Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

MrWhite
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la MrWhite » 29 okt 2014, 16:23

shzna je napisao/la:Ako ima neko upucen u ova dešavanja sa navijačima Levskog, prvo su protiv Sarajeva veličali zločince i pjevali "Nož, žica..", a vidim u posljednje vrijeme po komentarima stalno stavljaju "Srbe na vrbe" i tako to.. Jel to pukla tikva?
Ma ne znaju ni oni sta hoce, malo u nazi fazonu, white power i tako to, a inace su prijatelji sa nacistima iz Rima, a ovo u vezi srba je ja mislim vise zbog toga sto neki grobari imaju neke kontakte sa cska....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 okt 2014, 16:32

IlProfessore je napisao/la:Pa jeste priča sama po sebi zanimljiva ali su turci u suštini jedan veoma glup narod, još koji nepromišljen postupak i mogu nam parirati sa svojom naivnošću i lakomislenošću.
U prosvjedima su prednjačili navijači Bešiktaša, popularni lijevo orijentirani Carsi, koji su inače „uvijek protiv svega, osim Kemala Ataturka“, ali poznati po socijalnom angažmanu i projektima u svom kvartu.
A malo prije toga velike wannabe komunjare, lažni sekularisti i šta već sve ne, kače VJERSKE poruke:
slika
"Nismo te vidjeli ali te volimo Allahov Poslaniče!"

A i ovi Galatini, smeta im fol Erdogan, religija a na utakmici protiv Akhisara, 23.09.2012. godine, poručili "O, časni Poslaniče, oni koji su pravili karikature i nečasne filmove sigurno neće proći nekažnjeno."

slika

Glupi turciiiiiiiiiiiiiiiiii
Vidis nisam znao dosta toga sto si napisao. Da te pitam onda posto vidim da ti to pratis, kakvi su politicki stavovi GFB-a (ovih Fenerovih), oni su koliko znam i braca sa onim iz Pazara ?
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 okt 2014, 19:30

nyxem je napisao/la: Mehter marşı ceddin deden - stara pjesma osmanske vojske
Hvala, pretpostavljao sam da je mars neki osmanske vojske, ali ne poznajem to tako da nisam znao.

A Turci ne gaje navijacku svijest kao mi. Kod nas imas grupu i to je to. Kod njih je puno vise grupa. Pa tako imas i ljevicare i desnicare i svasta nesto. A Turci k'o Turci su mi glupi, mislim ono boris se protiv Erdogana covjeka koji je vratio 30 milijardi duga. Tu mi nikako nisu jasni.
Celik!3,2,2.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 okt 2014, 19:32

AllGunsBlazing je napisao/la:
nyxem je napisao/la: Mehter marşı ceddin deden - stara pjesma osmanske vojske
Hvala, pretpostavljao sam da je mars neki osmanske vojske, ali ne poznajem to tako da nisam znao.

A Turci ne gaje navijacku svijest kao mi. Kod nas imas grupu i to je to. Kod njih je puno vise grupa. Pa tako imas i ljevicare i desnicare i svasta nesto. A Turci k'o Turci su mi glupi, mislim ono boris se protiv Erdogana covjeka koji je vratio 30 milijardi duga. Tu mi nikako nisu jasni.
:urnebes:

kakav zakljucak.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 30 okt 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 okt 2014, 19:38

Nesto smijesno? Ah, da ja zaboravio da takvima samo jedan sistem odgovara.
Celik!3,2,2.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 okt 2014, 19:42

osoba koja hvali Erdogana drugom govori o jednom sistemu. :rol:
Hajde da zaboravimo na ovo,dzaba ce nas banovati.

:salut:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 okt 2014, 19:45

Osoba koja hvali Erdogana za finansijski uspjeh. Covjek je uradio nesto sto mnogima nije niti ce poci za rukom. 30milijardi duga, plus mogucnost da MMF posuduje od Turske. A ne vidim kojem to on sistemu pripada osim demokratiji.
Celik!3,2,2.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 okt 2014, 19:51

I ti zbog toga izvuces zaljucak da se ne treba boriti protiv njega.Pa sta cemo sa ostalim stvarima?
Ne zelim nabrajati,jer ce neko protumaciti da imam nesto protiv njega,sto nije slucaj.Boli me neka stvar.
Valjda oni imaju neki razlog,nije sigurno iz dosade.
Ne mozemo mi zakljucivati sta oni treba da rade,jer nemamo dodir sa tom drzavom.I na kraju bezobrazno je napisat za nekog da je glup.Ti bi se ljutio da npr. neko iz vana napise za Bosance da su glupi zbog toga i toga.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 okt 2014, 20:17

Kojim drugim stvarima jel mislis na cenzuru interneta :D nesto najbitnije je finansijska stabilnost i rast koji je najveci u evropi (y) . Al nebitno vratimos e temi :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 okt 2014, 20:22

A glupi su upravo kao i Bosanci, mi ionako volimo misliti da smo pametni, a kad nas pogledas sa strane glupi smo da gluplji biti ne mozemo. Inace da nisam bio, vidio i dozivio sve to rekao bih ok nije tako. Ja sam cuo da se ljudi zale na to sto Istanbul gradi novi metro. Mislim to je idiotizam i glupost, jer je ogroman grad, a to je potrebno.

Ali najbolje da se ovo ne nastavlja. Nije svrha ovoga da o tome raspravljamo.
Celik!3,2,2.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 30 okt 2014, 21:07

Htjedoh i ranije pitat al zaboravi. Je li palo pomirenje tj. kad izmedju Zabranjenih i Alcatraza ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 30 okt 2014, 21:12

brazzo je napisao/la:Htjedoh i ranije pitat al zaboravi. Je li palo pomirenje tj. kad izmedju Zabranjenih i Alcatraza ?
pomirili su se ali nisu svi zabranjeni presli na jug..tj. ostala je mala skupina ljudi koja je odana njihovom bratu Ivanu :D nez tacno kad ali prije nekoliko sedmica prije jedne tekme

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 okt 2014, 21:27

Ne može se ovdje pisati o grupama sa Balkana ne znam ni ja što, ali za svaki slučaj samo da ti kažem da su pravi zabranjeni ostali na drugoj tribini i te ljudine poštujem koliko mogu jer su ostali odani svom bratu. Ovo što je prešlo na Jug za pare :sick: :puke:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 30 okt 2014, 21:51

znam ali ajde necemo pokretat nikakve dublje rasprave pa da bi se brisali postovi..

Ja sam to prvi put primijetio na zadnjem derbiju i po izgledu tribine reklo bi se da su Alcz sad potisnuti da ne kazem baceni na marginu. Malo mi je to smijesno da se cijela ta prica zavrsi ovako, nabrzaka i 'sama od sebe'.. Ali opet ko zna, mozda su fakat ovi mladji iz Alcz ponudili pomirenje i vodjenje tribine ovima, to mi je onda jedino logicno, pa su se vratili na jug i da ne tjeraju inat i dalje. Bilo kako bilo steta izgubljenih zivota jer je sve na kraju, izgleda, dzaba.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 okt 2014, 21:54

shzna je napisao/la:Ne može se ovdje pisati o grupama sa Balkana ne znam ni ja što, ali za svaki slučaj samo da ti kažem da su pravi zabranjeni ostali na drugoj tribini i te ljudine poštujem koliko mogu jer su ostali odani svom bratu. Ovo što je prešlo na Jug za pare :sick: :puke:
A ti to bas vjerujes u ciganske mitove o placenickom jugu i slicno :facepalm: ?
1946

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 okt 2014, 22:02

St.Pauli-BVB
[youtube][/youtube]
slika

slika

slika

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 okt 2014, 22:18

BitiSrcemVezan je napisao/la: A ti to bas vjerujes u ciganske mitove o placenickom jugu i slicno :facepalm: ?
Nije to ciganski mit, i Zabranjeni pričaju o tome. Mafija je tamo gdje ima novca :)

@brazzo Zabranjeni koji su prešli im vode navijanje, imaju neke inovacije na tribini, kao naprimjer kad se podjele pola-pola pa se takmiče ko će koga pobjediti i koja će strana napraviti bolju "koreo", ambijent, atmosferu.. To furaju kako su se "pomirili". Također sam negdje i pročitao da su ZBR radili koreografiju, tačnije osmislili, "Crno vam se piše" itd

Dosta o tome :silent:

Gledaj ovih peddera u fantomci, St. Pauli :rol: :rol:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 okt 2014, 22:25

ne mora znaciti da su schwul(znam da ne mislis bukvalno).To je klub koji zivi od anarhista,antife,pankera,rokera itd.Znaju se oni odlicno suprotstaviti npr. Hansinim huliganima.NIje mala stvar kada odes u drugi grad i organizujes demonstracije provit nacista.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 okt 2014, 22:34

Možda jesam zaostao, ali po meni, svako ko podržava peddere ne može u istu rečenicu gdje se spominje zdrav razum. Toliko ;)

Inače, nisam desničar odmah da se zna :mrgreen: , nego takvu vrstu degenerika jednostavno ne podnosim :yawn:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 okt 2014, 22:39

Ne pricamo o tome,govorimo o jacini grupe.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, JackW i 9 gostiju.