FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
naplatili smo mi opet džeku više nego iko ijednog igrača kod nas.
- SinBosanski
Derbi 2005., Kajtaz 0:1, u pozadini Adzem

- SarajlijaTM
i dzaba,mora pitar,ako nista smanjiti
eto ko 50 milja eura neka cifra za dzeku,al mu i to mrsko pa mora napisati 10milja. da vas nema,kome bi se smijali

-
- Kontakt:
SinBosanski je napisao/la:Derbi 2005., Kajtaz 0:1, u pozadini Adzem![]()
Dali postoji neki snimak sa grbavice kada smo bojkotovali derbi, pretrazio sam youtube alii nikako da naletim

Ako neko nadji neka postavi molim vas ili neka mi posalje pp. Hvala

SWRA
- franklampard8
- Kontakt:
Jel sutra počinje prodaja ulaznica?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
hoce.franklampard8 je napisao/la:Hoce li igrati Tomic i Kvesic ?
-
- Kontakt:
bundevic, dupevac i marlboro su nasa sansa protiv njih.. u napadu ionako ne igra duljevic a igra biblija tako da nema zime
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Lagano bi se trebalo početi malo i o terenu pričati. Za početak, koliko se sječam predzadnji derbi na Grbavici (kup) bio je podatak da su njihovi igrači pretrčali oko 11 km više od naših igarača. Dakle, kilometar po igraču. To se ne smije ponoviti i to je nedopustivo. Da bi i o čemu mogli pričati i bilo šta očekivati mi moramo pretrčati više od njih. Drugo, analizirati njihovu utakmicu sa Širokim. Ne dati im da igraju kao što im Široki veći dio utakmice nije dao. Praviti faulove na sredini terena. Dalje, smanjiti greške u sredni i nazad na minimum i po cijenu nabijanja lopte. Znači ne glumiti igrače. Ne praviti glupe faulove u zoni šuta ili centaršuta. Defanziva mora biti na maksimumu. Blizu njihovih igrača konstantno, znači nema šetkanja, svaki slobodan igrač se mora pokrivati. Svoju šansu strpljivo čekati jer u 90 bit će nešto i pokušati poentirati. Realno, nama remi više odgovara jer mi smo vjesni da nemamo ekipu za titulu što znači da što duže bude neriješen rezultat to će njih više hvatati nervoza jer oni moraju pobijediti. Uglavnom, angažovanom, pametnom i strpljivom igrom možemo i do pobjede. E sad, jesu li ovi naši mladići dorasli jednoj ovakvoj utakmici, vidjet ćemo.
Što se tiče sudije mislim da smo dobro prošli jer pribojavao sam se Jakupovića kojeg šalju kad im treba po zadatku. Ovaj Bureković mi se čini ok, barem je u Tuzli bio.
Što se tiče sudije mislim da smo dobro prošli jer pribojavao sam se Jakupovića kojeg šalju kad im treba po zadatku. Ovaj Bureković mi se čini ok, barem je u Tuzli bio.
Ma samo hrabro i bez straha, rezultat neće doći u pitanje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Danas kadeti 0:0 u Vrapčićima, loši su bili.
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Rezultat nece ali bodovi i pozicija na tabeli sigurno hoce. Silazna putanja pocinjeeeFaraonTM je napisao/la:Ma samo hrabro i bez straha, rezultat neće doći u pitanje.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SinBosanski
Cisto sumnjam da ima igdje, nije bilo tada lentafona ko danas a i nije tekma bila vec pracenje preko video zida ... jbgpetisesti98 je napisao/la:SinBosanski je napisao/la:Derbi 2005., Kajtaz 0:1, u pozadini Adzem![]()
Dali postoji neki snimak sa grbavice kada smo bojkotovali derbi, pretrazio sam youtube alii nikako da naletim![]()
vasa uzlazna pocela 2007 i evo jos kaskate za namaSabinho je napisao/la:Rezultat nece ali bodovi i pozicija na tabeli sigurno hoce. Silazna putanja pocinjeeeFaraonTM je napisao/la:Ma samo hrabro i bez straha, rezultat neće doći u pitanje.![]()

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
haha dogo to vi najavljujete i nakako da vam se snovi ispune.Sabinho je napisao/la:Rezultat nece ali bodovi i pozicija na tabeli sigurno hoce. Silazna putanja pocinjeeeFaraonTM je napisao/la:Ma samo hrabro i bez straha, rezultat neće doći u pitanje.![]()
Kakvo je stanje sa povredama i suspnzijama ?
Stanića nema sigurno, Kvesić upitan koliko znam, Tomić bi trebao igrati. Ostali ?
Stanića nema sigurno, Kvesić upitan koliko znam, Tomić bi trebao igrati. Ostali ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
elementarna logika rekla večerajte, mene ne čekajte...Sabinho je napisao/la:Rezultat nece ali bodovi i pozicija na tabeli sigurno hoce. Silazna putanja pocinjeeeFaraonTM je napisao/la:Ma samo hrabro i bez straha, rezultat neće doći u pitanje.![]()
Ne zanima me Sarajevo i vaša putanja nakon derbija, ja govorim o ŽeljiSabinho je napisao/la:Rezultat nece ali bodovi i pozicija na tabeli sigurno hoce. Silazna putanja pocinjeeeFaraonTM je napisao/la:Ma samo hrabro i bez straha, rezultat neće doći u pitanje.![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
to je to, stana out, kvesa trenira po posebnom programu, tomic je ok. svi ostali zdravi, spremni i nabrijani za derbiceze je napisao/la:Kakvo je stanje sa povredama i suspnzijama ?

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- bistrikboy
- Kontakt:
Snimao je Hayat tada vjerujem da ima u njihovoj arhivi.Miran je tada bio kolovođa.SinBosanski je napisao/la:Cisto sumnjam da ima igdje, nije bilo tada lentafona ko danas a i nije tekma bila vec pracenje preko video zida ... jbgpetisesti98 je napisao/la:SinBosanski je napisao/la:Derbi 2005., Kajtaz 0:1, u pozadini Adzem![]()
Dali postoji neki snimak sa grbavice kada smo bojkotovali derbi, pretrazio sam youtube alii nikako da naletim![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 32 gosta.