Pogrešno si čuo druže za SEGESTU potpisao u međuvremenu i čak ima pravo nastupa već u slijedećem kolu protiv RUDEŠAmirzatele je napisao/la:Cuo sam da su ga Sesvete zvale na probu, da li je istina ?
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Imali su Muslimovic I Pandza slicnih epizoda pa ih se pozivalo.
Ali koga pozvat kad vecina igra po kukuruz ligama.
Jel to znaci da si ti sada odbranio potez selektora, da zove igraca koji nema klub, igraca koji je zadnju utakmicu odigrao u maju, a taj isti selektor kaze da nece zvati igrace koji ne igraju za svoj klub(nemaju klub).
DD
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.
Pa mi imamo 20-30 igraca u ligama poput Hrvatske, dakle ako Tino moze dobit poziv, mora moci i neki stoper iz takve lige. Desni bek(jer mi te rezerve uopste nemamo) itd.
Pa mi imamo 20-30 igraca u ligama poput Hrvatske, dakle ako Tino moze dobit poziv, mora moci i neki stoper iz takve lige. Desni bek(jer mi te rezerve uopste nemamo) itd.
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Neke zoves prije papira, a neke ne. Cudno zar ne?Virtu4l je napisao/la:Čuj ne zovemo Arslanagića
Celik!3,2,2.
Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.
Arslanagic nema papire, za Zuku znamo sta se desilo a za Horica nebudi smjesan.
Ja sam samo naveo da smo I prije imali igrce sa slicnim epizodma pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku jajetu samo da bi se selektor omalovazavao.
Spineru,ako tvoj idol cetiri godine ponavlja da nece zvati igrace koji ne igraju sta ti sad pokusavas?harixs je napisao/la:Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.
Ja sam samo naveo da smo I prije imali igrce sa slicnim epizodma pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku jajetu, samo da bi se selektor omalovazavao.
Nema tu pet godina,ne igra godinu dana i to nikako.Dovidjenja.
Ima pinku i dogovor i zato ga zove.A ti spinuj i dalje.
Arslanagicev otac je cak i na teferic dolazio. Ali opet corak mora da je sa nekim jako dubokoumnim razgovarao. Tino je jako brzo dobio papire i njegov put do sportskog drzavljanstva je trajao krace nego Zukin do vize. Ne treba selektor moljakat nikog kako je i rekao. Imamo Hadzica i Vranjesa. Ovo je virtualni trubaduru smijesno. Tebi je Emir nabio komplekse i na Stradun.
Arslanagic stariji ocigledno nije dobio uvjeravanja da njegov sin kad promijeni sportsko drzavljanstvo nece biti izradjen.Zato ga i nisu promijenili.dubrovnik je napisao/la:Arslanagicev otac je cak i na teferic dolazio. Ali opet corak mora da je sa nekim jako dubokoumnim razgovarao. Tino je jako brzo dobio papire i njegov put do sportskog drzavljanstva je trajao krace nego Zukin do vize. Ne treba selektor moljakat nikog kako je i rekao. Imamo Hadzica i Vranjesa. Ovoj je virtualni trubaduru smijesno. Tebi je Emir nabio komplekse i na Stradun.
Ocigledno pametni ljudi koji znaju s kim imaju posla.A i primjera iz proslosti imaju masu.
Ovdje se i pisalo da su rodjaci. Orhan ocigledno zna sa kim ima posla.Rusilac je napisao/la:Arslanagic stariji ocigledno nije dobio uvjeravanja da njegov sin kad promijeni sportsko drzavljanstvo nece biti izradjen.Zato ga i nisu promijenili.dubrovnik je napisao/la:Arslanagicev otac je cak i na teferic dolazio. Ali opet corak mora da je sa nekim jako dubokoumnim razgovarao. Tino je jako brzo dobio papire i njegov put do sportskog drzavljanstva je trajao krace nego Zukin do vize. Ne treba selektor moljakat nikog kako je i rekao. Imamo Hadzica i Vranjesa. Ovoj je virtualni trubaduru smijesno. Tebi je Emir nabio komplekse i na Stradun.
Ocigledno pametni ljudi koji znaju s kim imaju posla.A i primjera iz proslosti imaju masu.
Dario DUmic vec 8- meceva standardan za Brondby po 90 min 23g stoper,zatim farsa Zukanović..harixs je napisao/la:Imali su Muslimovic I Pandza slicnih epizoda pa ih se pozivalo.
Jedini koji bi mozda donio neku konkurenciju a pitanje je dali i on ima papire. Slazem se za Zukanovica ali sta je tu je.zgembo89 je napisao/la:Dario DUmic vec 8- meceva standardan za Brondby po 90 min 23g stoper,zatim farsa Zukanović..harixs je napisao/la:Imali su Muslimovic I Pandza slicnih epizoda pa ih se pozivalo.
@RuSilac
Previse si neozbiljan da bi se s tobom diskutovalo.
Panjina Safketova 
Nemam ništa protiv njega, drag mi je igrač, neka ga u repki kada je u formi ali ova njegova situacija je toliki paradoks da nije ni smiješno. Poziva se igrač koji ne igra za klub 6 mjeseci a uz to ne konkuriše za sastav iako je pozvan.Forlan je napisao/la:11.05.2014. Ogijevih zadnjih 68.min.za ELAZIG i od tada pa do današnjeg dana održava formu i ima zagarantovan poziv za svako okupljanje reprezentacijeBurundi je napisao/la:Kada bi pitali Ognjena kad je odigrao zadnju utakmicu, vjerovatno bi cekao pola minute na odgovor dok bi se sjetio, ima jos Srba koji se mogu pozvati nije on jedini.
4-IN-A-ROW
Spineru ovo je za tebe, ostavi se ti nekih procjena ko valja a ko ne.harixs je napisao/la:Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.
Ja sam samo naveo da smo I prije imali igrce sa slicnim epizodma pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku jajetu samo da bi se selektor omalovazavao.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Argeta pacenik produzi ako nemas sta pametnije napisati.Effenberg je napisao/la:Spineru ovo je za tebe, ostavi se ti nekih procjena ko valja a ko ne.harixs je napisao/la:Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina, plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.
Arslanagic nema papire, za Zuku znamo sta se desilo a za Horica ne budi smjesan.
Ja sam samo naveo da smo i prije imali igrce sa slicnim epizodma, pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku u jajetu samo da bi se selektor omalovazavao.
Aferim Ognjene, igras nogomet koliko i prosjecni forumas, ali ti igras za repku. Bravo majstore!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako nista, i na tome mu se treba cestitati. Kako god okrenes to je uspjeh nevidjeni!
Nedaj se Ogi sine Bosanski i Pribramski.
Nedaj se Ogi sine Bosanski i Pribramski.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Malo spinovanja u tonu ovih likova koji bespoštedno brane Papketa: "Čovjek je rekao da neće zvati igrače koji ne igraju za svoj klub, a ne igrače koji nemaju klub." hahahaha kako smo ovome teletu spremni sve halalit, domalo će mi i nena, koja je bliža ahiretu nego nekom sportskom terenu, zaigrat za repku. -.-"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.