FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 nov 2014, 20:03

samo cu reci par rijeci.....taman sam dosao iz tuzle
velez je danas pravo los bio,ali i vi ste zadnja talasika prava seljacka ekipa.
sta ste vi ocekivali da ce velez vas napast,pa bola niste po golu da valja opcuali .....
kamenjima na treibini ste navicaje veleza gadjali kako vas nije stid?
pjevate zapadni mostar a ti isti ljudi iz zapadnog mostara vam pale buseve i hoce da vas ubiju na mrtvo,
i trebaju vas ubiti kad ste fuj .........
lijep pozdrav za iskrene navijace slobode a ne ove seljake od danas

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 01 nov 2014, 20:10

VELEZDOGROBA je napisao/la:samo cu reci par rijeci.....taman sam dosao iz tuzle
sta ste vi ocekivali da ce velez vas napast,pa bola niste po golu da valja opcuali .....
pjevate zapadni mostar a ti isti ljudi iz zapadnog mostara vam pale buseve i hoce da vas ubiju na mrtvo,
Pa vi pravite evropski put!!!Sta ste vi ocekivali od Slobode???I nema potrebe da vrijedjas(seljacka)Vi ste giganti i trebali ste satrat ovu Slobodu,medjutim vise sretno nego spretno ste uzeli bod.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 01 nov 2014, 20:28

Igrao je proslu od prve minute i nista posebno. Mozda je Casimiro trebao doci kao igrac-trener, sigurno bi pomogao. :D

Koliko god zvucalo apsurdno, na sjeveru nisu smjeli podici kartu na 5KM. Masu ljudi sam cuo da negoduju, mozemo se mi busati da i 5KM ne znaci nista, ali mnoge porodice prezive dan sa 5KM, pa i manje. 3KM i sa psiholoskog aspekta znaci nesto, jer mogu i pice popiti usput, a pogotovo rezultati i igra nasih momaka ne zasluzuju ni 3KM, ali eto... uvijek je sjever i jug bio jeftiniji od istoka i zapada, a bas me zanima njihov potez.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 01 nov 2014, 20:36

emirzlaTu je napisao/la:
Pa vi pravite evropski put!!!Sta ste vi ocekivali od Slobode???I nema potrebe da vrijedjas(seljacka)Vi ste giganti i trebali ste satrat ovu Slobodu,medjutim vise sretno nego spretno ste uzeli bod.
A da ne kazem da im ni moje dijete nece halaliti GOSK-a. :D
Uostalom, zar treba mi da im cistimo ispred njihove baste... pickice im svoj stadion dadnu, osramote in na tribini, i onda placu ostalima...

Mada, Zapadni Mostar i te gluposti su nepotrebne, kao ni ''Noz, zica. Srebrenica'' ili slicni ispadi. Sve dok se navija za voljeni klub ili psuje protivnicki u duhu sporta i rivaliteta OK je, ali kada ''navijanje'' predje na politicke teme i otvaranje ratnih rana, tu prestaje sport, a pocinje politika i primitivnost. Ne treba nam to.

RA mi je uvijek bila funny grupica, nema da je neko najavljivao veca gostovanja, a da je losija imao u drzavi. :D O domacim da ne govorim, sve je receno. Svaka im cast za odnesen Bod sa Tusnja, nezasluzeno, ali se ipak krajnji rezultat gleda.

Evropska Sloboda. Cekam i taj vakat da pocnemo zboriti o tome. :ljepota:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 nov 2014, 20:38

Hajd nek si i ti odradio gostovanje.....koga boli k.i.t.a za tvoje misljenje....sad o.d.j.e.b.i u te svoje vrapcice i ne smaraj nas vise sa tim sabanskim klubcicem i njegovim lafo navijacima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 nov 2014, 20:42

Nek vas u gabeli docekaju sa cvijecem a od sad se navikavaj na ovakve stvari u tuzli ;)

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 nov 2014, 20:45

sve je jasno kao dan , i cinjenica je da smo danas osvojili zlata vrijedan bod i to poslednji osvojen u ovoj polusezoni . Ova ekipa je limitirana i ako ostane ova ekipa , a vrlo je moguce da ce ostati ( ukoliko azmir odluci da napusti kormilo ) morat cemo se boriti za svaki bod kako kuci tako i na strani , i vrlo je moguce da opet izgubimo trku u zadnjem kolu !!!

podrska je potrebnija nego ikad , jer danasnje sudije su pokazale da ce ova borba biti jako teska i nepostena iz utakmice u utakmicu ...

pozdrav za RA , a posebno one sa Benzinske pumpe Nurkic ( na skretanju za banovice ) ....prepoznat ce se oni :D

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 01 nov 2014, 21:00

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 01 nov 2014, 21:39

HerLutwoII je napisao/la:Zivo me zanima sta dr.Sasa Vugdalic kaze na sve ovo? Jel ovo dio nekog puno veceg plana? Da li je ovo mozda preslikano od nekih mocnijih ekipa pa i mi tako dovodimo,pripremamo,igramo...?
Vece neznalice i amateri nisu vodili klub nikada.
Treba vratit Adema i Saliha.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 nov 2014, 21:52

opet kurcevaca....joj teske sezone bogo dragi :crazy: :facepalm:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 nov 2014, 21:57

RUDARSKA2 je napisao/la:sve je jasno kao dan , i cinjenica je da smo danas osvojili zlata vrijedan bod i to poslednji osvojen u ovoj polusezoni . Ova ekipa je limitirana i ako ostane ova ekipa , a vrlo je moguce da ce ostati ( ukoliko azmir odluci da napusti kormilo ) morat cemo se boriti za svaki bod kako kuci tako i na strani , i vrlo je moguce da opet izgubimo trku u zadnjem kolu !!!

podrska je potrebnija nego ikad , jer danasnje sudije su pokazale da ce ova borba biti jako teska i nepostena iz utakmice u utakmicu ...

pozdrav za RA , a posebno one sa Benzinske pumpe Nurkic ( na skretanju za banovice ) ....prepoznat ce se oni :D
Kome lazes grob te yebo evo sad mi djete doslo s tekme. Kaze autobus i dva auta stari bila. Nikakvih incidenata osim vaseg kamenjanja i nekog trzaca s bakljom. Narast ce ti brato nos :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 nov 2014, 22:17

sta je ovo ko god je imao dva zuta,danas popio i treci...desetkovani na mladost.....aferim... :damn:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 nov 2014, 22:31

Kako ste objasnjavali i pricali kontao sam ceka nas neopisiva atmosfera tamo poluprazan stadion brdo seljaka i 80 % djecice na tribini od Fukara na pocetku drugog poluvremena gonjaju se po tribini tamo pisanje hahah , odradi se i ta Tuzla eto 50-60 ljudi Fukara nece doc u 5 godina toliko sveukupno , a moguce je i da se ne pojave :lol:
Sve u svemu jedna presmjesna grupa budite mi pozdravljeni :cool:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 01 nov 2014, 22:46

Fukara na jednoj utakmici bude sto RA ne bude za polusezonu. I dalje svrsavaj na nas i bacaj sihire od zavisti. saPu

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 nov 2014, 22:51

Cim on ima potrebu da dolazi ovdje i objasnjava da su ovakvi ili onakvi znas koliko je sati,u ostalom vidimo iz kola u kolo gdje je ko.

Sledece tekmu Micu u startere 8-)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 nov 2014, 22:52

Batva je napisao/la:Fukara na jednoj utakmici bude sto RA ne bude za polusezonu. I dalje svrsavaj na nas i bacaj sihire od zavisti. saPu

A iskreno govorim sto sam zapazio danas treba biti objektivan i priznati kako jeste i da vam je 80 % tribine djeca i da ste smijesni , a za ovo sigurno atmosfera ko na Anfieldu :lol: :lol:
Bjezi ne prosipajte se vise i okanite se te teme nego vidite da se pojavite na proljece :P
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 nov 2014, 22:55

VELEZDOGROBA je napisao/la: kamenjima na treibini ste navicaje veleza gadjali kako vas nije stid?
s
To su ti "penzioneri, žene, djeca" i ostala nedužna raja iz velegrada kojem je dodijeljen epitet "najkulturniji" na Balkanu :rol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 nov 2014, 22:58

Zasto ste toliko isfrustrirani ? U redu eto presmijesni smo ma najgori ali ne vidim kako to vas moze 'uzdici'. Vi fakticki ne postojite, nazalost

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 nov 2014, 23:01

ANTIFA ! je napisao/la:
Batva je napisao/la:Fukara na jednoj utakmici bude sto RA ne bude za polusezonu. I dalje svrsavaj na nas i bacaj sihire od zavisti. saPu

A iskreno govorim sto sam zapazio danas treba biti objektivan i priznati kako jeste i da vam je 80 % tribine djeca i da ste smijesni , a za ovo sigurno atmosfera ko na Anfieldu :lol: :lol:
Bjezi ne prosipajte se vise i okanite se te teme nego vidite da se pojavite na proljece :P
s obzirom kakve rezultate imamo,fukare su za ra izmislile tribinu...
pa jado jadni,borite se za evropu,nema vas na mapi... :crazy:
i ti se nasao da objasnjavas nama nesto... :roll:
pogledaj malo brojnost fukara na domacim i gostujucim tekmama,i pogledaj rezultate,i pogledaj vas jadan nebio.jad i cemer...
pa vama je misaona imenica imati 200 ljudi na tribini :yawn:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 nov 2014, 23:07

wienultras je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

s obzirom kakve rezultate imamo,fukare su za ra izmislile tribinu...
pa jado jadni,borite se za evropu,nema vas na mapi... :crazy:
i ti se nasao da objasnjavas nama nesto... :roll:
pogledaj malo brojnost fukara na domacim i gostujucim tekmama,i pogledaj rezultate,i pogledaj vas jadan nebio.jad i cemer...
pa vama je misaona imenica imati 200 ljudi na tribini :yawn:
Pa mali klubovi svoje navijace zadovoljavaju manjim rezultatima, a kod ovih vecih klubova navijaci ocekuju i nesto vece rezultate, jednostavno.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.