Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Nisam gledao utakmicu, ali kako vidim igrao je na poziciji krilnog igrača? Ako jeste, onda i ne čudi da se nije najbolje snašao...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma kakvo krilo odigrao je danas svoju poziciju sto uvijek igra. I nije bio bas nesto ja sam gledao od 30 do 90 minuta. Nista posebno stvarno trebao bi se brze osloboditi lopte. Kao da mu trener dao neke savjete da nesmije puno da komplikuje. Losije je izgledao nego za reprezentaciju kad igra sigurno.wobly92 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali kako vidim igrao je na poziciji krilnog igrača? Ako jeste, onda i ne čudi da se nije najbolje snašao...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne kontam vi pišete ovdje da lik nije nešto odigrao a ovi englezi ga proglašavaju igračem tekme, ko kome ovdje yebe znanje 

On sto sam ja gledao od 30 - 90 minuta. Defanzivno je bio nista posebno. Naprimjer puno vise duela je imao Barry i presjecenih napada ( mozda je to do zutog kartona Besica neznam ). Ofanzivno isto nista posebno nije uradio. Znaci po meni prosjecna utakmica ni losa ni odlicna. Jagielka, Baines, Barkley i Eto'o su se po meni isticali. Najvise im je problema pravio Barkley koji je jos jednom potvrdio veliku klasu.QUARTERBACK je napisao/la:ne kontam vi pišete ovdje da lik nije nešto odigrao a ovi englezi ga proglašavaju igračem tekme, ko kome ovdje yebe znanje
nije bio dobar tek solidan..Stim da oni koji su objektivno gledali njegovo izdanje protiv BElgije uvidjeli su da u ofanzivnim dijelovima nekoliko puta je imao pogrešne passove koji su uzrokovali kontre BElgije..QUARTERBACK je napisao/la:ne kontam vi pišete ovdje da lik nije nešto odigrao a ovi englezi ga proglašavaju igračem tekme, ko kome ovdje yebe znanje
U Evertonu je sporije davao loptu nije je nesto plaho vukao po 20-30m kao u rep,a u defanzivi nisam primjetio da je odradio nesto konkretno ima ga oko lopte trudi se al nisam primjetio da je presjekao neki napad jer obično odbrana i Jagielcka je čistila..Rahimić nije znao igrati ofanzivno ali je defanzivno bio mozak bojim se da Bešić u toj silnoj želji jednostavno izgori i više ne zna ni šta igra ni kako igra
Besic ima par problema .. prvo otkrovemje kao igrac a jos uvijek nedefinisan 100 posto. Pokusavaju s njim da kroe sve rupe u timu ( susic). Obavlja dosta prljave trke I krpi rupe sto se mozda I ne primijeti na prvi pogled. I na kraju ima brzinu koja ga cesto puta dovodi I situaciju da se nadje kao play na 30 40 metara od gola a tu se ne snalazi dobro. Trba mu malo pjaninog ritma da zna kad stat a kad agresivno... mali nije ni blizu svog maksa
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nije bas istina. Igrao je u sredini, ali ispred Barrya, i izgledalo je kao da je on bio taj koji je trebao povuci loptu prema naprijed. Barry je imao nesto defanzivniju ulogu.Ajax je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali kako vidim igrao je na poziciji krilnog igrača? Ako jeste, onda i ne čudi da se nije najbolje snašao...
Ma kakvo krilo odigrao je danas svoju poziciju sto uvijek igra. I nije bio bas nesto ja sam gledao od 30 do 90 minuta. Nista posebno stvarno trebao bi se brze osloboditi lopte. Kao da mu trener dao neke savjete da nesmije puno da komplikuje. Losije je izgledao nego za reprezentaciju kad igra sigurno.
Sto je cudno, zato jer je Barry puno bolji od Mumeta prema naprijed, dok je ovaj mali odlican u odbrani.
I dosta navijaca Evertona je to primjetila. Mislio sam da sam bio lud ali eto, nisam. hehe
Ne znam sta je Martinez planirao pokusati jucer...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Dobro je Mume i igrao jucer mu u djeda bila dzenaza
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Besic i Barry su bili par zadnjih veznih igraca. McGeady desno krilo, Pienaar lijevo krilo Barkley je igrao desetku a Eto'o devetku. Znaci nikakvo krilo kao sto covjek rece cak nije igrao ni centralnog veznog. I Besic i Barry su isli ponekad malo u napad i Besic jeste vise trcao i mozda vise napadao samo ofanzivno nije skoro nista pokazao. Isto vazi i za Barrya ofanzivno. Ali je zato Barry bio bolji defanzivno sa puno vise presjecenih napada i bolje se je postavljao.Pirke je napisao/la: Nije bas istina. Igrao je u sredini, ali ispred Barrya, i izgledalo je kao da je on bio taj koji je trebao povuci loptu prema naprijed. Barry je imao nesto defanzivniju ulogu.
Martinez je igrao klasicni 4-5-1 u cetvrtak. Gdje se je doduse Besic jer je brzi i ima vise kondicije ponekad malo vise ubacivao u napad a Barry igrao osiguravaca. Ponekad je Barry krenuo u napad a tada je Besic igrao iza njega. Samo i jedan i drugi su igrali zadnje vezne. Formacija i taktika se je promijenila kada je usao Lukaku tada su igrali sa dvojicom napadaca. Igrali su ovako sve do ulaska Lukakua:Pirke je napisao/la: Ne znam sta je Martinez planirao pokusati jucer...

joj kad bi počeo danas 

Klupa. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
očekivanorope11 je napisao/la:Klupa.
tesko da udje danas 

Evo raja ko zeli da gleda, Besic je usao upravo sad u tekmu. 35-a minuta, poverda Alcazara.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Usao Muhamed u 32. min umjesto Alcaraza, da vidimo kako ce odigrat drugo pol.
Igra stopera...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Da zato sto nemaju nikog drugog.Edin TM87 je napisao/la:Igra stopera...
Jel' ozbiljnosoccerfan je napisao/la:Da zato sto nemaju nikog drugog.Edin TM87 je napisao/la:Igra stopera...

Roger Federer the greatest of all time!
Smiji se ti. Nemaju stopera na klupi.Edin TM87 je napisao/la:Jel' ozbiljnosoccerfan je napisao/la:Da zato sto nemaju nikog drugog.Edin TM87 je napisao/la:Igra stopera...![]()

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, CAZIN, Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, Kobayashi, L-Train, legendarnadruga, Lekqqq1921, Lynx, No99, Sveti, Viking4 i 81 gost.