FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hattrick123
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hattrick123 » 01 nov 2014, 14:04

hoce li moci do kraja makar 1-0? :D
FORZA MILAN

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 01 nov 2014, 14:13

Kazem ja daa ovo sve tjera ljude sa tribine ... jadna posjeta na sjeveru...

PS: Da me ne napadnete iz opravdanih razloga nisam tu :cool:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 01 nov 2014, 14:31

Ne možeš ljudima ugiodit˙, bolje da "tjeraju raju" nego da sljedeće sezone gledate Slobodu opet u drugoj ligi jer vi nemate ekipu za nešto bolje. Gledao sam tekmu protiv Borca, dobro ste igrali nekih 60 minuta, poslije ste pali fizički, taj segment morate popraviti za nešto više.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 01 nov 2014, 14:33

Adviser je napisao/la:Ne možeš ljudima ugiodit˙, bolje da "tjeraju raju" nego da sljedeće sezone gledate Slobodu opet u drugoj ligi jer vi nemate ekipu za nešto bolje. Gledao sam tekmu protiv Borca, dobro ste igrali nekih 60 minuta, poslije ste pali fizički, taj segment morate popraviti za nešto više.
Ne mislim buraz na igru, iskreno po mom misljenju igra je 30% onog zbog cega ljudi ne dolaze ostalih 70% su stvari sto se desavaju na tribini.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 nov 2014, 14:34

SiggySinatra je napisao/la:
Adviser je napisao/la:Ne možeš ljudima ugiodit˙, bolje da "tjeraju raju" nego da sljedeće sezone gledate Slobodu opet u drugoj ligi jer vi nemate ekipu za nešto bolje. Gledao sam tekmu protiv Borca, dobro ste igrali nekih 60 minuta, poslije ste pali fizički, taj segment morate popraviti za nešto više.
Ne mislim buraz na igru, iskreno po mom misljenju igra je 30% onog zbog cega ljudi ne dolaze ostalih 70% su stvari sto se desavaju na tribini.
A sad nema ni pive...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 nov 2014, 15:36

Realno ako se šta ne poduzme,sledeće godine opet se ganjamo po selima i po njivama.Druga liga.....
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 nov 2014, 15:42

Tušanj, Sloboda i njeni navijači nisu zapamtili ovakve vedete :bow:

očajnog Veleža kakav je bio danas, nisu mogli/znali pobjedit', a na sve to im poklonimo penal, a trebam li reć' da ljudi nisu golu prišli do tog penala? :facepalm: poslije profulaše zicer za 0-2, mi ga nekako uvaljasmo za 1-1 i tako to

Azmire, na polusezoni dovedi barem pola ekipe, ovi će nas ekspresno vratit' u cvajtu, pa ćemo onda tamo štedit' i dugove vraćat'!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 nov 2014, 15:51

Posjeta dobra s obzirom na rezultate,igru i neatraktivnog protivnika ,sto se tice ekipe sve je vec receno oni jednostavnu ne znaju bolje i upitno je da li bi isti uspjeli izboriti opstanak u Prvoj ligi Federacije.

Na zimu totalna rekonstrukcija ali ovaj put sa KVALITETOM inace smo prnuli u fenjer.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 01 nov 2014, 15:54

Do proljetnog dijela sezone cu se maksimalno distancirati od komentarisanja nasih ''igraca'', jer sramote ime kluba Sloboda. Sram neka ih bude sto uzimaju plate, da imaju obraza sami bi odstupili.
Azmir ako ostane MORA raspustiti ove sarlatane i dovesti igrace u pravom smislu, jer ovako ce sve vise gubiti pare od ulaznica, sponzora, kazni... i cemu onda trud? Sa njima ne mozes biti ozbiljan klub ni pomocu trikova. Sa Radovanovicem je i Mujic bolje izgledao, ali **** klub ako zavisi od jednog Radovanovica koji ni nije vrla igracina. Mujicu nema upotrebljive lopte pa ni ne znamo moze li momak vise od 1. Federalne lige.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 nov 2014, 15:57

Sto je najzanimljivije, mi i sa ovako ocajnom ekipom ne bi ispali.
Eto koliko je liga kvalitetna, odnosno to njeno zacelje.

Na proljece ce se skupiti puno vise bodova jer sve slabije ekipe dolaze na Tusanj a i ovi momci ce valjda nekad malo proraditi pa sacuvati kako svoj tako i Slobodin obraz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 nov 2014, 16:02

Mitrović gluperda dodaje loptu u noge njihovom igraču, Sale u napadu iz koga možemo napravit' dobru akciju, šalje pas u aut?! :facepalm: pun mi je više qrac Robbenovog soliranja .. vratite nam ekipu koja je ispala iz lige, bolji su od ovih :pray:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 01 nov 2014, 16:02

U drugom dijelu sezone ćemo anulirati svu uštedu koju smo sad ostvarili. Daleko teže utakmice, a cilj ostanak u ligi . . Trebat će dosta ozbiljnija pojačanja a to košta . . .

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 01 nov 2014, 16:02

Šta vam je ba ljudi, ne možete vi ispast´, ima gorih od vas (mladost, Radnik ...)! Kao što rekoh u pustu ranije, odlično ste igrali protiv Borca šezdesetak minuta, možda ste i bolji bili. Ima potencijala sa ovim trenerom, lik izvlači maksimum iz ove limitirane ekipe. Biće to sve u redu, čuvajte ovog trenera i Azmira i nema zime za vas, vremenom ćete biti kvalitetniji i kvalitetniji. ;)

@SiggySinatra Moja greška! :oops:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 nov 2014, 16:06

Sljedecu idete mladosti i tu cete ispasti iz lige ako izgubite :D :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 nov 2014, 16:06

Jel Portugalac ima još podršku kao prije 3 sedmice:?:

Vidim hebe se sve i svašta igračima, a o odgovornosti Portugalca niko ni riječ, čovjek izgleda ostade čist, a on postavlja taktiku. :?
SRETAN BROJ - 1725

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 nov 2014, 16:12

ne može se komentarisat' Portugalac kad mu igraju ovakvi hadalji, jednostavno igrači ne znaju .. ako se ekipa pojača na polusezoni, onda bi se mogao komentarisat'

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 nov 2014, 16:15

Chinaglia je napisao/la:ne može se komentarisat' Portugalac kad mu igraju ovakvi hadalji, jednostavno igrači ne znaju .. ako se ekipa pojača na polusezoni, onda bi se mogao komentarisat'
Ako je ovako onda je ovo najbolji scenario za trenera, čovjek će odraditi polusezonu bez ikakvog pritiska od bilo koga, hebe mu se za sve.

Biti će zanimljivo pratiti kako će Azmir odraditi totalni remont ekipe na polusezoni :?: I koliko će keša baciti na novu ekipu :?:
SRETAN BROJ - 1725

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 nov 2014, 16:16

Ista ekipa pod Sadikovicem i Casemirom je nebo i zemlja.Jos da rezultati dodju,danas smo bar napadali i htjeli pobjedu.
Pojacanja na zimu,jos nam slabiji redom dolaze,ne bi trebali strepiti za opstanak,jos da ubodemo sta sljedece kolo..
Nad tobom sunce najljepše sja

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 01 nov 2014, 16:17

Odlično izdanje Fukara! rugala se ruga ..

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 nov 2014, 16:20

Opet bod. Opet glup go. Opet drugo poluvrijeme za qr*c. Ponavljamo se konstantno.
Drago mi je zbog Miće, uđe momak sa klupe i uvali go. :kralj:
Citirajte me za sedmicu-dvije:
13. kolo:
Sloboda Tuzla - Velež Mostar
FK Sloboda- novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice).
Zbog baklje (ili koji su moj već zapalili gostujući navijači).
A dobit' će sigurno kaznu i kočijaš sa klupe Slobode, zapisao je sve delegat. Skačemo sami sebi u stomak. :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.