Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
@juventus
Kako te nije stid postavljati ovakve postove. Shvatam da mozes braniti Safeta, ali ovakvi postovi su krajnje neprimjereni i glupi. Nikakvi losi rezultati Vahe ili bilo koga drugog ne mogu izbrisati ili ublaziti Safetove "bravure" poput igranja bez lijevog beka (jer on nije od pasova i golova) i sl.
Postoje i drugaciji nacini da izneses svoje misljenje i poentu.
Kako te nije stid postavljati ovakve postove. Shvatam da mozes braniti Safeta, ali ovakvi postovi su krajnje neprimjereni i glupi. Nikakvi losi rezultati Vahe ili bilo koga drugog ne mogu izbrisati ili ublaziti Safetove "bravure" poput igranja bez lijevog beka (jer on nije od pasova i golova) i sl.
Postoje i drugaciji nacini da izneses svoje misljenje i poentu.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 01 nov 2014, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
To moze samo Seo.Virtu4l je napisao/la:Iznad repke, iznad saveza, vlade, države, ma iznad svega.
da mi je neko ko zivi ovdje i osjeca ovu drzavu kakva god ona bila, to rekao, mozda bi se iznervirao, ovako trolcino zao mi je al nikad neces moci voljeti Bosnu i slaviti svaki gol kako ga ja slavim i mi patrioteJuventinisimo je napisao/la:Pa vi,patriJote.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Sreca, lahka grupa, igraci u dobroj formi, individualni potezi istih, manjak odbranbenih igraca "pasova i golova" u odlucujucoj utakmici SP-a, neskautiranje protivnika koji ga uzmu kao on "srneca" u mladim danima...Juventinisimo je napisao/la:Sreca,individualni potezi,globalno sparno vrijeme i vudu...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
A ovaj karikaturista ne zivi u Bosni ?mirzatele je napisao/la: da mi je neko ko zivi ovdje i osjeca ovu drzavu kakva god ona bila, to rekao, mozda bi se iznervirao, ovako trolcino zao mi je al nikad neces moci voljeti Bosnu i slaviti svaki gol kako ga ja slavim i mi patriote
- Juventinisimo
- Kontakt:
@PatriJotama(prepoznace se takvi)...to ja lazem?? niste prizeljkivali poraze protiv Velsa i Belgije??? Ja nikada ne lazem
,to da znate...znaci strogo istina,istina i samo istina...
@bvb,cega da me bude stid?? Istine??
Oprosti mi...
11. Trabzonspor 8 1 6 1 10:11 9
Zar niste omalozavali,smijali se, Papetovim rezultatima u sporovima??? Evo dosao je i Vaha na red,da pokaze kako to ide sa sporovima...samo ovaj spor je najjaci spor od svih drugih sporova u Turskoj...zar ne??
@mirzatele...aferim momcino...ti znas najbolje,ko koliko voli Bosnu,i ko je sta dao za nju...
@bvb,cega da me bude stid?? Istine??
11. Trabzonspor 8 1 6 1 10:11 9
Zar niste omalozavali,smijali se, Papetovim rezultatima u sporovima??? Evo dosao je i Vaha na red,da pokaze kako to ide sa sporovima...samo ovaj spor je najjaci spor od svih drugih sporova u Turskoj...zar ne??
@mirzatele...aferim momcino...ti znas najbolje,ko koliko voli Bosnu,i ko je sta dao za nju...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Najveci poraz nogometne reprezentacije BiH je produzenje ugovora Safetu Susicu. Taj poraz jos uvijek traje i kao i svaki poraz voljene ekipe boli.mirzatele je napisao/la:ko bolan mi ? ko se raduje porazu Bosne ? sigurno navijam vise od tebe koji Bosnu samo na karti gledasJuventinisimo je napisao/la:Vi,koji volite Bosnu,to mozete sa Safetom...i pljuvati ga,i biti bolesni,i prizeljkivati,i radovati se porazima Bosne...zanimljivo...mirzatele je napisao/la:sve ureud, branite ga, al ne mozes ba biti toliko bolestan i stavljat rezultate Vahinog kluba i radovati se neuspjehu
Medjutim,poentu ste opet izgubili ili je niste skontali...Do mene je...
Jadno je sto mnogi mrznju prema Safetu shvataju kao mrznju prema reprezentaciji.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Goalgetter
- Kontakt:
Poredis lika kojem je vrhunac karijere vodjenje BiH repke, Rizespora i Istanbulspora, te onog koji je vodio Lille, Marseille, PSG, Obalu Slonovace, Alzir... Stoga, uopste Vaha ne zasluzuje da se sa Papetom stavlja u istu recenicu i vodi ova diskusija. 
Nadji mi jedan bolan post gdje sam napisao da prizeljkujem poraz svoje drzave, jesil dobar ti momak? Previse si se uzivio u neku ulogu branjenja Safeta, ides predaleko, ratove neke vodis, smiri seJuventinisimo je napisao/la:@PatriJotama(prepoznace se takvi)...to ja lazem?? niste prizeljkivali poraze protiv Velsa i Belgije??? Ja nikada ne lazem,to da znate...znaci strogo istina,istina i samo istina...
![]()
Samo ti uzivaj van Bosne, takvi kao ti nam i ne trebaju i hvala Bogu pa su otisli. Te jeftine provokacije nece proc kod mene
Safetu je vrhunac klupske trenerske karijere treniranje sporova i to, kao sto sam kazes, losijih od Trabzona.Juventinisimo je napisao/la: Zar niste omalozavali,smijali se, Papetovim rezultatima u sporovima??? Evo dosao je i Vaha na red,da pokaze kako to ide sa sporovima...samo ovaj spor je najjaci spor od svih drugih sporova u Turskoj...zar ne??
Spominjuci sporove samo podsjecas na cinjenicu da je Safet trenirao nekoliko njih i bio otpusten u rekordnom vremenu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Momciluko, ne trpaj nas sve dijasporce u isti kos.mirzatele je napisao/la: Samo ti uzivaj van Bosne, takvi kao ti nam i ne trebaju i hvala Bogu pa su otisli. Te jeftine provokacije nece proc kod mene
Ma ustvari izvini druze sto sam te citirao, gori sam ja, pises stalno nebuloze, stidim se u tvoje ime kad vidim sta pises, ali eto nisam mogao vjerovati da si dotle dosao da vrijedjas jednog Vahu da bi valjda pokazao da je Safet dobar trener, sta li. Necu te vise citirati, nastavi pisati gluposti 
nikad brateGoalgetter je napisao/la:Momciluko, ne trpaj nas sve dijasporce u isti kos.mirzatele je napisao/la: Samo ti uzivaj van Bosne, takvi kao ti nam i ne trebaju i hvala Bogu pa su otisli. Te jeftine provokacije nece proc kod mene
Ne samo to Vaha ca biti na kraju sezone 4 ili 5 sa Trabzonom i napravit ce kostur tima za sljedecu sezonu kada napada prva cetiri mjesta. Osim toga on ima vec dvije pobjede od tri utakmice u europa ligi sto isto znaci nesto i tu se igraci trose. Posebno jer nema 20 kvalitetnih igraca. Vaha tek stvara jaku momcad. A ono sto je uradio sa Alzirom koji je izbacio jednu Rusiji sa najskupljim trenerom na svijetu i izborio produzetke protiv najbolje momcadi svijeta Njemacke, to ce uci u anale fudbala. Cuj neko poredi jednog Vahu i PapetaGoalgetter je napisao/la:Poredis lika kojem je vrhunac karijere vodjenje BiH repke, Rizespora i Istanbulspora, te onog koji je vodio Lille, Marseille, PSG, Obalu Slonovace, Alzir... Stoga, uopste Vaha ne zasluzuje da se sa Papetom stavlja u istu recenicu i vodi ova diskusija.
- Juventinisimo
- Kontakt:
A sto vam istina smeta...iz kojeg razloga?? 
Vahini rezultati u Turskoj se trebaju presutiti i sakriti?? Pa ne mogu,isto kao i Papetovi..
Svi smo mi prizeljkivali Vahu da dodje,neki su predvidjali da ce cuda sa repkom napraviti...ali ste zaboravili(kao uvijek) da je fudbal cudna igra...da se svasta desava u toj cudnoj igri..poentu niste ni pokusali da skontate...nego odmah NAPAD...valjda je to iz kvazi poslovice, "napad je najbolja odbrana"...
Vahini rezultati u Turskoj se trebaju presutiti i sakriti?? Pa ne mogu,isto kao i Papetovi..
Svi smo mi prizeljkivali Vahu da dodje,neki su predvidjali da ce cuda sa repkom napraviti...ali ste zaboravili(kao uvijek) da je fudbal cudna igra...da se svasta desava u toj cudnoj igri..poentu niste ni pokusali da skontate...nego odmah NAPAD...valjda je to iz kvazi poslovice, "napad je najbolja odbrana"...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzaba sto su rezultati Vahe losi u Turskoj, mi i dalje imamo samo 2 boda nakon 3 meca, i 5. smo u grupi od 6. ekipa. 
Vaha ne zeli jos preuzeti repku, i sa tim se moramo pomiriti. Isto kao i sto je Pape rekao da do 2009 nije htio preuzeti repku, jer je tad bio siguran tek da imamo kvalitet da napravimo nesto. Od Vahe niko ne ocekuje cuda, nego samo profesionalan odnos prema reprezentaciji, sto zasluzuje ova repka.
Vaha ne zeli jos preuzeti repku, i sa tim se moramo pomiriti. Isto kao i sto je Pape rekao da do 2009 nije htio preuzeti repku, jer je tad bio siguran tek da imamo kvalitet da napravimo nesto. Od Vahe niko ne ocekuje cuda, nego samo profesionalan odnos prema reprezentaciji, sto zasluzuje ova repka.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 01 nov 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Alo momak, ok, ono, mogu shvatiti da trolas, al hajd mi daj jedan ozbiljan razlog zasto na ovoj temi stavljas remi Vahinog kluba i nasladjujes se sa tim, jel to znaci da je Safet dobar trener ili sta ? To ono kad Njemacka ili Spanija izgubi, pa Safet dijeli pljuske, to je taj fazon jel ?
Poenta je da se ne gleda samo par losih rezultata u prvim mjesecima u novom klubu nego se valjda gleda cijela trenerska karijera. Ako tako uporedimo Vahu i Papetu mislim bez komentara svasta
Osim toga mogu se porediti i po rezultatima na proslom SP kada je Vaha napravio neuporedivo veci uspjeh nego Pape na SP sa losijim igracima pametnom dosta. Da ne govorimo o Vahinom poznavanju svih vaznijih igraca svih reprezentacija i prije SP.
Ne da neko zeli lose rezultate reprezentacije takvih skoro nema ovdje ili cak da se raduje. Sve sto ja vidim ovdje da jedna manjina ni ne skriva da se raduje ako Prcic, Zukanovic, Hajrovic, pa cak i Salihovic i jos neki igraci nisu standardni za svoj klub.
Toliko se raduju da to ne mogu ni sakriti. Sada vidim da se neki raduju i losem startu Vahe u prvenstvu.
Ko da to ima ikakve veze sa Safetom. Pa nemogu njih dvojica ni u istu recenicu kao treneri.
Ne da neko zeli lose rezultate reprezentacije takvih skoro nema ovdje ili cak da se raduje. Sve sto ja vidim ovdje da jedna manjina ni ne skriva da se raduje ako Prcic, Zukanovic, Hajrovic, pa cak i Salihovic i jos neki igraci nisu standardni za svoj klub.
Kako vam se više da...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nisi valjda odustao, tek si na 24kVirtu4l je napisao/la:Kako vam se više da...
Ne konta frajer da se sramoti s ovakvim postovima, mene bude stid kad citam.
Mozda i ne konta da su postovi poput ovog smijesni. Ili mozda misli da je to najbolji nacin da se prenese ta POENTA, koju ostali nikako da vide (valjda su manje inteligentni ili ...).
Mozda i ne konta da su postovi poput ovog smijesni. Ili mozda misli da je to najbolji nacin da se prenese ta POENTA, koju ostali nikako da vide (valjda su manje inteligentni ili ...).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.