Istina, 3 pobjede sa Sadikovicem, a cak i gostujucu pobjedu ostvarise. kuknjavapinoglavi je napisao/la:Ista ekipa pod Sadikovicem i Casemirom je nebo i zemlja.Jos da rezultati dodju,danas smo bar napadali i htjeli pobjedu.
Pojacanja na zimu,jos nam slabiji redom dolaze,ne bi trebali strepiti za opstanak,jos da ubodemo sta sljedece kolo..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- Probisvjet
- Kontakt:
Bili smo bolji od Veleza i da nije bilo onoga poklonjenog prenala mogli smo do pobjede. Mogli smo i ovako. Velez taraba.
Pljuvanje velezovog papka iz loze na gledaoce zadnji primitivizam, bio sa onim bijedicem hercehovcem iz Tuzle. Izasao je vjerovatno uz pomoc policije.
Zastitari na ulazu oduzimali upaljace. Oduzeli dedi upaljac, a on kuka kaze sine pa nemam ja penziju da kupujem dva upaljaca mjesecno. Papanluk i drkanje strogoce.
Fukare na sjeveru odlicne.
I na kraju treba pohvaliti maloga Micu. Udje i zabi gol.

Pljuvanje velezovog papka iz loze na gledaoce zadnji primitivizam, bio sa onim bijedicem hercehovcem iz Tuzle. Izasao je vjerovatno uz pomoc policije.
Zastitari na ulazu oduzimali upaljace. Oduzeli dedi upaljac, a on kuka kaze sine pa nemam ja penziju da kupujem dva upaljaca mjesecno. Papanluk i drkanje strogoce.
Fukare na sjeveru odlicne.
I na kraju treba pohvaliti maloga Micu. Udje i zabi gol.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 01 nov 2014, 16:48, ukupno mijenjano 3 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prije su se trebali otjerati ovi igrači nego Sadiković, a ako ih je on dovodio onda svi zajedno kolektivno noga, al eto sve se svalilo na Sadikovića.
SRETAN BROJ - 1725
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je ovaj sad?pitic je napisao/la:Prije su se trebali otjerati ovi igrači nego Sadiković, a ako ih je on dovodio onda svi zajedno kolektivno noga, al eto sve se svalilo na Sadikovića.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
De nam ti peraču na ruke objasni kako da se tjeraju igrači u pola sezone? Koga da dovedeš u pola sezone? Danima ti se ovdje već piše da ne pišeš nešto o čemu pojma nemaš. Stvarno ne znam zašto guraš nos tamo gdje ti nije mjestopitic je napisao/la:Prije su se trebali otjerati ovi igrači nego Sadiković, a ako ih je on dovodio onda svi zajedno kolektivno noga, al eto sve se svalilo na Sadikovića.

075
Sami kažete da vam igrači brukaju klub i ime kluba. Pa ako je tako stavi juniore neka igraju više će se boriti od ovih neznalica.TzBulevar87 je napisao/la:De nam ti peraču na ruke objasni kako da se tjeraju igrači u pola sezone? Koga da dovedeš u pola sezone? Danima ti se ovdje već piše da ne pišeš nešto o čemu pojma nemaš. Stvarno ne znam zašto guraš nos tamo gdje ti nije mjestopitic je napisao/la:Prije su se trebali otjerati ovi igrači nego Sadiković, a ako ih je on dovodio onda svi zajedno kolektivno noga, al eto sve se svalilo na Sadikovića.Isto kao kada bi ja otišao na temu Čelika i pisao im šta i kako treba, a pojma nemam šta se i kako dešava kod njih u klubu...popusti malo bolan!!!
SRETAN BROJ - 1725
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dobro. Hvala na savjetima.pitic je napisao/la:Sami kažete da vam igrači brukaju klub i ime kluba. Pa ako je tako stavi juniore neka igraju više će se boriti od ovih neznalica.TzBulevar87 je napisao/la:De nam ti peraču na ruke objasni kako da se tjeraju igrači u pola sezone? Koga da dovedeš u pola sezone? Danima ti se ovdje već piše da ne pišeš nešto o čemu pojma nemaš. Stvarno ne znam zašto guraš nos tamo gdje ti nije mjestopitic je napisao/la:Prije su se trebali otjerati ovi igrači nego Sadiković, a ako ih je on dovodio onda svi zajedno kolektivno noga, al eto sve se svalilo na Sadikovića.Isto kao kada bi ja otišao na temu Čelika i pisao im šta i kako treba, a pojma nemam šta se i kako dešava kod njih u klubu...popusti malo bolan!!!

075
Ne valja nikako. Ne možemo nikoga pobijediti, čak ni na svom stadionu. Protiv raspale Zvijezde smo prosuli bodove, a sada isto radimo i protiv smiješnog Veleža. Bojim se da će nam opstanak itekako doći u pitanje ako se na polusezoni ne dovedu barem polušpic i napadač, jer ne treba se zavaravati da u ovoj ligi ima dosta lošijih ekipa od nas. Jedna možda ima, da li imaju dvije!?
Treba reagovati prije nego vrag odnese šalu.
Treba reagovati prije nego vrag odnese šalu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mislim da u ovoj ligi jedino prema Slobodi suci imaju isti kriterij sudjenja, kako na strani, tako i kući. Ono danas je bila katastrofa od sudjenja... 

075
Možda i najrealniji rezultat, jesmo više napadali i prijetili al' i to je ni odakle dolazilo. Oni imaju povezanu igru.
Ne sjećam se kad je sudija ovako loše sudio, za penal neću reći da nije bio dok ne vidim snimak. Šta je onaj na zapadu glumio s bakljom ?
PS. i oni je*eni prizemni korneri

Ne sjećam se kad je sudija ovako loše sudio, za penal neću reći da nije bio dok ne vidim snimak. Šta je onaj na zapadu glumio s bakljom ?

PS. i oni je*eni prizemni korneri

-
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci,sad sam siguran...za 30 i kusur godina Tusnja losija ekipa Slobode nije istrcala na teren....pa sta je ono,jbt...ahahahahahah...koja komedija od igraca...igraci koji su igrali kad smo ispali u kukuruz ligu i oni koji su prve sezone nosili dres Slobode su SVEMIRSKI BROD za ovo danas....pa oni se svadzaju u pola akcije i polukontre neke
....znaci,SVE otjerat...nevjerovatno al istinito...
...velika ce mi enigma ostat ova polusezona i kako je ova ekipa uspjela sabrat 12 boba
....pitari ce nas devastirat a ovi iz ove obarske ce nas dobit 2 razlike...glat...jedina pozitivna stvar je sto ce se ovo mucenje okoncat za 2 kola
.....posjeta ODLICNA...mislim oko 1500 ljudi sto je predoboro da vam neko zauzvrat ne ponudi nista za 2 sata pokusaja od fudbala...FKR dobor izdanje...navijalo se cijelu tekmu....neki strucnjaci na zapadu zapalili baklju
.....7 c iz vrapcica dosao u grad na eskurziju sa sve uciteljicom
...zena neka bila,sviju mi
....osjetili malo kako je kad se igra pred 1000 i vise gledalaca
...al ako uzmemo u obzir da na domacim ne postoje da ih na gradski derbi dodze 150 ovo im je top gostovanje....50 ljudi a kao i inace se najavljivalo prijavljivanje u KN,invazija i ostale ublehe..samo sto sad za razliku od grbavice nisu otisli sa udarnim u 50. minuti

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zara i borbe je bilo...ali nedovljno opet znanja da se sve ukomponuje i zavrsi sa tri boda kod kuce...znamo da necemo nista lijepo vidit od igraca za vrijeme utakmice...al je meni ono sramotna posjeta iz razloga sto su nam puna usta da trebamo pomoc nasoj svetinji sa **** 5 KM.Ne znam sto Salamovic vise neigra,djete uvjek svojim ulaskom donese lijepu igru i zasluzuje vise od klupe!!!I ja sam misljenja da ce nas pitari raskovat...al sva sreca polusezona je pa cemo se nadat da ce bit rekonstrukcija citavog igrackog kadra 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Extra rezultat i extra igra s obzirom na ambicije i dosadašnje rezultate tima. Čemu toliko pljuvanje? Jedino ko zaslužuje pljuvanje su Mujić koji ni olimpijskog bazena ne bi mogao pogoditi, te Efendić, koji liči na sve, samo ne na "profesionalnog" fudbalera. Mladost uzimamo rutinski.
Nisam dos´o na utakmicu de neko nek mi kaže jel Casemiro na klupi, jesu se makar trudili, znam da ne znaju, Mićo 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Izgurat jos ova dva kola i totalni remont pa jbt pas u metar ne znaju dodat, korner ne znaju izvest, oni jednostavno ne znaju osnove fudbala, tacno je cudo kako mi sa ovim antitalentima skupismo i ovo bodova.
Posjeta je odlicna sa obzirom na ponudjeno.
20 novih igraca dovest a ovo sve pobrisat, popalit u svim zapisnicima da su nekad nosili dres Slobode
Ispast necemo 100% ni sa ovim antitalentima kad ovako kao danas izgledaju ekipe koje otovoreno jurisaju ka Evropi
Al interesantno kad god krenu ovi slabiji rezultati pa okrenes se oko sebe i vidis sve iste ljude kad opadne posjeta, jedni te isti ljudi koji gutaju ova go.vna od igre, al zato kad krene euforija eto onih sto prate Slobodu 200 godina, znaju sve sta ne valja, gdje su problemi ko je ukro pare, ko pere pare, kako budale gledaju ovo i jos placaju ulaz, nema gore sredine za napravit uspjeh od nase Tuzle.
Posjeta je odlicna sa obzirom na ponudjeno.
20 novih igraca dovest a ovo sve pobrisat, popalit u svim zapisnicima da su nekad nosili dres Slobode

Ispast necemo 100% ni sa ovim antitalentima kad ovako kao danas izgledaju ekipe koje otovoreno jurisaju ka Evropi

Al interesantno kad god krenu ovi slabiji rezultati pa okrenes se oko sebe i vidis sve iste ljude kad opadne posjeta, jedni te isti ljudi koji gutaju ova go.vna od igre, al zato kad krene euforija eto onih sto prate Slobodu 200 godina, znaju sve sta ne valja, gdje su problemi ko je ukro pare, ko pere pare, kako budale gledaju ovo i jos placaju ulaz, nema gore sredine za napravit uspjeh od nase Tuzle.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Muhamed Mujić, koji je doveden kao pojačanje, sada je prvi izbor Alfreda Casimira. Međutim indisponiran, kakav je od početka sezone, jednostavno ne može nastaviti. Danas je morao pospremiti bar nešto u mrežu, ali je indisponiranost bila prevelika. Nedostaje Radovanović, ali je evidentno da nam je potreban još jedan klasičan napadač koji u svakom momentu mora znati šta sa loptom. Po meni je ovaj momak solidan, slične vrijednosti kao Jasmin Mujkić. Ako može skuplje, još bolje.Claus je napisao/la:Bojim se da će nam opstanak itekako doći u pitanje ako se na polusezoni ne dovedu barem polušpic i napadač.
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Zivo me zanima sta dr.Sasa Vugdalic kaze na sve ovo? Jel ovo dio nekog puno veceg plana? Da li je ovo mozda preslikano od nekih mocnijih ekipa pa i mi tako dovodimo,pripremamo,igramo...?
Vece neznalice i amateri nisu vodili klub nikada.
Vece neznalice i amateri nisu vodili klub nikada.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Šta je sa Mujkom? Ne igra nešto kod Portugalca baš, koliko sam upratio. Da nije povreda kakva u pitanju ili se jednostavno nije nametnuo? 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Interni moderator
- Kontakt:
iduca nam je tekma strasno bitna...tu ne smijemo izgubit...probat odigrat na 0 0 jer ovi klocevi gola znat ne znaju....mogu oni ljubit zastavu i htjeti ali ne znaju....ostavit ovu obarsku i radnik iza nas do polusezone jer nam je to jedina sansa za bod..protiv pitara realno nemamo sta trazit....i onda na polusezoni aBd usvojit novi statut i krenut u rekonstrukciju igrackog kadra..mi koliko god da smo losi izgleda da ima i gorih od nas

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Konacno bi djeca mogla zaigrat iducu utakmicu
,trojica prvotimaca nece igrat zbog zutih...

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.