Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ko ce ga zabit braco, Welbeck il Sanco da uplatim ?
Al vidjeces da necemo šanse stvorit danas ako se oni zabunkere, Cazorla kreator ahahahahahahahahe moj Wengeru kako si ti otišo s mozgom, Campbella nigdje a bitno je da Cazorla i katastrofalni Ox igraju..
Trebali bi obojica realno, mada igraj na sigurno, stavi Sancheza i pobjeda domaćina , sa 3+ nemoj rizikovatmirzatele je napisao/la:Ko ce ga zabit braco, Welbeck il Sanco da uplatim ?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sam igrao Alexisa, ali džaba kad me yebe Sloboda...još skidam Newcastleamirzatele je napisao/la:Ko ce ga zabit braco, Welbeck il Sanco da uplatim ?

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
http://firstrowusa.eu/soccer/first-arse ... -row552733" onclick="window.open(this.href);return false;
neki juznoamericki jezik
neki juznoamericki jezik

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
vid alexis desetka wtf
-
- Kontakt:
Ajde neko dobar link,ali da ne kasni !
Ovakve utakmice su idealne da se odmore najbolji igraci (Sanchez) a prilika da onim sto je iscekuju Joel. Ali Campbella ni na klupi!
Bravo Wengeru! Covjek nastavlja sa dominacijom!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo Wengeru! Covjek nastavlja sa dominacijom!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ove ne razumijem nistatopnik1 je napisao/la:http://firstrowusa.eu/soccer/first-arse ... -row552733
neki juznoamericki jezik

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
http://0eb.net/video/1199312.html" onclick="window.open(this.href);return false;
morel ovaj momčiluke
morel ovaj momčiluke
joj glupe formacije joj glupe postave .
džaba se nerviram
džaba se nerviram
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Povreda, neće igrati ni protiv AnderlechtaOrion87 je napisao/la:Šta je sa Jackom ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
al koji je retard ovaj flamini, pa **** ga otac ludi on je zadnji vezni a pušta igrača da predje polovinu i da se šetka i dodaje pasove umjesto da ga odma napadne i udje mu u duel, kakve mi zadnje vezne imamo
Gleda li iko na satelitu? Gdje ima prijenos?
Flamini 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
A Flaminija mamu li mu **** 

Kako je glup ovaj Flamini to je nevjerovatno

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...