? %, " се " у & ? " $ " у РС-у.Simpatizer je napisao/la: Lesinari su me razocarali skandiranjem protiv Fisera. Gospodo Lesinari, Sipovac je glavna adresa za pljuvanje! Fiser je samo marioneta!

Moderator/ica: vlakanje
? %, " се " у & ? " $ " у РС-у.Simpatizer je napisao/la: Lesinari su me razocarali skandiranjem protiv Fisera. Gospodo Lesinari, Sipovac je glavna adresa za pljuvanje! Fiser je samo marioneta!
Zbog onakvih stvari se ide na utakmice, znam da nam sada zavidite...Zeljo-Sarajevo je napisao/la:Kakva golcina, sta je ono... Kapa dole...
Ej prije svega je bitno da ova liga pocinje liciti na nesto, a polakooo dolazite vi nama na grbavicu tu ce se odluciti titulaVB 1987 je napisao/la:Zbog onakvih stvari se ide na utakmice, znam da nam sada zavidite...Zeljo-Sarajevo je napisao/la:Kakva golcina, sta je ono... Kapa dole...
Pa sad da zavidimo, i ne baš. Čestitke na pobjedi i vidimo se u Dolini.VB 1987 je napisao/la:Zbog onakvih stvari se ide na utakmice, znam da nam sada zavidite...Zeljo-Sarajevo je napisao/la:Kakva golcina, sta je ono... Kapa dole...
"Gospodin" Aleckovic iz Sarajeva!Schlager je napisao/la:Ljudi,ja jos ne mogu vjerovati da onakav penal nije dosudjen sinoc za nas. Nakon sto sam na tv pogledao onaj start nad Kajkutom,skoro sam siguran da se jos u Premijer Ligi nije desilo da se onakav penal domacinu ne sudi,uz naravno automatsko iskljucenje stopera Celika jer je bio zadnji covjek.....Ko je bio sudija i odakle?
Ja sam vam još sinoć potvrdio da je u pitanju klasični školski primjer penala i onda javne opomene tj isključenja, neznam ko je bio glavni, ali je zato pomoćnik ispod zapadne strane bio onaj lik sa viškom ženskih hormona, ona djevojčica od čovjeka, malo ga je raja prozivala, šta će ljudi se zabavljali maloSchlager je napisao/la:Ljudi,ja jos ne mogu vjerovati da onakav penal nije dosudjen sinoc za nas. Nakon sto sam na tv pogledao onaj start nad Kajkutom,skoro sam siguran da se jos u Premijer Ligi nije desilo da se onakav penal domacinu ne sudi,uz naravno automatsko iskljucenje stopera Celika jer je bio zadnji covjek.....Ko je bio sudija i odakle?
Ja sam mislio da će poslije onog Pilava svima biti na umu šta se tada izdešavalo, šteta je samo što onaj momak koji je uklizao onom pomoćniku ispod zapada nije uspio da ga obori na zemlju, onda bi stvarno ostavio suđenjeSchlager je napisao/la:Tim sudijama iz Sarajeva to onda vec prelazi u naviku da nam otimaju u Banjaluci....Prvo onaj Pilav proljetos koji je jedva pobjegao a sad i taj Aleckovic....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.