Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
A ne znaju ni pravilno napisati da se utakmica igra u nedjelju nego napisaše u nedelju. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Sad mi stvarno ništa nije jasno! Je li oni stvarno misle da su raja luda toliko da bezveze plaćaju kada znaju da će biti prijenos i na arenasport (ili možda ipak ne bude na arenasport, što se zna desiti)? Ne kontam!Utakmica će biti dostupna na kanalu „Premijer Liga On Demand“ uz naknadu od 2 KM.
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5233992abd1.html

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Oni misle da raja ne zna da ce biti na areni prenos opustite se bice na areni prenos nije arena neozbiljan tv kanal da pusti reklamu za utakmicu koje nece bitiAdviser je napisao/la:
Sad mi stvarno ništa nije jasno! Je li oni stvarno misle da su raja luda toliko da bezveze plaćaju kada znaju da će biti prijenos i na arenasport (ili možda ipak ne bude na arenasport, što se zna desiti)? Ne kontam!Utakmica će biti dostupna na kanalu „Premijer Liga On Demand“ uz naknadu od 2 KM.
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5233992abd1.html

- SinBosanski
Arena kao i Moja TV. prenose derbi 100% provjereno, maloprije sreo komsiju, covjek radi u BH. telekomu, ovo je igra BH. telekoma da navuku raju da plati ove 2KM i da se malo reklamiraju kao eto Moja TV. ekskluzivno prenosi derbi, Arena je vec prije par dana potvrdila prenos kako u TV. programu tako i odg. na njihovoj stranici ....
BH TELEKOM LOPOVI !!!!
Potvrda 1.
http://www.tvarenasport.com/sportski-forum/fudbal
Potvrda 2.
http://www.tvarenasport.com/channel/2014-11-02
BH TELEKOM LOPOVI !!!!
Potvrda 1.
http://www.tvarenasport.com/sportski-forum/fudbal
Potvrda 2.
http://www.tvarenasport.com/channel/2014-11-02
EDIT:
Nakon što sam pregledao ove linkove koje je ovaj @sin postavljao moram konstatovati da su ovi iz Telecoma baš glupi ljudi, ili misle da smo mi tolike ovce.
Znači prema dostupnim do sad informacijama derbi će prenositi i Arena Sport 4 (HR).
E čuj BH Telecom će naplaćivati po 2 KM a imaš džaba na drugom kanalu

Nakon što sam pregledao ove linkove koje je ovaj @sin postavljao moram konstatovati da su ovi iz Telecoma baš glupi ljudi, ili misle da smo mi tolike ovce.
Znači prema dostupnim do sad informacijama derbi će prenositi i Arena Sport 4 (HR).
E čuj BH Telecom će naplaćivati po 2 KM a imaš džaba na drugom kanalu

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 30 okt 2014, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Jedino ako si vidio reklamu direktno na TV-u, onda bi trebalo biti? Pregled programa na njihovoj stranici baš i nije neko mjerilo! Zadnje dvije utakmice FK Željezničar koje je prenosila mojaTV su također bile na programskoj šemi arenasport 5 kanala, na njihovoj zvaničnoj stranici. Izmijenjene su dan prije utakmice, odnosno, nisu ni prenošene direktno kao što je najavljeno ranije. Toliko o njihovoj ozbiljnosti, bar što se tiče zvanične stranice!nnoo88 je napisao/la: Oni misle da raja ne zna da ce biti na areni prenos opustite se bice na areni prenos nije arena neozbiljan tv kanal da pusti reklamu za utakmicu koje nece biti
Evo postavio je i @SinBosanski link u kojem kažu da će biti ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Utakmica ce biti na ArenaSport ali samo za Srbiju i HR. Nece je biti moguce gledati u BiH...
- mentalitet87
- Kontakt:
izvor? Koliko je to sigurno?Alleenn je napisao/la:Utakmica ce biti na ArenaSport ali samo za Srbiju i HR. Nece je biti moguce gledati u BiH...
jednom pitar-uvijek supak
-
- Kontakt:
Hilmo, odakle ti ova informacija? Koliko je sigurna?hilmo je napisao/la:derbi će prenositi i Arena Sport 4 (HR).
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
konačno neko ko je skontao, mojatv u BIH prenosi, Arena za susjedne zemljeAlleenn je napisao/la:Utakmica ce biti na ArenaSport ali samo za Srbiju i HR. Nece je biti moguce gledati u BiH...

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
A zasto su stavili utakmicu i na Arenu BiH ? Arena BiH se samo emituje u BiH i nigdje drugofedeltafrotta je napisao/la:konačno neko ko je skontao, mojatv u BIH prenosi, Arena za susjedne zemljeAlleenn je napisao/la:Utakmica ce biti na ArenaSport ali samo za Srbiju i HR. Nece je biti moguce gledati u BiH...

Jos jedan genijalan potez drzavne televizije, ne prenositi susret dva najpopularnija, najbolja fudbalska tima BiH, derbi PL BiH.
Uskoro cemo i reprezentaciju moci gledati samo na Moja TV.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma jasta bolje je prenosit slavija-olimpic, a najveci derbi na arenama, moja tv mislim neka im je na dusu po ko zna koji put 

04.10.2009 !!
samo mi recite na ovoj ak iptv jeli srpska arena sport ako jeste ja im nedam dvije km 

Samo Sarajevo
Prenosi arena sport 1 jarane, ako ti je HS nista ne placas.
04.10.2009 !!
30.10.2014 DA LI ĆE GLEDAOCI U BIH MOĆI GLEDATI SARAJEVSKI DERBI U NEDELJU?
Jasmin
Da li će gledaoci u BiH moći gledati sarajevski derbi u nedelju?
30.10.2014ODGOVOR: #28851
Poštovani,
Na Arena Sport BiH prenosićemo sarajevski derbi izmedju Željezničara i Sarajeva u nedelju od 13:30h.
Sad koliko im vjerovat ja neznam
Jasmin
Da li će gledaoci u BiH moći gledati sarajevski derbi u nedelju?
30.10.2014ODGOVOR: #28851
Poštovani,
Na Arena Sport BiH prenosićemo sarajevski derbi izmedju Željezničara i Sarajeva u nedelju od 13:30h.
Sad koliko im vjerovat ja neznam
Samo Sarajevo
Još prije početka ove nove sezone PLBiH sam govorio da ne treba potpisivati ugovor s ovim lopovima iz BH Telecoma koji samo uslovljavaju klubove za hebenih 60 000 km. Željezničar i Sarajevo su jedini pružili otpor pred početkom sezone, ali su na kraju i ova 2 kluba pristali nisu se htjeli kačiti još više s lopovima iz saveza i BH Telecoma koji su na kraju rekli da ova 2 kluba moraju potpisati ugovore ako ne žele da snose sankcije da bi BH Telecom i dalje mogao da bude glavni sponzor lige i da se ispumpava lova iz Telecoma i da imaju potpuni lobi u vezi prijenosa da bi se narodu uzimao novac preko MOJE TV. Svako po 2 km pa se podobro nabere, a samo jedna tekma u pitanju. Za sve ovo su krivi klubovi (svih 16 premijer-ligaša) koji su potpisali ugovore sa navedenima.
Svi koji ulažu žalbe neka ih preusmjere prema svojim klubovima.
Svi koji ulažu žalbe neka ih preusmjere prema svojim klubovima.
SRETAN BROJ - 1725
Nije do BHT-a, bezveze njih napadte. Narvno da bi oni prenosili da imaju pravo za to, ovako im ostanu samo mrvice koje im BH telekom ostavi.Elegant je napisao/la:Jos jedan genijalan potez drzavne televizije, ne prenositi susret dva najpopularnija, najbolja fudbalska tima BiH, derbi PL BiH.![]()
Problem je u lopovima iz saveza i bh telekoma.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ako je vjerovati ovom prenosit ceneroazzuro je napisao/la:Hilmo, odakle ti ova informacija? Koliko je sigurna?hilmo je napisao/la:derbi će prenositi i Arena Sport 4 (HR).
http://mojtv.hr/tv-program/-2/sportski/nedjelja.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;