To se ponovo okupljaju..wienultras je napisao/la:Procito sam kod njih bus minibus i par kombija kao dolazi..ma smijurija od kluba generalno.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To se ponovo okupljaju..wienultras je napisao/la:Procito sam kod njih bus minibus i par kombija kao dolazi..ma smijurija od kluba generalno.
lopate podjelit i naprijed rodjeniiiiCoraco je napisao/la:Kad ste tako vrijedni dočekat će vas lopate da pripremite temelj za istočnu tribinu, izabraćemo i udarnika danadrakensang je napisao/la:Bola da nas dodje 20 vrijedniji smo od svih tih vasih pozera na tribini !
mi smo se kao grupa davno razisli,znas to i sam,zato i jest kako jest..a fcb uzimat za ozbiljno,ono...SiggySinatra je napisao/la:Ljudi citajuci pojedine statuse na fb nama prijetii scenario grobaraaa izgleda
Pa brine me jer dodjem nekako u srediniwienultras je napisao/la:mi smo se kao grupa davno razisli,znas to i sam,zato i jest kako jest..a fcb uzimat za ozbiljno,ono...SiggySinatra je napisao/la:Ljudi citajuci pojedine statuse na fb nama prijetii scenario grobaraaa izgleda![]()
sve je pocelo od onog famoznog transparenta,nasa prica pocinje gledajte i ucite...kada se grupica odvojila...ali sta te brine bolan,sad su druga vremena,neki novi klinci
i ja citam narod i nevjerujemSiggySinatra je napisao/la:Ljudi citajuci pojedine statuse na fb nama prijetii scenario grobaraaa izgleda
Ako budu vrijedni donijecu gajbu pive.wienultras je napisao/la:lopate podjelit i naprijed rodjeniiiiCoraco je napisao/la:Kad ste tako vrijedni dočekat će vas lopate da pripremite temelj za istočnu tribinu, izabraćemo i udarnika danadrakensang je napisao/la:Bola da nas dodje 20 vrijedniji smo od svih tih vasih pozera na tribini !
Hajmo Sedru kamenovat hhfukara87 je napisao/la:Ovi sa Kosova opet hakovali stranicu fk sloboda
Cigani preko nase stranice yebu Srbiju, mrs g,ovna jedna
Može biti da su nas talibani pomiješali sa FK Sloboda Užicefukara87 je napisao/la:Ovi sa Kosova opet hakovali stranicu fk sloboda
Cigani preko nase stranice yebu Srbiju, mrs g,ovna jedna
krivo im što smo pustili Redežpijafukara87 je napisao/la:Ovi sa Kosova opet hakovali stranicu fk sloboda
To će ih dočekat kad završe sa poslom, nema točenja u krugu stadionaSuljo20002 je napisao/la:Ako budu vrijedni donijecu gajbu pive.wienultras je napisao/la:lopate podjelit i naprijed rodjeniiiiCoraco je napisao/la:Kad ste tako vrijedni dočekat će vas lopate da pripremite temelj za istočnu tribinu, izabraćemo i udarnika dana![]()
![]()