Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Sad mi je jasno sto pojedinci pljuju Cazorlu pa lik fakat PANJ 

Arsenal All The Way !
A to je bitno na ovoj temi zasto?Barcod je napisao/la:Alexis vrijedi svake ebene pare !![]()
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
My bad ostala tema Besic umjesto Arsenala hahasoccerfan je napisao/la:A to je bitno na ovoj temi zasto?Barcod je napisao/la:Alexis vrijedi svake ebene pare !![]()
![]()
![]()
Arsenal All The Way !
Bajric981 je napisao/la:tesko da udje danas

Odlican, steta pa sudija prekinu ono kad izbaci igraca...
Barcod je napisao/la:My bad ostala tema Besic umjesto Arsenala hahasoccerfan je napisao/la:A to je bitno na ovoj temi zasto?Barcod je napisao/la:Alexis vrijedi svake ebene pare green:!
![]()
![]()
![]()

jeli ovo onaj majmun od sudije sto je skandalozno iskljucio fernandeza protiv liverpoola? daje besicu zuti za sasvim normalan start. najgore sudije su na otoku, opce poznato..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jel' to igrao na poziciji štopera?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
neFaraonTM je napisao/la:Jel' to igrao na poziciji štopera?

- Goalgetter
- Kontakt:
Kako je igrao Mume? Ocjena od 1 do 5 ? 

Pa ko je onda vraćen na štopera, Barry, McCarthy ili? 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Čitam na njihovom forumu da je bio dobar, imao par dobrih istrčavanja i još nekih situacija, dobro izgledao na terenu itd itd zamjeraju mu za pasove jer kao nekada su preambiciozni.Goalgetter je napisao/la:Kako je igrao Mume? Ocjena od 1 do 5 ?
Sve u svemu, mislim da bi mogla biti 4 ocjena

On i Barry su se mjenjali na stoperu. Bar je meni tako izgledalo.FaraonTM je napisao/la:Pa ko je onda vraćen na štopera, Barry, McCarthy ili?

- Goalgetter
- Kontakt:
Ako ti kazes 4 onda je u redu.HariTz je napisao/la:Čitam na njihovom forumu da je bio dobar, imao par dobrih istrčavanja i još nekih situacija, dobro izgledao na terenu itd itd zamjeraju mu za pasove jer kao nekada su preambiciozni.Goalgetter je napisao/la:Kako je igrao Mume? Ocjena od 1 do 5 ?
Sve u svemu, mislim da bi mogla biti 4 ocjena

Citam i ja na twitteru, ali tamo su jednostavno previse zaludjeni sa njim, pa cak smo mi objektivniji od njih kad uzmes. Ali drago mi je da je samo do tih dodavanja i da jos ne moze uhvatiti tempo igre, jer je to stvar navike, i vremena. Doce i to.
BarryFaraonTM je napisao/la:Pa ko je onda vraćen na štopera, Barry, McCarthy ili?

NaravnoGoalgetter je napisao/la:Ako ti kazes 4 onda je u redu.HariTz je napisao/la:Čitam na njihovom forumu da je bio dobar, imao par dobrih istrčavanja i još nekih situacija, dobro izgledao na terenu itd itd zamjeraju mu za pasove jer kao nekada su preambiciozni.Goalgetter je napisao/la:Kako je igrao Mume? Ocjena od 1 do 5 ?
Sve u svemu, mislim da bi mogla biti 4 ocjena![]()
Citam i ja na twitteru, ali tamo su jednostavno previse zaludjeni sa njim, pa cak smo mi objektivniji od njih kad uzmes. Ali drago mi je da je samo do tih dodavanja i da jos ne moze uhvatiti tempo igre, jer je to stvar navike, i vremena. Doce i to.

Vala baš ..

Što se tiče tempa igre, u pravu si, doći će to, samo da ne bude povreda (pu pu).
Igrača koji ostavlja srce na terenu, koji nema respekta prema protivniku, moraš cijeniti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
4. Sto se tice tempa igre i u tom segmentu je izgledao puno bolje nego naprimjer protiv Lilla kada je bio los. Dobar je bio danas.Goalgetter je napisao/la:Kako je igrao Mume? Ocjena od 1 do 5 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.