Pa ni Tino nije imao BIH papire ako si zaboravio. I sada mislim da Prcic za razliku od mnogih nije pozvan u repku bez razloga.bulbasor je napisao/la:Pretpostavljam da tu svrstavas Prcica. Svi su ga forumasi prizivali prije 2 mjeseca ko da je Iniesta. Dobio priliku u reprezentaciji i to bas u utakmici protiv Cipra (protivnik po mjeri) i nevidljiv bio. Tino je dobar igrac, samo sto smo mi pogan narod i nismo objektivni. Ne svidja vam se Safet pa pljujete i po drugom Susicu.AllGunsBlazing je napisao/la:Tino je donji jer Bosna i Hercegovina ima 5 boljih igraca na njegovoj poziciji.
I hajd nabroj tu petoricu??? (ali sa onim koji imaju BH pasos)
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ali Tinov amidža je dao Argentini tri gola. 
Pjanic i MEdunjanin igraju vec u prvih 11. Misimovic sam otisao (hvala mu na svemu). Ostaje ti Štilic i koja jos 4??
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Odmorite malo oci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I mene ovo zanima.bulbasor je napisao/la:Pjanic i MEdunjanin igraju vec u prvih 11. Misimovic sam otisao (hvala mu na svemu). Ostaje ti Štilic i koja jos 4??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i tebi nije problem sto 3 igraca istog tipa igraju u prvih 11 ?bulbasor je napisao/la:Pjanic i MEdunjanin igraju vec u prvih 11. Misimovic sam otisao (hvala mu na svemu). Ostaje ti Štilic i koja jos 4??
ustvari koja je tinkijeva pozicija ? zadnji, centralni, lijevi vezni ?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta ti ja mogu kad ne znas citati. Ja sam napisao.
Pricamo o zivotu za Tina nakon Papeta. Dakle potencijalni fudbaler koji bi za koji mjesec trebao dobiti i dozvolu da igra za nasu reprezentaciju je svakako tu.
Dakle ukratko: Pjanic, Medo, Salihovic, Vrancic, Stilic, Misimovic, Prcic...
Pricamo o zivotu za Tina nakon Papeta. Dakle potencijalni fudbaler koji bi za koji mjesec trebao dobiti i dozvolu da igra za nasu reprezentaciju je svakako tu.
Dakle ukratko: Pjanic, Medo, Salihovic, Vrancic, Stilic, Misimovic, Prcic...
Celik!3,2,2.
Misimovicbulbasor je napisao/la:Pjanic i MEdunjanin igraju vec u prvih 11. Misimovic sam otisao (hvala mu na svemu). Ostaje ti Štilic i koja jos 4??
Pjanic
Medunjanin
Stilic
Vrancic
Lulic i Salihovic bi bolje odigrali lijevo krilo sigurno.
Prcic trenutno nije bolji od TSS samo nije ni puno losiji. Sto se tice Vrancica ocigledno cemo cekati godinu dana da momak zaigra. Ako je tako da se mu je odma poslje SP pristupilo momak bi vec imao pravo da igra za Bosnu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 okt 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Papire nije imalo pola reprezentacije. Eto uzmi i te potencijalne bez pasosa. Ostaje Vranicic i Stilic.dubrovnik je napisao/la:Pa ni Tino nije imao BIH papire ako si zaboravio. I sada mislim da Prcic za razliku od mnogih nije pozvan u repku bez razloga.bulbasor je napisao/la:Pretpostavljam da tu svrstavas Prcica. Svi su ga forumasi prizivali prije 2 mjeseca ko da je Iniesta. Dobio priliku u reprezentaciji i to bas u utakmici protiv Cipra (protivnik po mjeri) i nevidljiv bio. Tino je dobar igrac, samo sto smo mi pogan narod i nismo objektivni. Ne svidja vam se Safet pa pljujete i po drugom Susicu.AllGunsBlazing je napisao/la:Tino je donji jer Bosna i Hercegovina ima 5 boljih igraca na njegovoj poziciji.
I hajd nabroj tu petoricu??? (ali sa onim koji imaju BH pasos)
Mi svakoga dizemo u zvijeze dok ne dodje u reprezentaciju, a kad dodje onda je kloc. I najzanimljivija stvar, sve dobro sto se desi u reprezentaciji (pobjeda u Slovackoj, bod u Grckoj, Grcka u Zenici) je slucajno ili zasluga iskljucivo igraca. Safeta niko ne spominje. A kad je nesto lose svi bi ga objesili u Titovoj.
Nas narod voli da mrzi. (najcesce bez velikog razloga)
Isprati diskusiju od početkaAjax je napisao/la:Misimovicbulbasor je napisao/la:Pjanic i MEdunjanin igraju vec u prvih 11. Misimovic sam otisao (hvala mu na svemu). Ostaje ti Štilic i koja jos 4??
Pjanic
Medunjanin
Stilic
Vrancic
Lulic i Salihovic bi bolje odigrali lijevo krilo sigurno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igrac koji moze igrati na vise pozicija u veznom redu, Najcesce centralnog veznog.jasmin10 je napisao/la:i tebi nije problem sto 3 igraca istog tipa igraju u prvih 11 ?bulbasor je napisao/la:Pjanic i MEdunjanin igraju vec u prvih 11. Misimovic sam otisao (hvala mu na svemu). Ostaje ti Štilic i koja jos 4??
ustvari koja je tinkijeva pozicija ? zadnji, centralni, lijevi vezni ?
Nisam bas sve tacno procitao samo zna se koji igraci pokrivaju pozicije centralnog-ofanzivnog veznog i lijevog krila. Naprimjer da je Kolasinac zdrav nema teorije da bi TSS igrao ispred jednog Lulica ( pa ni Salihovica ) na lijevom krilu ili ??Virtu4l je napisao/la: Isprati diskusiju od početka
Igrači koji su bolji od njega, a nisu na spisku... neko reče da ih imamo minimalno pet...Ajax je napisao/la:Nisam bas sve tacno procitao samo zna se koji igraci pokrivaju pozicije centralnog-ofanzivnog veznog i lijevog krila. Naprimjer da je Kolasinac zdrav nema teorije da bi TSS igrao ispred jednog Lulica ( pa ni Salihovica ) na lijevom krilu ili ??
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema medjutim ljudi nisu zdravi i to je to.Ajax je napisao/la:Nisam bas sve tacno procitao samo zna se koji igraci pokrivaju pozicije centralnog-ofanzivnog veznog i lijevog krila. Naprimjer da je Kolasinac zdrav nema teorije da bi TSS igrao ispred jednog Lulica ( pa ni Salihovica ) na lijevom krilu ili ??Virtu4l je napisao/la: Isprati diskusiju od početka
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A zaboravljas da je prije pobjede protiv Slovacke dosao poraz zbog katastrofalne taktike Susica da stavi Medu kao defanzivnog veznog igraca. Lahko je srati, i izvlaciti se na ono tipicno bosansko "niko ne valja", ali pogledati objektivno znaci vidjeti da Susic ne valja. 2 boda od 9 znaci da ne valja. 2 boda protiv smijesnih reprezentacija izuzev Belgije.
Kao sto rekoh bolji su Salihovic, Vrancic, Stilic i Prcic od onih sto ne igraju. Medo i Pjanic od ovih sto igraju. A Miske ce i za 20 godina biti bolji.
A Virtual laze kao i obicno. Prica je da imamo 5 boljih veznjaka, a ne onih pet koji nisu na spisku. Ili ne znas citati, doduse i jedno i drugo si po malo.
Kao sto rekoh bolji su Salihovic, Vrancic, Stilic i Prcic od onih sto ne igraju. Medo i Pjanic od ovih sto igraju. A Miske ce i za 20 godina biti bolji.
A Virtual laze kao i obicno. Prica je da imamo 5 boljih veznjaka, a ne onih pet koji nisu na spisku. Ili ne znas citati, doduse i jedno i drugo si po malo.
Celik!3,2,2.
To onda nije istina. To su onda samo dvojica Stilic i Vrancic najvjerovatnije.Virtu4l je napisao/la: Igrači koji su bolji od njega, a nisu na spisku... neko reče da ih imamo minimalno pet...
Opet si nabrojao 4 koji ne igrajuAllGunsBlazing je napisao/la:A zaboravljas da je prije pobjede protiv Slovacke dosao poraz zbog katastrofalne taktike Susica da stavi Medu kao defanzivnog veznog igraca. Lahko je srati, i izvlaciti se na ono tipicno bosansko "niko ne valja", ali pogledati objektivno znaci vidjeti da Susic ne valja. 2 boda od 9 znaci da ne valja. 2 boda protiv smijesnih reprezentacija izuzev Belgije.
Svako ko se pomiri sa time da teletabis bude dio reprezentacije smrtni joj je neprijatelj.
Dobar si ti Tincek momak al kad dodje novi selektor a to ce bit vrlo brzo, trebat ce ti mnogo bolji klub od Hajduka da budes pozvan, prvih 11 mozes sanjat
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jarane moj znas li ti citati? Ko je rekao 5 veznih koji ne igraju?bulbasor je napisao/la: Opet si nabrojao 4 koji ne igraju![]()
Sjeti se jos jednog. Mozes ti to.
Da se citiram
Ko ovdje pise o igracima koji nisu pozvani? Saberi se malo.Tino je donji jer Bosna i Hercegovina ima 5 boljih igraca na njegovoj poziciji.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.