FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SinBosanski
Re: FK Željezničar
U koliko se kone sutra okupljaju i gdje ??
-
- Kontakt:
to ih ides bicevat ?SinBosanski je napisao/la:U koliko se kone sutra okupljaju i gdje ??
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- SinBosanski
Ma jok, ima jedna koka hoce s burazom da ide na sjever, pa da je nekako odvucem na jug, da joj ceku napravimfedeltafrotta je napisao/la:to ih ides bicevat ?SinBosanski je napisao/la:U koliko se kone sutra okupljaju i gdje ??

- SinBosanski
To kralju, hvalabluesaa je napisao/la:11 skenderija

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
" ? & " ? " ? са $ 2000. $ ' ? 1-0 на " ? "?! 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Evo ga, zeza me nesto youtube pa sam stavio na Mediafire.jovanmaksimovic je napisao/la:" ? & " ? " ? са $ 2000. $ ' ? 1-0 на " ? "?!
http://www.mediafire.com/watch/1bngwnq4 ... vo_1-0.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;
- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdrav, nije provokacija, vec pitanje obicno, kad je Zeljo zadnji put dobio Sarajeva?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
05. novembra 2011., dobili smo 1:0 na Grbavici, a oni zadnji put dobili 03. novembra 2012. 1:0 na Kosevu.Crni gavran je napisao/la:Pozdrav, nije provokacija, vec pitanje obicno, kad je Zeljo zadnji put dobio Sarajeva?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
?fcz je napisao/la:Evo ga, zeza me nesto youtube pa sam stavio na Mediafire.jovanmaksimovic je napisao/la:" ? & " ? " ? са $ 2000. $ ' ? 1-0 на " ? "?!
http://www.mediafire.com/watch/1bngwnq4 ... vo_1-0.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- ficobahtic
- Kontakt:
E daj ti sad nama Zeljeznicar - Sarajevo 4-1 iz 86jovanmaksimovic je napisao/la: ?& ' " на & ружне $ са те "... ? ? " је опет $ $ " у $

Mihajlović: Postigao sam bolestan tri gola, šta bi bilo da sam bio zdrav
U dosadašnjih 103 okršaja u derbijima, samo jedan igrač postigao je hat-trick - Radmilo Mihajlović. To se desilo 7. septembra 1986. godine na Grbavici kada je Željezničar slavio rezultatom 4:1.
"Taj derbi je bio specifičan jer sam ja igrao bolestan. Mnogi to ne znaju. Ipak, doktor mi je dao injekcije i lijekove. Pamtim da sam imao visoku temperaturu, ali sam zaigrao. Postigao sam tri gola i promašio sam jedanaesterac. Da se malo našalim, koliko bih dao golova da sam bio zdrav“.
Radmilo kaže kako se u to vrijeme živilo za derbi, da su svi igrači s'nestrpljenjem čekali početak dvoboja sa gradskim rivalom.
"Za mene je to bila posebna utakmica, vjerujem da je i danas tako. Imao sam sreću da dobro igram protiv Sarajeva. Inspiracija ne nedostaje za ove mečeve. To igrači trebaju da dožive kao nešto posebno“.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
kakav je majstor Vareafkzeljeznicarba je napisao/la:[youtube][/youtube]

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Samo jako i u kost sutra !
Volim te Zeljo!

Volim te Zeljo!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
Ovi neutralni navijači su nas svi redom već prežalili.
Željo je najjači kad je prežaljen.
Da hoće sutra sjever biti pun naše raje pa da se zaori je. malo Saraj'vo kad god dezerteri prozjeve. Napravit im ludnicu na sjeveru da ne znaju šta ih je snašlo.
Sretno nam sutra. Uz pametnu igru možemo ako Bog da i do pobjede.
Željo je najjači kad je prežaljen.
Da hoće sutra sjever biti pun naše raje pa da se zaori je. malo Saraj'vo kad god dezerteri prozjeve. Napravit im ludnicu na sjeveru da ne znaju šta ih je snašlo.
Sretno nam sutra. Uz pametnu igru možemo ako Bog da i do pobjede.
Sutra ranije uđite na Jug! Kafe, piće i ostalo ispijte ranije i na stadion što prije.
Forza Željo
Forza Željo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ja cu uci u 13:29shzna je napisao/la:Sutra ranije uđite na Jug! Kafe, piće i ostalo ispijte ranije i na stadion što prije.
Forza Željo
Hajdeee ZELJKANEEE, obraduj nas trasu! Nocas nema spavanja ljudi moji.Toliko smo ti odani da vise nismo normalni!
Razumljiva je zelja za pobjedom,i kod nas i kod igraca. I sve dok se igra,nada postoji i sve je moguce.
Medjutim,trebamo uvijek bar pokusavati biti realni,biti na zemlji i ocekivanja pokusavati uskladiti sa realnoscu.
Sto se mene tice,vrlo zadovoljan bih bio bodom. Posebno u situaciji kad i sa bodom ostajemo u dobroj poziciji u odnosu na ostale konkurente za vrh tabele.
Ne mozemo pobjeci od cinjenice da sutra igramo sa vrlo dobrom ekipom FKS,ponajboljom koju je ovaj klub imao u poslijeratnom razdoblju. S druge strane,mi ulazimo u utakmicu sa jednom od slabijih ekipa nakon rata. Ovo je cinjenica,koliko god nam ona ne sjedala.
Nase igre u ovoj sezoni nam ne daju previse prostora za optimizam,neovisno od cinjenice da imamo solidan broj bodova. Posebno nam ne ide u prilog to sto smo vrlo lose prosli sa svim jacim ekipama. Znaci da nemamo rijesenja za ove jake utakmice.
Eh sad,poraz u ovoj utakmici nece ostaviti neke velike negativne posljedice po nas,ako cemo nastaviti pobjedjivati ove malo slabije. Evo,ja potpisujem poraz sutra,ako u naredne dvije uzimamo 6 bodova.
Da se razumijemo,ovo nikako ne znaci da nemamo nikakve sanse sutra. Imamo,ali se mora poklopiti jako puno stvari da to dobijemo. Malo manje,da uzmemo bod. Na zalost,ne dogadja se bas cesto da ti se sve poklopi.
Ono cime cemo sigurno biti zadovoljni sutra,jeste zalagnje nasih igraca.
Osim toga,zadovoljstvo ce biti gledati neke nase vrlo mlade igrace,koji su nas proizvod,u duelu sa afirmisanim i dobro placenim igracima iz regije.
Sve u svemu,bice vrlo zanimljivo. Ali,kako god se zavrsi ovs utakmica,ceka nas naredna,nista manje vazna...
Medjutim,trebamo uvijek bar pokusavati biti realni,biti na zemlji i ocekivanja pokusavati uskladiti sa realnoscu.
Sto se mene tice,vrlo zadovoljan bih bio bodom. Posebno u situaciji kad i sa bodom ostajemo u dobroj poziciji u odnosu na ostale konkurente za vrh tabele.
Ne mozemo pobjeci od cinjenice da sutra igramo sa vrlo dobrom ekipom FKS,ponajboljom koju je ovaj klub imao u poslijeratnom razdoblju. S druge strane,mi ulazimo u utakmicu sa jednom od slabijih ekipa nakon rata. Ovo je cinjenica,koliko god nam ona ne sjedala.
Nase igre u ovoj sezoni nam ne daju previse prostora za optimizam,neovisno od cinjenice da imamo solidan broj bodova. Posebno nam ne ide u prilog to sto smo vrlo lose prosli sa svim jacim ekipama. Znaci da nemamo rijesenja za ove jake utakmice.
Eh sad,poraz u ovoj utakmici nece ostaviti neke velike negativne posljedice po nas,ako cemo nastaviti pobjedjivati ove malo slabije. Evo,ja potpisujem poraz sutra,ako u naredne dvije uzimamo 6 bodova.
Da se razumijemo,ovo nikako ne znaci da nemamo nikakve sanse sutra. Imamo,ali se mora poklopiti jako puno stvari da to dobijemo. Malo manje,da uzmemo bod. Na zalost,ne dogadja se bas cesto da ti se sve poklopi.
Osim toga,zadovoljstvo ce biti gledati neke nase vrlo mlade igrace,koji su nas proizvod,u duelu sa afirmisanim i dobro placenim igracima iz regije.
Sve u svemu,bice vrlo zanimljivo. Ali,kako god se zavrsi ovs utakmica,ceka nas naredna,nista manje vazna...
Sve se slažem i što se mene lično tiče i ako ne pobjedimo svaka čast našim momcima na dosadašnjoj borbi za sveti dres jedino do čega mi je baš stalo to je da njanjari izgubeFKZ1921 je napisao/la:Razumljiva je zelja za pobjedom,i kod nas i kod igraca. I sve dok se igra,nada postoji i sve je moguce.

-
- Kontakt:
Tako je 6 bodova iz naredne tri utakmice je naš kurs ove sezone, a sve preko toga je izvrsno. E sad navijački će većina nas reči da je njih dobiti pa šta god bilo. A šta da ih dobijemo pa flautnemo u Travniku. Ne valja ni to.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, Proximic i 39 gostiju.