FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 17 mar 2010, 22:31

dolina cupova puna atmosfera odlicna ljepota otic na utakmicu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 mar 2010, 22:32

mirzza je napisao/la:
slusaj to je moje misljenje koje imam o sehi i koje se pokazalo tacno, momak bolje brani od kada ima konkurenciju, sta je ba uradio kako treba, bogicevic ili bajic bi stigli onog lika a bufon je trebao po svemu dobiti crveni za glupost.
@seyo, imali smo srece sto smo igrali kuci, da su bili gosti, bio bi crveni ko kuca, on ondje loptu nije vidio a kamol izbio, nego je polomio covjeka,

helem nejse, nek poradi istrcavanja i bit ce nesto od njega, sve u svemu danas tekma koliko treba, vidi se da postajemo ozbiljna ekipa koja igra koliko joj treba za pobjedu
Znas kad bi oni stigli...prije bi ja sletio sa tribine...
Seha je sve bolji...u prosloj polusezoni nebi istrcao nego bi krenuo i stao, to je najgore...za izlijetanje treba sigurnost a to navijaci dosta daju...ja jos uvijek ne cujem pljesak za dobru intervenciju ili izlijetanje, a kao hocemo neku sigurnost kod golmana...smjesno...
helenejse....14 primljenih golova, drugi na tabeli...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 17 mar 2010, 22:51

evo sada nesto od mene govorite mi nakon ovoga posta sta got hoćete **** mi sve živo ali sam se iznerviro sve fino sredim oko kupovine majce kažem jaranu da bi na kraju on doso u 20:30h i da bi poljubio vrata na kraju krajeva :evil: ako u klubu vlada profesionalna atmosfera onda u udruzenju vlada javasluk...(jedino ako me ne trza pa mi je preko FB javio da nije uspio mozda mi ipak na kraju kaze da mi je lago...heh tjesim se)eto tako ovo je napisao jedan balavac koji samo kritikuje i koji nezna sta znaci rad u udruzenju ali zna da se vrijeme treba postivati...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 17 mar 2010, 22:53

1. Borac +10
2. Željo + 7
3. Široki + 6
4. Sarajevo + 4
5. Zrinjski + 4
6. Velež + 3
7. Leotar - 1
8. Olimpik - 2
9. Travnik - 3
10. Slavija - 5
11. Rudar - 5
12. Modriča - 6
13. Zvijezda - 7
14. Sloboda - 7
15. Čelik - 9
16. Laktaši - 13

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 17 mar 2010, 22:56

Željovac je napisao/la:Loša utakmica, opasna Zvijezda, lagano sudijsko guarnje. 4 odlične šanse propustio H. Bešlija, jednu Mešanović. Vrlo slabi Mirso i Bekrić, dosta slab i Stanić. Bogičević odličan i siguran sam da će sa Mešićem činiti stoperski par uskoro. Jak, pokretan, smiren, odlično se postavlja. Predrag Šimić igrač utakmice, svaka čast! Ćulum vrlo dobar, Stanić slab. Znaću više kad pogledam snimak na Vogošći :mrgreen:
8-9000 na tribinama i lijepa atmosfera. Debi Bajre Spahića. U prvom poluvremenu smo imali dosta sreće(naklonosti) da Šehić ne zaradi crveni. Najbitnije je da smo dobili, ali nekako postaje tradicija da su slabije partije kad su velika očekivanja i to me živcira. Bekrić, koji inače nosi igru, MORA bolje u ovakvim utakmicama. Nisam skont'o da je Mirko bio nešto posebno loš. Bolji sigurno nego inače.
U kolko sati je snimak ? 8-)
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 mar 2010, 22:58

čamac je napisao/la:1. Borac +10
2. Željo + 7
3. Široki + 6
4. Sarajevo + 4
5. Zrinjski + 4
6. Velež + 3
7. Leotar - 1
8. Olimpik - 2
9. Travnik - 3
10. Slavija - 5
11. Rudar - 5
12. Modriča - 6
13. Zvijezda - 7
14. Sloboda - 7
15. Čelik - 9
16. Laktaši - 13
nije ti tacna ova go razlika ako ti je ovo go razlika...

http://www.soccerway.com/national/bosni ... ar-season/
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 17 mar 2010, 23:02

Gol razlika ničemu ne služi ko to još prati.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 mar 2010, 23:03

19TM87 je napisao/la:
čamac je napisao/la:1. Borac +10
2. Željo + 7
3. Široki + 6
4. Sarajevo + 4
5. Zrinjski + 4
6. Velež + 3
7. Leotar - 1
8. Olimpik - 2
9. Travnik - 3
10. Slavija - 5
11. Rudar - 5
12. Modriča - 6
13. Zvijezda - 7
14. Sloboda - 7
15. Čelik - 9
16. Laktaši - 13
nije ti tacna ova go razlika ako ti je ovo go razlika...

http://www.soccerway.com/national/bosni ... ar-season/

:mrgreen: dobar, dobar, sjedi jedan...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 17 mar 2010, 23:04

2 Željeznicar 18 10 4 4 27 14 +13 34 WWWWW

kako je lijepo ovako nesto vidjeti..pet utakmica pet pobijeda :P
-PAJA Fan Club!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 17 mar 2010, 23:07

Da šta napišem o tekmi. Igra sasvim solidna, ja sam zadovoljan. Svaki igrač je zaslužio prolaznu ocjenu bar kod mene. Al fkt sad nešta razmišljam o Osimu i mislim koliko nama taj čovjek znači. Nikad nisam volio bilo koga izdizati iznad kolektiva, al on je to zaslužio, to je naš spasioc, naš Bog. Zamislite sad da je na klupi Hotić, Krunić bog me ubio ako bi sad bili među 7-8 ekipa sa indetičnim igračkim kadrom. Da nastavim o tekmi, ko što sam rekao zadovoljan sam, napredak se vidi iz utakmice u utakmicu, zalaganje, borbenost, želja, disciplina, a sad već možemo reći i igra na zadovoljavajućem nivou. I iako smo danas pobijedili, radost su mi pokvarili današnji rezultati PL. Ovo kolo je nabogatije namještaljkama u ovoj sezoni. Čujem da je sudija bukvalno uništio Modriču, a bgm tome sam se i nadao sam se. Druga sumnjiva utakmica je Slavija-Zrinski, kao što sam i pisao poslije pobjede Zvijezde u Mostaru, tu nešta smrdi i danas sam se 100% uvjerio da je taj famozni trokut realnost. Čuo sam na jugu kako raja koje je gledala tekme na tv priča da je namještaljka očigledna. Navodno se igrači, treneri, uprava Slavije nije bunila nakon tekme i da tokom utakmice nije bilo prisutno njihovo dobro poznato divljaštvo i da se na veliko iznenađenja gledalaca Regoje nije istaknuo nekim potezom svojstvenim divljacima. I da ne nabrajem ove sumnjive utakmice, mogu samo reći da sam se ponovo razočarao u ovu našu ligu, al opet moram priznati ima napredka, sad se ne namješta samo na domaćem, već i u gostima i počeli smo malo modernije šteliti, trokuti su izgleda u modi.
Što se tiče večerašnjeg navijanja, stvarno ne znam šta reći, jednostavno ubjedljivo najbolji navijači u BiH, fkt nam nema premca. Da li je moguće da svaku tekmu bude više od 5-6000 :o MI SMO GIGANTI

@shkembe
Majkemi sad da znam gdje živiš, došao bi na vrata i iščupao to slovo w iz tastaure :twisted:
Moronu, ti si se našao komentarisati sešavanja na tribini i to na forumu :twisted:
Strauss Junior

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2010, 23:26

rexxxoNa_ je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Loša utakmica, opasna Zvijezda, lagano sudijsko guarnje. 4 odlične šanse propustio H. Bešlija, jednu Mešanović. Vrlo slabi Mirso i Bekrić, dosta slab i Stanić. Bogičević odličan i siguran sam da će sa Mešićem činiti stoperski par uskoro. Jak, pokretan, smiren, odlično se postavlja. Predrag Šimić igrač utakmice, svaka čast! Ćulum vrlo dobar, Stanić slab. Znaću više kad pogledam snimak na Vogošći :mrgreen:
8-9000 na tribinama i lijepa atmosfera. Debi Bajre Spahića. U prvom poluvremenu smo imali dosta sreće(naklonosti) da Šehić ne zaradi crveni. Najbitnije je da smo dobili, ali nekako postaje tradicija da su slabije partije kad su velika očekivanja i to me živcira. Bekrić, koji inače nosi igru, MORA bolje u ovakvim utakmicama. Nisam skont'o da je Mirko bio nešto posebno loš. Bolji sigurno nego inače.
Bio u isto vrijeme kad i Barcelona, na koju sam ponekad prebacio. :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 mar 2010, 23:26

U dva dana dvije tekme sa bratama (nedjelja, utorak)...divan tempo...ne znam sto se nije moglo u subotu odigrat jebla ih nedjelja, valjda nece biti povreda...

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 17 mar 2010, 23:30

jbg zrinjski domace nedeljeom igra, a da nas prenose bilo bi u subotu jer u vidis da stima bht kako im odgovara, siroki borac trebao biti u nedelju pa pomjerili u subotu da bi u nedelju mogli prenositi man utd liverpool

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 17 mar 2010, 23:34

Željovac je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la:
Bio u isto vrijeme kad i Barcelona, na koju sam ponekad prebacio. :mrgreen:
hahah i ja gled'o ŽELJU **** Barcu
ŽELJO JE SVETINJA
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 mar 2010, 23:34

Seyo_TM je napisao/la:U dva dana dvije tekme sa bratama (nedjelja, utorak)...divan tempo...ne znam sto se nije moglo u subotu odigrat jebla ih nedjelja, valjda nece biti povreda...
jbg neide nam bas ni u prilog sto ce ova mlada repka igrati na grbavici....hem sto moramo utorak igrat a ne u srijedu, hem ujebace teren 100%...jer kolko sam skonto po onim plakatima igrace se 2-3 utakmice i na grbavici i na kosevu

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 mar 2010, 23:45

Zna li neko, hoće li biti kompletna ekipa pod bijelim brijegom?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 mar 2010, 23:48

AYAN je napisao/la:Zna li neko, hoće li biti kompletna ekipa pod bijelim brijegom?
pa sad ne znam hoce li visca biti spreman, i ne znam za kerlu kolko je dobio neigranja ???

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 17 mar 2010, 23:48

slika

Idemo u Mostar po Europu 8-)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 mar 2010, 23:50

19TM87 je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Zna li neko, hoće li biti kompletna ekipa pod bijelim brijegom?
pa sad ne znam hoce li visca biti spreman, i ne znam za kerlu kolko je dobio neigranja ???
2 kerla ne igra...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 mar 2010, 23:51

19TM87 je napisao/la:
kerla dobio dvije lazo jednu zabrane..znaci igra lazo pod bijelim i bucan se vraca..
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer, Levin, Mamba21, Stanceski i 28 gostiju.