Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
cekaju ih preplaceni igracici iz veleza, travnika, borca itd. hladno 1:0, Juan Maunel Varea brat!Minjore je napisao/la:Evo s treningaManijaci kao i uvijek dobru atmosferu napravili, igraci svjesni sta ih ceka sutra i ulaze cini mi se hladne glave
GAZIII GAZIII GAZIIII PITAREEEEEEE
de se ne brukaj sviju tiSinBosanski je napisao/la:Opcija 1. :
Eldar Hasanović počinje napad i upošljava Tomislava Tomića, koji pronalazi Huana Manuela Vareu u sredini terena. Argentinac dugom loptom izbacuje Kerima Memiju koji prolazi po desnoj strani i centrira. U šesnaestercu Riad Bajić prihvata loptu i postiže gol.
Opcija 2:
Marijan Antolović baca loptu Aleksandru Kosoriću. Slijedi pas Mladenu Zeljkoviću na lijevu stranu. Nakon što prijeđe na protivničku sredinu, Zeljković dodaje Tomiću, a on izbacuje Seada Bučana na lijevom krilu. Slijedi povratna lopta na ivicu šesnaesterca, odakle Varea matira golmana.
arelinho je napisao/la:de se ne brukaj sviju tiSinBosanski je napisao/la:Opcija 1. :
Eldar Hasanović počinje napad i upošljava Tomislava Tomića, koji pronalazi Huana Manuela Vareu u sredini terena. Argentinac dugom loptom izbacuje Kerima Memiju koji prolazi po desnoj strani i centrira. U šesnaestercu Riad Bajić prihvata loptu i postiže gol.
Opcija 2:
Marijan Antolović baca loptu Aleksandru Kosoriću. Slijedi pas Mladenu Zeljkoviću na lijevu stranu. Nakon što prijeđe na protivničku sredinu, Zeljković dodaje Tomiću, a on izbacuje Seada Bučana na lijevom krilu. Slijedi povratna lopta na ivicu šesnaesterca, odakle Varea matira golmana.![]()
![]()
![]()
![]()
jesi dobar u glavu de mi reci molim te
Onda ovi nisu normalni,ko da je kosarka pa treneri imaju vise akcija za postizanje golovaSinBosanski je napisao/la:arelinho je napisao/la:de se ne brukaj sviju tiSinBosanski je napisao/la:Opcija 1. :
Opcija 2:
Marijan Antolović baca loptu Aleksandru Kosoriću. Slijedi pas Mladenu Zeljkoviću na lijevu stranu. Nakon što prijeđe na protivničku sredinu, Zeljković dodaje Tomiću, a on izbacuje Seada Bučana na lijevom krilu. Slijedi povratna lopta na ivicu šesnaesterca, odakle Varea matira golmana.![]()
![]()
![]()
![]()
jesi dobar u glavu de mi reci molim te
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dobar, ti ??
http://www.****/clanak/143853/vjecit ... em-i-kodro
Nije trenirao, ali je bio na treningu zajedn osa Kvesom.Adviser je napisao/la:Šta je sa onim Asanovićem, je li on trenirao, ne vidim ga na ovim slikama?
Ponovilo se sto se tice posjeteDzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ponovilo se sutra.....
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, riki46 i 32 gosta.