odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Nesto nemam vremena da obilazim pa da vas pitam gdje ima dobra, duza, deblja jakna u Sarajevu ???
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa u Tuzli u Detasu se moze za 250 KM naci odlican sat..A nije ni gumena ni platnena narukvica vec kozna koja je meni i najbolja. A Fossili, Festine i Hilfigeri za te pare imaju odlicni, a cesto bude i snizenje nekih satova..nJoy je napisao/la:A Festina je kao jeftina?tuzlak1987 je napisao/la: Koliko para od oka?
Ono oko 200 KM imas Fossilove lijepe, Festine, Hilfiger. Sminka su sve tri marke.. To moras otici pogledati malo u radnjama, ono jest npr Emporio Armani ili Cover sila ali ipak su preskupi
Za 200KM moze kupit sa gumenom ili platnenom narukvicom, metalni za te pare jedino neki Esprit il Swatch.
Od 300KM pocinje pravi igra sa satovima
" onclick="window.open(this.href);return false;IlPrincipe je napisao/la:miki_92 je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la: nije nam kosa svima istanekome se uvija, nekome je kovrčava i tako ..
Mislio sam ići na ovaj tip frizure, ne šišati se neko vrijeme da kosa poraste, ali nisam siguran, jer imam baš čudnu kosu.
Kod mene je slučaj da kosa bolje izgleda kad je prljava, nego kad sam friško okupan, jer kad okupam nekako se slijepi i ne ide u vis kako bih želio.
A ako stavim gel, izgleda previše mokro, oštro i svaka dlaka ide negdje drugo, samo ne onako kako želim.
Pa me zanima, da li bi peglanje i to što si naveo bilo od nekog značaja ?
prvi put cujem da bi musko peglalo kosu 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Da ti to tek internet nije došo pa da čuješ za tobluesaa je napisao/la:prvi put cujem da bi musko peglalo kosu

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ima li ko iz Sarajeva da prodaje sportsku torbu za jeftine pare, ili ako ima neka radnja gdje bi mogao to uzeti ?
Ali treba mi ogromna torba..
Ali treba mi ogromna torba..
sedmi pokusaj...
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Imas u GMS-u u Wisi Jomine torbe (kao sto fudbaleri nose), 50 KM su cini mi se
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Đe onaj Monolog kad ga covjek treba 
Imam par pitanja vezanih za odrzavanje brade

FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:Đe onaj Monolog kad ga covjek treba

I mene isto zanima kako cu odrzavati bradu..

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- SoulReaver
- Kontakt:
uschtipak je napisao/la:A ni lokacija.![]()
Inace BurningLegion --> http://pogledaj.to/wp-content/uploads/2 ... 666666.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdje ga ti zaradi Legijo? 

hodža je napisao/la:frizura je tu, još samo brada da naraste![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sto stavljas svoje privatne slike na forum?hodža je napisao/la:frizura je tu, još samo brada da naraste![]()
I ja isto ovome tezim,jos samo malo brade i to je to..
Pa da vidi raja kakav sam lafac 
Streberu, idi uci kinematiku, sutra test

Streberu, idi uci kinematiku, sutra test

FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:Streberu, idi uci kinematiku, sutra test

Zamisli dvije ruke,jedna visoko postavljena,druga nisko postavljena,ova visoko postavljena predstavlja stvari koje mene zanimaju,a ova nisko postavljena predstavlja test iz kinematike.

- SoulReaver
- Kontakt:
Nemam pojma, aapsolutno nista nisam bio uradio.Fustang je napisao/la:Gdje ga ti zaradi Legijo?

Trenutno korisnika/ca: alemsa, Slatinash_7 i 10 gostiju.