FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
treba fino napisati da je jug tribina za navijanje. ko je gore na stolicama, ima da navija. ako nece, nek fino ode tamo skroz sa strane gdje su stariji ljudi, nek ponese nesto za pod guzicu i nek gleda. a meni nije jasno kako neko ne konta da se ne moze sa jednog mjesta onolika tribina nadgledati. treba jos jedna onakva sipka tamo lijevo.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
taman kolko treba, sime i culum najbolji, beslija dobar u prvom,
seha najgori, trebao dobiti crveni 100%
seha najgori, trebao dobiti crveni 100%
Cuva Bog Zelju svog!
meni samo nije jasno sta je to seha danas uradio, sta ba najgori? Jel trebo mozda zabit 3 gola, sam sebi sutat u 90-ku i vadit da bi valjo? Momka non-stop kritikujete. Kod onog ilzietanja i nije zasluzio nista vise a ni manje od zutog. Bilo je rizicno ali da nije istrco bila bi to mat pozicija. Pobjego covjek odbrani, ide sam prema golu. Dao malo duzi for, seha uleti, malo njega zakacio i to je to. Imo jedno rizcno iljizetanje pred juznom tribinom u prvom poluvremenu, odradio je i to kako treba.
Haris nije bio los po meni. Moze i bolje, ali je par puta fino gurno loptu, povuko, vidi se da je zeljan igre.
Haris nije bio los po meni. Moze i bolje, ali je par puta fino gurno loptu, povuko, vidi se da je zeljan igre.
mirzza nije objektivan sto se sehe tice odavno, a to se odma vidi i po komentaru da je najgori...helenejse, mozda je za crvenog bilo ali da nije izletio bio bi gol 100%...nama treba odlucan golman, kad krene(ako je vec krenuo) da ne staje, to je seha uradio...dobio zuti i van 16, propao slobodnjak...odlicno!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- TheManiacs
- Kontakt:
Eo detaljan opis kako su danas igrali 
Sehic-Pricajte vi sta hocete sehic je predobar golman,potvrdio je to na ovoj utakmici ..
Bogicevic-Vrlo siguran stoper vidi se da ce nam dobro doci u odbrani
Bajic-Pomalo nesiguran ali prolazna ocjena
Radovanovic-Vidim krivite momka,kako sam ga uocio momak je po strani ginuo za svaku loptu tako da je predobro odigrao
Simic-Sta reci,veceras najbolji ...
Culum-kao uvijek na sredini terena ne moze ga niko proci,te kada povede loptu vrte se oko njega
Bekric-Podbacio veceras ..
Stanic-Poslije povrede treba ce malo vremena da se vrati u formu..
M.Beslija-polovican ucinak..
H.Beslija-Vise dobar nego los..
Mesanovic-Veceras nije nesta bio borio se ali bekric i M.Beslija mu nisu odgovarajuce lopte davali..
Nisam naveo Spahica nedovoljno je igrao da bih ga ocjenio,Rovcanin vise nego dobar za ono malo vremena koliko je igrao..
Sve u svemu ODLICNI SMO

Sehic-Pricajte vi sta hocete sehic je predobar golman,potvrdio je to na ovoj utakmici ..
Bogicevic-Vrlo siguran stoper vidi se da ce nam dobro doci u odbrani

Bajic-Pomalo nesiguran ali prolazna ocjena

Radovanovic-Vidim krivite momka,kako sam ga uocio momak je po strani ginuo za svaku loptu tako da je predobro odigrao

Simic-Sta reci,veceras najbolji ...
Culum-kao uvijek na sredini terena ne moze ga niko proci,te kada povede loptu vrte se oko njega

Bekric-Podbacio veceras ..
Stanic-Poslije povrede treba ce malo vremena da se vrati u formu..
M.Beslija-polovican ucinak..
H.Beslija-Vise dobar nego los..
Mesanovic-Veceras nije nesta bio borio se ali bekric i M.Beslija mu nisu odgovarajuce lopte davali..
Nisam naveo Spahica nedovoljno je igrao da bih ga ocjenio,Rovcanin vise nego dobar za ono malo vremena koliko je igrao..
Sve u svemu ODLICNI SMO

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Zeljo je odigr'o taman onolk'o koliko mu je trebalo.
u jednom trenutku smo bili i prvi na tabeli veceras 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Tamam tako samo što onolika publika uvijek želi predstavu i samo je to može sadržati u velikom broju da dolazi. Znači golovi, konstantni napadi, šanse, uzbuđenja, da se gine, to raja očekuje. Ja još uvijek strepim svaku nikako se opustiti. Jednostavno nemam povjerenja u ekipu. Tek kad je dva razlike, lakše se diše. Bilo prošlo, idemo dalje.bang je napisao/la:Zeljo je odigr'o taman onolk'o koliko mu je trebalo.
E da je sad bod čapit.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Zna li neko cime je nagradila uprava Mesanovica jer ja nisam cuo od silong navijanja 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Zna li neko cime je nagradila uprava Mesanovica jer ja nisam cuo od silong navijanja
digitalcem

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
dobio aparat od predstavnika canon-aFk_zeljo_1921 je napisao/la:Zna li neko cime je nagradila uprava Mesanovica jer ja nisam cuo od silong navijanja
Upravo, zna se na kojim utakmicama treba da se gine za svaku loptu npr Široki mada treba na svakoj u teoriji ali helenejse a gdje rutinski odradit tipa ovo veceras. Sad najbitnije da se igrači malo odmore pošto su sigurno umorni od silne euforije i pritiskačamac je napisao/la:Tamam tako samo što onolika publika uvijek želi predstavu i samo je to može sadržati u velikom broju da dolazi. Znači golovi, konstantni napadi, šanse, uzbuđenja, da se gine, to raja očekuje. Ja još uvijek strepim svaku nikako se opustiti. Jednostavno nemam povjerenja u ekipu. Tek kad je dva razlike, lakše se diše. Bilo prošlo, idemo dalje.bang je napisao/la:Zeljo je odigr'o taman onolk'o koliko mu je trebalo.
E da je sad bod čapit.
Zna li ko ima li bht sport ili sta slico da vidimo golove i pregled za ovo kolo?
U Želji se niko ne ističe do Amarove taktike i ozbiljnosti koju je unio u ekipu.
Nego šta je ovo pitari opet mušterije ultrasima, samo nama mjeru nisu uzeli
Nego šta je ovo pitari opet mušterije ultrasima, samo nama mjeru nisu uzeli

Ako bude isla neka skupina na utakmicu u Mostaru, treba to najavit, dogovorit sa policijom ili kako vec to ide, da ne bude problema.
I naravno uz podrsku da se ponovi rezultat sa Pecare 0:2.

× Plava krv ispod koze ×
cuj ako bude isla neka skupina,,,, gdje ti zivisMaliMemo je napisao/la:Ako bude isla neka skupina na utakmicu u Mostaru, treba to najavit, dogovorit sa policijom ili kako vec to ide, da ne bude problema.

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
slusaj to je moje misljenje koje imam o sehi i koje se pokazalo tacno, momak bolje brani od kada ima konkurenciju, sta je ba uradio kako treba, bogicevic ili bajic bi stigli onog lika a bufon je trebao po svemu dobiti crveni za glupost.drug je napisao/la:meni samo nije jasno sta je to seha danas uradio, sta ba najgori? Jel trebo mozda zabit 3 gola, sam sebi sutat u 90-ku i vadit da bi valjo? Momka non-stop kritikujete. Kod onog ilzietanja i nije zasluzio nista vise a ni manje od zutog. Bilo je rizicno ali da nije istrco bila bi to mat pozicija. Pobjego covjek odbrani, ide sam prema golu. Dao malo duzi for, seha uleti, malo njega zakacio i to je to. Imo jedno rizcno iljizetanje pred juznom tribinom u prvom poluvremenu, odradio je i to kako treba.
@seyo, imali smo srece sto smo igrali kuci, da su bili gosti, bio bi crveni ko kuca, on ondje loptu nije vidio a kamol izbio, nego je polomio covjeka,
helem nejse, nek poradi istrcavanja i bit ce nesto od njega, sve u svemu danas tekma koliko treba, vidi se da postajemo ozbiljna ekipa koja igra koliko joj treba za pobjedu
Cuva Bog Zelju svog!
Ma neka ga nek brani nećeš li se gdje prodati pa onda kakvog pravog golmana dovesti.
Ma da, zato promašimo 7,8 zicera jer smo ozbiljna ekipamirzza je napisao/la:slusaj to je moje misljenje koje imam o sehi i koje se pokazalo tacno, momak bolje brani od kada ima konkurenciju, sta je ba uradio kako treba, bogicevic ili bajic bi stigli onog lika a bufon je trebao po svemu dobiti crveni za glupost.drug je napisao/la:meni samo nije jasno sta je to seha danas uradio, sta ba najgori? Jel trebo mozda zabit 3 gola, sam sebi sutat u 90-ku i vadit da bi valjo? Momka non-stop kritikujete. Kod onog ilzietanja i nije zasluzio nista vise a ni manje od zutog. Bilo je rizicno ali da nije istrco bila bi to mat pozicija. Pobjego covjek odbrani, ide sam prema golu. Dao malo duzi for, seha uleti, malo njega zakacio i to je to. Imo jedno rizcno iljizetanje pred juznom tribinom u prvom poluvremenu, odradio je i to kako treba.
@seyo, imali smo srece sto smo igrali kuci, da su bili gosti, bio bi crveni ko kuca, on ondje loptu nije vidio a kamol izbio, nego je polomio covjeka,
helem nejse, nek poradi istrcavanja i bit ce nesto od njega, sve u svemu danas tekma koliko treba, vidi se da postajemo ozbiljna ekipa koja igra koliko joj treba za pobjedu

Sto se tice Sehinog uklizavanja slazem se sa Mirzzom,ono ni ja ne bi uradio ko navijac a ne da sam "pravi" golman, nije bilo opasno po gol,tacno je da je moglo biti opasno,ali niko ne moze da zakljuci da bi bio siguran gol da Seha ono nije izletio,tako da ga ne opravdavam za ono izlijetanje...sto se tice ostalih odbrana,sve je uradio kako treba pa bih ga i ocijenio kao solidan...meni se jednostavno Sehic ne svidja kao nas prvi golman i mozete me svi osudjivati zbog toga...Pedja Simic pored Culuma najbolji igrac,Radovanovic neuporedivo bolji u odnosu na proslu utakmicu,mnogo je trcao,bio aktivan i nikako se ne slazem sa navijacima koji kazu da nije igrao dobro...Bogicevic me je prijatno iznenadio jer se vidi klasicna neuigranost sa ostatkom ekipe,i prema tome odigrao je maksimalno dobro...H.Beslija nije bio los ako se gleda koliko se trudio,mislim odnosno ocekujem od njega puno bolje,ali ima prolaz...M.Beslija danas prilicno los,Bekric je trebao bolje...po meni najlosiji Stanic...
Utakmica nije za pamcenje,ali je jako bitna bodovno...prvo poluvrijeme puno bolje od drugog...nismo bili bas sjajni,mislim da su na onu brojku ljudi koja je dosla da ih gleda morali povuci malo vise,kao u recimo prvih 30 minuta...sve u svemu bodovi se pisu i treba biti zadovoljan,prvo mjesto je blizu,s tim da protiv zrinjskog moramo odigrati bar 50% bolje i jace
Utakmica nije za pamcenje,ali je jako bitna bodovno...prvo poluvrijeme puno bolje od drugog...nismo bili bas sjajni,mislim da su na onu brojku ljudi koja je dosla da ih gleda morali povuci malo vise,kao u recimo prvih 30 minuta...sve u svemu bodovi se pisu i treba biti zadovoljan,prvo mjesto je blizu,s tim da protiv zrinjskog moramo odigrati bar 50% bolje i jace
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15 i 104 gosta.