FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
dario puric je osmica,i protiv zelje je najbolji bio,,osvojio ligu s modricom i igro za mladu repku,,sad nam se vratio,bio u liberecu na posudbi,,a taj kosati s trakom je branislav nikic,,sin nikole nikica..prejaku tehniku ima..ne moram vas ni pitat jesul nam stoperi katastrofa bili 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Tačno sam sebe mrzimkiller je napisao/la:Grahovac je fino odradio svojih 20 minuta,ima zelju da igra,trudi se , samo napred![]()
Sudjenje je bilo sasvim korektno ,stadion solidno popunjen ,a igraNe svidja mi se nikako ovakav sistem igre.Stevanovic je bio dobar ,samo jos gol da pogodi ,sve je blizi tome
Al' nesto mora da se mijenja u igri pod hitno
![]()
PS slazem se sa Eaststandom

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
VB 1987 je napisao/la:Heheheheh, ja sam mislio da sam ja ovdje najveći pesimista, ali vidim da nisam sam u tome, to je već ono što me brine, do sada sam mislio da je do mene, ali večeras su ljudi masovno izašli nezadovoljni, a Mariću je bio spremljen linč jer je desetak ljudi visilo na ogradi kod klupe... Novost je i to da su klupe odmaknute od ograde, mislim da nije teško pogoditi kome je to palo na pemetEastStand je napisao/la:$ $ " претјерао, зато % - " $ $ " на " а $ & - ' се " & " у ове $ "...
еееее % ' то " $ '. $ се ? " $ ' са " & % на $ у ? ? " $ " " % ? " & $ " &, " $ ' $

"" ПУТ ""
Da, to se dešavalo u tih zadnjih 5 minuta, mislim da ga je Vukelja spasio golom jer se policija nije dovoljno brzo skupila, mislim da su ljudi prepoznali da je čovjek prodavač magle... Bila se opasna frka digla...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ја стварно не $ " " у $ на " са ?, " ја ' & ¥ " / " са $. $ " " " ", / Џо, " " ? ?, унутра Ступар, Граховац " на го ? & ' $ " овај. Ја стварно не ' ? - % " $ " ' " ".VB 1987 je napisao/la:Heheheheh, ja sam mislio da sam ja ovdje najveći pesimista, ali vidim da nisam sam u tome, to je već ono što me brine, do sada sam mislio da je do mene, ali večeras su ljudi masovno izašli nezadovoljni, a Mariću je bio spremljen linč jer je desetak ljudi visilo na ogradi kod klupe... Novost je i to da su klupe odmaknute od ograde, mislim da nije teško pogoditi kome je to palo na pemetEastStand je napisao/la:$ $ " претјерао, зато % - " $ $ " на " а $ & - ' се " & " у ове $ "...
Невезано за ово горе, посјета по " $ & 7 $, % " &?
"" ПУТ ""
Jesi li Petrovića zaboravio što ti je rod ili si ga onako ispustio, ja sam stekao utisak da tim ne sastavlja on večć neko drugi, a bio je neki stariji čovjek koji je pričao kako se Fišer javno hvalio da je on Baji dao otkaz zato što je Petrovića stavio na transfer listu, e sada dal je istina nemam pojma...EastStand je napisao/la:Ја стварно не $ " " у $ на " са ?, " ја ' & ¥ " / " са $. $ " " " ", / Џо, " " ? ?, унутра Ступар, Граховац " на го ? & ' $ " овај. Ја стварно не ' ? - % " $ " ' " ".VB 1987 je napisao/la:Heheheheh, ja sam mislio da sam ja ovdje najveći pesimista, ali vidim da nisam sam u tome, to je već ono što me brine, do sada sam mislio da je do mene, ali večeras su ljudi masovno izašli nezadovoljni, a Mariću je bio spremljen linč jer je desetak ljudi visilo na ogradi kod klupe... Novost je i to da su klupe odmaknute od ograde, mislim da nije teško pogoditi kome je to palo na pemetEastStand je napisao/la:$ $ " претјерао, зато % - " $ $ " на " а $ & - ' се " & " у ове $ "...
Nebih da pametujem ali ja sam sve ovo već napisao, ali još odmah poslije utakmice sa Laktašima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
" $ - "
управу " за њега, не ' " & је он упао $ у ". За ову " " зато % су " ? у све " ", а " је ово прва " " се. " је $ ? за $ ?, ? то $ " $ на терену " ? $ он ' % " у &. / " ? " за њега $ се & у &-у ? & $ ? " РС ?.

"" ПУТ ""
Pa baš zato što je prva neznam od kuda njega iskopa, momak nije odavni igrao ni u jednoj utakmici, jeste važio za talenat, ali to traje već tri sezone i nije pokazao nikakav napredak već je nazadovao u svakom slučaju, momak studira pravo i on je poluamater, znači nemoguće je da taj momak igra 70 minuta, a za tih 70 minuta jedino što je napravio je da je pao kvalitetno tri puta i tako dobro nasmijao publiku, a i za njega ću reći isto da nema mjesta ni u BSK... Znači tu il je neko lud ili bezobrazan, trećega nema...EastStand je napisao/la:" $ - "управу " за њега, не ' " & је он упао $ у ". За ову " " зато % су " ? у све " ", а " је ово прва " " се. " је $ ? за $ ?, ? то $ " $ на терену " ? $ он ' % " у &. / " ? " за њега $ се & у &-у ? & $ ? " РС ?.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
" пост
%
%

Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 17 mar 2010, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
"" ПУТ ""
Čestitam na pobjedi (kojoj se ne gleda "u zube"
) i liderskoj poziciji.
Postoje neka (nepisana, ali dokazana) 'pravila' u igri i životu...
1. Jaka ekipa pobjedjuje i kad slabo igra
2. sreća prati hrabre
3. Ko se uzda u sreću, završi na......
Tri boda su najbitnija, ali...
Pisao sam da mi je dosta čudnog u vezi Borca nakon zimske pauze i promjena u ekipi kao i 'rezultata priprema' (ekipa definitivno ne pripremljena, neuigrana, 'pojačanja' pretežno promašena, kao i trener...), a prema svim saznanjima i pokazateljima to se, nazalost, za sad potvrdjuje iako tabela pokazuje suprotno - samo do kad?
Nadam se da će Borac uspjeti, ali ljudi iz kluba bi već sad trebali reagovati na neke pojave i situacije u i oko ekipe bez obzira na odredjenu dozu euforičnosti nakon ova tri kola, a do kraja ima još 12 utakmica i vrlo teških gostovanja.
Naredna utakmica će pokazati mnogo više o igri Borca, a nadam se da će me demantovati u mojim lamentacijama i saznanjima koja nisu baš na fonu euforije i prevelikog optimizma.

Postoje neka (nepisana, ali dokazana) 'pravila' u igri i životu...
1. Jaka ekipa pobjedjuje i kad slabo igra
2. sreća prati hrabre
3. Ko se uzda u sreću, završi na......

Tri boda su najbitnija, ali...
Pisao sam da mi je dosta čudnog u vezi Borca nakon zimske pauze i promjena u ekipi kao i 'rezultata priprema' (ekipa definitivno ne pripremljena, neuigrana, 'pojačanja' pretežno promašena, kao i trener...), a prema svim saznanjima i pokazateljima to se, nazalost, za sad potvrdjuje iako tabela pokazuje suprotno - samo do kad?
Nadam se da će Borac uspjeti, ali ljudi iz kluba bi već sad trebali reagovati na neke pojave i situacije u i oko ekipe bez obzira na odredjenu dozu euforičnosti nakon ova tri kola, a do kraja ima još 12 utakmica i vrlo teških gostovanja.
Naredna utakmica će pokazati mnogo više o igri Borca, a nadam se da će me demantovati u mojim lamentacijama i saznanjima koja nisu baš na fonu euforije i prevelikog optimizma.

Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 17 mar 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
hehehehe, pa nije se primjetilo kada je ovaj izašao iz igre, a nije ušao Stančeski, nego Stanić, to je još jedna misterija iz svlačionica velikana iz Ulice Vladike Platona, znači Vule, Stupar, Stančeski itd itd, muzika je iz zone sumraka" je napisao/la:" & њега у " % " " се & $ & & " у " " $ $VB 1987 je napisao/la:Pa baš zato što je prva neznam od kuda njega iskopa, momak nije odavni igrao ni u jednoj utakmici, jeste važio za talenat, ali to traje već tri sezone i nije pokazao nikakav napredak već je nazadovao u svakom slučaju, momak studira pravo i on je poluamater, znači nemoguće je da taj momak igra 70 minuta, a za tih 70 minuta jedino što je napravio je da je pao kvalitetno tri puta i tako dobro nasmijao publiku, a i za njega ću reći isto da nema mjesta ni u BSK... Znači tu il je neko lud ili bezobrazan, trećega nema...EastStand je napisao/la:" $ - "управу " за њега, не ' " & је он упао $ у ". За ову " " зато % су " ? у све " ", а " је ово прва " " се. " је $ ? за $ ?, ? то $ " $ на терену " ? $ он ' % " у &. / " ? " за њега $ се & у &-у ? & $ ? " РС ?.

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ima li neki sportski pregled i slicno?
Ma šta će jadan on, pa on mislio da ga zovete na pivu, ko da on konta te stvari, njega treba za ruku...borac_sampion je napisao/la:najbolje skandiranje FISERU odlazi

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
$ " " " $ ' " а ' ' " оно % ' "VB 1987 je napisao/la:hehehehe, pa nije se primjetilo kada je ovaj izašao iz igre, a nije ušao Stančeski, nego Stanić, to je još jedna misterija iz svlačionica velikana iz Ulice Vladike Platona, znači Vule, Stupar, Stančeski itd itd, muzika je iz zone sumraka" je napisao/la:" & њега у " % " " се & $ & & " у " " $ $VB 1987 je napisao/la: Pa baš zato što je prva neznam od kuda njega iskopa, momak nije odavni igrao ni u jednoj utakmici, jeste važio za talenat, ali to traje već tri sezone i nije pokazao nikakav napredak već je nazadovao u svakom slučaju, momak studira pravo i on je poluamater, znači nemoguće je da taj momak igra 70 minuta, a za tih 70 minuta jedino što je napravio je da je pao kvalitetno tri puta i tako dobro nasmijao publiku, a i za njega ću reći isto da nema mjesta ni u BSK... Znači tu il je neko lud ili bezobrazan, trećega nema...

" ' се $ " " & 28, ? у & ? " овај % је % " " пуно "

"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem!
pa sta ste vi ocekivali dragi moji, barselonu na gradskom stadionu, nema barselone to je istina.
Sta ste ocekivali da cemo da nabijemo celik sa jedno 5-0. opet ne ide to bas tako, em sto se celik bori za optanak, em sto uopste nije losa ekipa.
sta da je sudija svirao onaj CIST PENAL kao sto bi trbwlao da je svirao, sta mislite kako bi tad izgledala igra, da je celik pokusao da igra na go, a ne da povuce šest do sedam igraca iza lopte.
E to bi onda bila jedna druga utakmica.
ovo je bila jedna teska prvenstvena utakmica, u kojoj su momci pokazali hrabrost i odlucnost da igraju do kraja , vratili se iz 0-1 i opet borbenoscu koju onda proprati malo i srece dali taj pobjedosnosni go, igrali do poslednjeg zvizduka.
Vjerujem da cu veceras jedini ovako da pisem , ali ja tako iskreno mislim.
Da je bilo i ima nedostataka u igri, ima dosta , ali svaka nova utakmica novo iskustvo, nova utakmica u nogama za tim.
strasno je koliko banjaluka ne zna cijeniti svoje.
Pobjedi se ne gleda u zube, jer je niko danas u Banjaluci nije poklonio, igraci su je zaradili na terenu.
Uostalom, koliko je to sansi celik imao sem gola i one jedne sa desne stane , koju je taj strasno losi golman, vidi cuda , skinuo.
A koliko je sansi imao borac, treba li da nabrajam ?
bilo bi za nabrajanje cini mi se.
A a sta da je bilo jako puno sansi a nije bilo gola, st bi smo onda, jel se to u fudbalu boduje umjetnicki dojam? ili golovi?
Strasno je da ekipa koja se borila kako na i umije, i POBJEDILA u jednoj teskoj utkamici , ode da se pozdravi sa navijacima, a oni joj skandiraju mars iz borca, kako to djeluje na ekipu ? dali neko ko voli borac to moze da uradi.
Kritika igre je u redu, dok god je konstrktivna, ali mi se cini da ova kritika postaje sama sebi svrha, navcin na koji se govori o nasim igracima i nasoj ekipi, meni je neprihvatljiv, narocito kad ekipa biljezi uspjehe, i to ne POKLONJENE, nego zaradjene na terenu. ( sa pokusajem cak da budu oteti ti bodovi)
i sad treba se boriti sa protivnickim ekipama, protivnickim navijacima, treba da te tuku na strani, da se boris sa sudijama na strani i kod kuce, i onda na kraju treba da se boris i sa sopstvenim navijacima.
Gospodo, borac je od tri utakmice u nastavku rvenstva zabiljezio 6 bodova, sarajevo 3, siroki 1, jedino je zeljo uzeo svih devet.
Borac je proljece poceo kao drugi sa bodom zaostatka, sad je prvi sa tri boda prednosti nad drugim koji je bio peti ili cetvrti, dok je treci jesenji prvak u zastatku 4 boda.
To su cinjenice, a ovo ostalo je prica
Mozda za umjetnicki dojam nemaju tako dobre ocjene, ali njega bas niko ne racuna
, a i on raste iz utakmice u utakmicu
dok je tako ja necu da pljujem po timu za koji navijam, pravo mi je tesko dok citam takvu pljuvacinu po borcu od nas samih.
cak mislim da vise uopste necu pisati ovdje.
bilo mi je drago druziti se s vama, znam da nemate lose namjere, ali ne kogu da ucestvujem na mjestu gdje se priklanja nekoj unaprijed odredjenoj kolektivnoj negativnoj auforiji u situaciji kad tim za koji svi mi navijamo ima vodece mjesto na tabeli, mislim da mu tako ne pomazemo.
ZIVJELI!
pa sta ste vi ocekivali dragi moji, barselonu na gradskom stadionu, nema barselone to je istina.
Sta ste ocekivali da cemo da nabijemo celik sa jedno 5-0. opet ne ide to bas tako, em sto se celik bori za optanak, em sto uopste nije losa ekipa.
sta da je sudija svirao onaj CIST PENAL kao sto bi trbwlao da je svirao, sta mislite kako bi tad izgledala igra, da je celik pokusao da igra na go, a ne da povuce šest do sedam igraca iza lopte.
E to bi onda bila jedna druga utakmica.
ovo je bila jedna teska prvenstvena utakmica, u kojoj su momci pokazali hrabrost i odlucnost da igraju do kraja , vratili se iz 0-1 i opet borbenoscu koju onda proprati malo i srece dali taj pobjedosnosni go, igrali do poslednjeg zvizduka.
Vjerujem da cu veceras jedini ovako da pisem , ali ja tako iskreno mislim.
Da je bilo i ima nedostataka u igri, ima dosta , ali svaka nova utakmica novo iskustvo, nova utakmica u nogama za tim.
strasno je koliko banjaluka ne zna cijeniti svoje.
Pobjedi se ne gleda u zube, jer je niko danas u Banjaluci nije poklonio, igraci su je zaradili na terenu.
Uostalom, koliko je to sansi celik imao sem gola i one jedne sa desne stane , koju je taj strasno losi golman, vidi cuda , skinuo.
A koliko je sansi imao borac, treba li da nabrajam ?
bilo bi za nabrajanje cini mi se.
A a sta da je bilo jako puno sansi a nije bilo gola, st bi smo onda, jel se to u fudbalu boduje umjetnicki dojam? ili golovi?
Strasno je da ekipa koja se borila kako na i umije, i POBJEDILA u jednoj teskoj utkamici , ode da se pozdravi sa navijacima, a oni joj skandiraju mars iz borca, kako to djeluje na ekipu ? dali neko ko voli borac to moze da uradi.
Kritika igre je u redu, dok god je konstrktivna, ali mi se cini da ova kritika postaje sama sebi svrha, navcin na koji se govori o nasim igracima i nasoj ekipi, meni je neprihvatljiv, narocito kad ekipa biljezi uspjehe, i to ne POKLONJENE, nego zaradjene na terenu. ( sa pokusajem cak da budu oteti ti bodovi)
i sad treba se boriti sa protivnickim ekipama, protivnickim navijacima, treba da te tuku na strani, da se boris sa sudijama na strani i kod kuce, i onda na kraju treba da se boris i sa sopstvenim navijacima.
Gospodo, borac je od tri utakmice u nastavku rvenstva zabiljezio 6 bodova, sarajevo 3, siroki 1, jedino je zeljo uzeo svih devet.
Borac je proljece poceo kao drugi sa bodom zaostatka, sad je prvi sa tri boda prednosti nad drugim koji je bio peti ili cetvrti, dok je treci jesenji prvak u zastatku 4 boda.
To su cinjenice, a ovo ostalo je prica
Mozda za umjetnicki dojam nemaju tako dobre ocjene, ali njega bas niko ne racuna
, a i on raste iz utakmice u utakmicu
dok je tako ja necu da pljujem po timu za koji navijam, pravo mi je tesko dok citam takvu pljuvacinu po borcu od nas samih.
cak mislim da vise uopste necu pisati ovdje.
bilo mi je drago druziti se s vama, znam da nemate lose namjere, ali ne kogu da ucestvujem na mjestu gdje se priklanja nekoj unaprijed odredjenoj kolektivnoj negativnoj auforiji u situaciji kad tim za koji svi mi navijamo ima vodece mjesto na tabeli, mislim da mu tako ne pomazemo.
ZIVJELI!
TREĆI PUT ČASTIMO !
sta bi se sve pisalo da je ostalo 1-1

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
u 23 i 35, na BHRTSchlager je napisao/la:ima li neki sportski pregled i slicno?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ma ne treba mi liga sampiona,vec da vidim nase evrogolove kako izgledaju na tv,a usput i izvjestaje sa ostalih bh utakmica....u 23 i 35, na BHRT
" " " '. Ја $ не ' " $ " о " & у овој ? а поготово & јесењег $ $ ' $ & & ' " ? " ?. " & $ & 5:0, ? - $ $ $ " " ?, $ " " " а не $ се гурају " ?, - $ $ $ " " су на терену " " 90 ", - $ $ & на ' ' на &, - $ га $ у ". ? не ' " $ $ % се $ " & се $, $ & " % су ? па то је ?.
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.