjesavati u svoju korist.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 nov 2014, 23:17

Tesko da ce te ove sezone izboriti europu, fali vama jos nekoliko stvari da se poklopi , te u ovoj ekipi jos jedno 4 dobra igraca i da se zadrze 2 sezone na okupu, posto je to tesko u nasoj ligi ,izgleda da ce te se nacekati.
Volio bi da ostvarite to i ove sezone da se razumijemo al tesko tesko

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 01 nov 2014, 23:24

Jel moguće da nas vrijeđaju pripadnici takozvane navijačke grupe Fukare ?
Pa ta grupa nije postojala do prije 10-tak godina tad smo ovde prvi put čuli za njh kad ih je došlo 7-8 i kad su pogrešno napisali ime navijača koji je poginuo.
I kao Sloboda veći klub od nas ne mogu da vjerujem da to neko misli, pa to je klub kojem je najveći uspjeh par dobrih sezona u ovoj kukuruz namještenoj ligi. I kao oni ljuti zbog ispadanja iz lige, pa oni su nama oteli nešto puno veće od ispadanja iz ove jadne lige, a to je titula bivše države koja vrijedi realno ko 30 titula ove lige. Bili vazda Zvezdin B tim, igrali za njih :roll:
I opet u svom najvećem usponu navijačkom od kad postoje dođe ih 1.000 danas dok na našem stadionu isto bude oko 1.000 ljudi u najgoroj posjećenosti u historiji kluba i smjeni generacija RA.
Raja ne raspravljajte se sa njima, kad odrade neko gostovanje od 2.000 ljudi onda mogu u istu rečenicu sa RA.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 nov 2014, 23:30

Jos o grupama pisete,100 vas je protiv Zrinjskog bilo :facepalm:
Inace mislio sam da ste jaci,da cete barem napadat vise od Slobode,mozda vam je samo los dan.Ovom igrom u gostima cete teško u Europu,a i konkurencija za europu je jaka,prije mozete preko kupa.Poslije proslosezonskog niza sam bio ubijedjen da cete u top 3-4 zavrsit..
Sretno i pozdrav.
Nad tobom sunce najljepše sja

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 01 nov 2014, 23:34

Bilo nas je 200 protiv Zrinjskog koliko smo i karata dobili zato šuti.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 nov 2014, 23:35

shearer je napisao/la:Jel moguće da nas vrijeđaju pripadnici takozvane navijačke grupe Fukare ?
Pa ta grupa nije postojala do prije 10-tak godina tad smo ovde prvi put čuli za njh kad ih je došlo 7-8 i kad su pogrešno napisali ime navijača koji je poginuo.
I kao Sloboda veći klub od nas ne mogu da vjerujem da to neko misli, pa to je klub kojem je najveći uspjeh par dobrih sezona u ovoj kukuruz namještenoj ligi. I kao oni ljuti zbog ispadanja iz lige, pa oni su nama oteli nešto puno veće od ispadanja iz ove jadne lige, a to je titula bivše države koja vrijedi realno ko 30 titula ove lige. Bili vazda Zvezdin B tim, igrali za njih :roll:
I opet u svom najvećem usponu navijačkom od kad postoje dođe ih 1.000 danas dok na našem stadionu isto bude oko 1.000 ljudi u najgoroj posjećenosti u historiji kluba i smjeni generacija RA.
Raja ne raspravljajte se sa njima, kad odrade neko gostovanje od 2.000 ljudi onda mogu u istu rečenicu sa RA.
ja nemogu da vjerujem da kakve se gluposti pisu...nekad malo treba razmisliti pa nesto napisati...kojem najvecem crnom navijackom usponu...kada je zadnji put u vrapcicima bilo vise od 500,600 ljudi... :?
da si ti meni ziv i zdrav...znam da pises cisto radi vrijedjanja,i pljuvanja,jer samo je to cilj ovog posta...
ali ako ipak ima malo mozga u toj tvojoj glavi,i ako mislis da znas nesto o tifo sceni bih,nemoj se stiditi da pogledas foto-galerije drugih navijackih skupina,malo bacis oko na nekadasnje stajanje stadiona tusanj...1000 ljudi je normala za nas,medjutim godinama su rezultati ubijali tribinu,kao i kod vas trenutno,i raja nema vise zivce za ovaj pokusaj od fudbala..i opet ti kazem,sobzirom kakvi su rezultati,posjeta je bajna...cuj uspon navijacki... :facepalm: kuknjava
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 nov 2014, 23:36

shearer je napisao/la:Bilo nas je 200 protiv Zrinjskog koliko smo i karata dobili zato šuti.
Nisam pisao u negativnom smislu,al nije vas 200 bilo sigurno,uostalom pisali ste,ima mjesta,ko dodje nece bit vracen i sl.
Nebitno uglavnom sretno u nastavku.

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 01 nov 2014, 23:42

Ja sam se dosta prvo načito na ovom forumu uvreda, pa trpio kamenovanje, pa slušo uvrede zapadni mostar, protjerani itd.
Kažete pričamo samo o historiji itd. i vi bi pričali o historiji da je imate. Nikad vas neće 3.000 otić na grbavicu ili negdje drugo svejedno, da je bilo prije 160 a ne prije 8 godina to je tako i uvijek će bit.
Nikad nećete stić brojku kakvu je imao RA, Velež nema rezultata nikakvih već 20 godina, u RA je trenutno smjena generacija i trenutno je najgora posjeta ali to vam ne daje pravo da pišete gluposti i vrijeđate, kad ode vas negdje 2-3 hiljade ja ću reći svaka vam čast a do tad se poklopite.

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 01 nov 2014, 23:45

pinoglavi je napisao/la:
shearer je napisao/la:Bilo nas je 200 protiv Zrinjskog koliko smo i karata dobili zato šuti.
Nisam pisao u negativnom smislu,al nije vas 200 bilo sigurno,uostalom pisali ste,ima mjesta,ko dodje nece bit vracen i sl.
Dosta raje je vraćeno i otišlo je onoliko ljudi koliko je bilo karata ako ćemo tako ultrasa nije bilo u vrapčićima već 2-3 godine u neko većem broju pa to ne znači da ih nema. i nas i njih je policija vraćala.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 nov 2014, 23:48

shearer je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Dosta raje je vraćeno i otišlo je onoliko ljudi koliko je bilo karata ako ćemo tako ultrasa nije bilo u vrapčićima već 2-3 godine u neko većem broju pa to ne znači da ih nema. i nas i njih je policija vraćala.
Ma kako god ti kažeš care. :thumbup:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 nov 2014, 23:49

slika
evo jedna iz ove sezone,1500 +
za vas,nedostizno trenutno,mozete sanjat

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 01 nov 2014, 23:53

I za vas je nedostižno gostovanje od 3.000 ljudi.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 nov 2014, 23:53

Kako vam vise ne dosadi?
kao da ste mala djeca.Dodjes procitati nesto oko utkamice,kad ono uvijek iste osobe se prepucavaju oko nekih brojki.Bolan beclija popusti vise,daj malo mira drugim.Ima dovoljno foruma oko navijaca,pa tamo se prepucavajte do mile volje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 nov 2014, 23:57

slika
za jedno 1000 godina i vi cete ovako :wave:

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 02 nov 2014, 00:00

ultrase, vi nikad ovako hajde odpepaj :evil:
slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 nov 2014, 00:02

wienultras jel dosta više ? :roll:
ima nas koji hoćemo da komentarišemo utakmicu, igru i FK Velež.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 02 nov 2014, 00:03

Ultrase pozdrav i odpepaj u skokovima
slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 nov 2014, 00:08

Dabog sacuvaj lika. Yebo ti grupu koja nema gostovanja od 1000 ljudi. Dosao mi lijepit s tusnja slike od 1500 ljudi :lol: :lol: a mi takva gostovanja radili nekoliko puta. Haj brato ne brukaj to malo fine raje sto imate na temi
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 nov 2014, 06:24

dajte boni koji vam je racku vise.Ovi tuzlaci daj idite na vasu temu i je li dosta vise o brojkama navijacima,stadionima,timovima i ostalom.Evo ja vam kazem vi ste za nas MU samo prestanite vise majka mu stara. :evil:

Mislim da i ova vrijedjanja sa obadvije strane trebaju prestati iste sekunde,ne moze se ovo vise ni citati. :oops: :oops: :oops: :oops:

Istina je da smo losi zadnjih godina i da je ovo najniza tacka koje je RA ikad imala,ali to ne znaci da je RA losa i da je klub los.Fukare imaju mozda malo bolju posjetu na domacem terenu trenutno iz vise razloga(povratak u PL pa su se malo ljudi zazeljeli jacih utakmica,malo i radi boljeg rada uprave u zadnjim godinama,malo radi toga sto je bio i dzaba ulaz u pojedinim utakmicama,malo radi pive :D i tako dalje.Da vam je stadion van Tuzle pitanje je kolko bi ljudi dolazilo na utakmicu(vjerujem da bi se brojka preolovila).Ali uskoro ce se sve vratiti u "normalu"
Realno do sada u BiH (i prije rata i poslije rata) najveca gostovanja je pravila RA,negkoliko gostovanja poslije rata odradjeno sa velikom brojkom od par hiljada(Kosevo nekoliko puta ,jednom Grbavica,zatim Kakanj u Prvoj ligi Federacije,Kiseljak i prvo gostovanje pod BB)Ja pratim fudbal od 70-tih i ne pamtim vala ni jedno vece gostovanje Tuzlaka(ono 500+,ako neko ima neki dokaz volio bih vidjeti,da skinem kapu uz naklon).Ja ne trebam dokazivati niti zelim ko ima brojnije navijace ili koji je klub jaci,imaju slike videa pa kome treba lahko je naci.Nema potrebe za vrijedjanjem ni jednih ni drugih,moze se normalno komunicirati.

Ali sve u svemu ,gledajuci obadvije strane ovo je lose da ne moze biti losije i nema potrebe za "teskim rijecima" kad su obadva kluba u qrcu,a i posjeta na stadionu isto tako nula bodova
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 nov 2014, 09:38

RezervniGolman je napisao/la:Dabog sacuvaj lika. Yebo ti grupu koja nema gostovanja od 1000 ljudi. Dosao mi lijepit s tusnja slike od 1500 ljudi :lol: :lol: a mi takva gostovanja radili nekoliko puta. Haj brato ne brukaj to malo fine raje sto imate na temi
Mladi brato, izgleda da tvoja sjecanja ne dopiru dalje od desetak godina, mozda zbog mladjahnosti ili zbog rupa u sjecanju.
Da sada ne bih ja pricao o svojim gostovanjima, stavicu ono sto kazu drugi, npr. Sportske novosti, a ako bude trebalo zaviricu u fioku i postaviti jos gomilu argumenata.
Ne brinem se ja za navijacku proslost i uspjehe tuzlanskog sporta (imali smo prvaka Evrope, nas tuzlak je sportista BiH svih vremena, najbolja rukometasica svijeta svih vremena je tuzlanka, nas tuzlak je nosio zastavu BiH na prvoj olimpijadi na kojoj smo ucestvovali...U svakom slucaju ako cemo o istoriji sporta u dragoj nam BiH nemoj da stavljamo na vagu Tuzlu i Mostar, jer to je nemjerljivo.

Najveći uspjeh navijača bio je 1972 godine kada su igrali protiv Crvene Zvijezde za kup Maršala Tite. I ako su Crveno Crni izgubili 2-0 na terenu, pobijedili su 10-0 na tribinama. Oko 5000 Fukara je došlo na utakmicu da vidi polu finale Kupa Maršala Tite. Ostalo mozete procitati na dole postavljenom...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.