Znači, oni koji imaju bradu ne vode računa o sebi?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
miki_92 je napisao/la:gdje sam ja to napisao![]()
poredis talijane sa zenama i na to sam ti odg.
kamo srece da smo mi upola kao talijani
2x sam bio tamo i kod njih se ljudi od 40-50 god. bolje oblace nego 80% nase omladine
btw. ove koje smeta sve sto je iole moderno predlazem selidbu u S. Koreju, tamo su barem svi isti
tamo barem nema potrebe da pucate nekom samare i nervirate se
wowNeutral je napisao/la:Miki, smiri se malo, ako imaš pms, ne trebaš ga liječiti na sportskom forumu,![]()
Išao si na ekskurziju, lijepo za tebe,![]()
Otišli smo predaleko sa teme, ima tema chat, tamo nam možeš napisati i doživljaje iz autobusa, a do tada,
Haj' da i ti stavis nesto da valja.shzna je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je @IlPrincipe stavio sliku "Zaboravilo se kako izgleda pravi muškarac" a on fura ono govvno swag![]()
![]()
![]()
Ovaj stil:
Vid' ovih grob te j e b a oNeutral je napisao/la:Talijani baš vole bradu, no aludirao sam na starija vremena.
Znači, oni koji imaju bradu ne vode računa o sebi?
Koliko para od oka?shzna je napisao/la:Bivša djevojka mi je govorila da sam narcis, eto i kad postavi tu sliku yebem ti miša
Preporuka za neki dobar sat, nemojte mi ništa preskupo, onako, da bude prihvatljiva cijena?
A Festina je kao jeftina?tuzlak1987 je napisao/la: Koliko para od oka?
Ono oko 200 KM imas Fossilove lijepe, Festine, Hilfiger. Sminka su sve tri marke.. To moras otici pogledati malo u radnjama, ono jest npr Emporio Armani ili Cover sila ali ipak su preskupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.