VanBasten je napisao/la:Realno ne treba nam Miske. Treba nam da Pape stavi krila da igraju krila, bekovi bekove, stoperi stopere... Vedu na klupu. I naravno, Pjanića tamo gdje mu je mjesto.
Realno,bez Misimovica i Spahica mi smo 50% slabija reprezentacija bez obzira u kakvoj formaciji igrali.
Uostalom,to se vidjelo odmah u prvoj utakmici bez njih a i svim ostalim,mi smo izgubili igru,nemamo nikakvu igru,ne znamo sta igramo,igramo na silu,na neki ho-ruk.
Zavaravanje nece pomoci.Dovoljno je vidjeti ko je zamijenio ove igrace Misimovica Susic a Spahica Hadzic.
Svaka daljna prica je suvisna.
Upravo Pjanicu,suprotno pisanjima raznih forumskih i drugih strucnjaka,najvise nedostaje Misimovic,nedostaje mu igrac sa kojim ce drzati kontrolu lopte i igre,ovako sam ne moze,sto se jasno vidi u nasoj igri.
U tri utakmice nismo sastavili pet uspjesnih pasova za redom,o cemu mi pricamo.
Misimovic se nece vratiti ni da ga mole ali sigurno se ne bi oprostio da nije bilo nezahvalnika i njihovih bljuvotina.
Nasa reprezentacija i nasa igra,ona prije i na svjetskom prenstvu je pocivala na cetiri stuba,Dzeko,Spahic,Pjanic,Misimovic.Dva stuba sad nedostaju i to nije ni blizu onoga sto smo imali.