Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Giankovits V.(-12,5+)-Pan-1,70 manje
U goste Panti stiže Fener i će imat dosta težak zadatak da pobjede i večeras će sigurno ovi nešto iskusniji igrači morati preuzeti više odgovornosti,prije svega Diamantidis koji je loše odigrao prva dva kola,Janković iako će igrati oko 25 minuta ne vjerujem da nakon dva kola kada je zabijao 13 i 17 koševa da opet može ponoviti ovako dobre nastupe jer je Fener dosta jači od Albe i Laborala.
Jerrells C.(-10,5+)-UniK-D 1,75 više
Prošli put kad sam također govorio da ide preko protiv Reala je zabio 7 uz iznimno loš šut iz igre 3/12,a pošto im u goste stižu Sassari koji napade završava za 10-tak sekundi i prima dosta koševa,ovo je po meni jedan od sigurnijih izbora iz Eurolige i Curtis bi trebao prebaciti ovo bez problema.
Rochestie T.(-12,5+)-Rea-N 1,70 više
U prva dva kola zabijao je 12 i 16 koševa,ali večeras Nizhny u goste Realu ide bez prve napadačke opcije Kinseya i za očekivati je da će Rochesti igrati preko 30 minuta i dobiti veće ovlasti u napadu što je pokazao u zadnjem kolu VTB lige kada je odigrao 40 minuta uz produžetke i zabio 25 poena iako je tada Kinsey odigrao 14 minuta.
U goste Panti stiže Fener i će imat dosta težak zadatak da pobjede i večeras će sigurno ovi nešto iskusniji igrači morati preuzeti više odgovornosti,prije svega Diamantidis koji je loše odigrao prva dva kola,Janković iako će igrati oko 25 minuta ne vjerujem da nakon dva kola kada je zabijao 13 i 17 koševa da opet može ponoviti ovako dobre nastupe jer je Fener dosta jači od Albe i Laborala.
Jerrells C.(-10,5+)-UniK-D 1,75 više
Prošli put kad sam također govorio da ide preko protiv Reala je zabio 7 uz iznimno loš šut iz igre 3/12,a pošto im u goste stižu Sassari koji napade završava za 10-tak sekundi i prima dosta koševa,ovo je po meni jedan od sigurnijih izbora iz Eurolige i Curtis bi trebao prebaciti ovo bez problema.
Rochestie T.(-12,5+)-Rea-N 1,70 više
U prva dva kola zabijao je 12 i 16 koševa,ali večeras Nizhny u goste Realu ide bez prve napadačke opcije Kinseya i za očekivati je da će Rochesti igrati preko 30 minuta i dobiti veće ovlasti u napadu što je pokazao u zadnjem kolu VTB lige kada je odigrao 40 minuta uz produžetke i zabio 25 poena iako je tada Kinsey odigrao 14 minuta.
N.Krstić 13.5 Over
M.Williams 12.5 Over
T.Rochestie 13.5 Over
Ovo sam uplatio, kvota 5,83
M.Williams 12.5 Over
T.Rochestie 13.5 Over
Ovo sam uplatio, kvota 5,83

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Lagani prolazAbstex je napisao/la:

pokusaj duplanja na ranim utakmicama
Hvala Jozinho na analizi nadam se da prolazi

Hvala Jozinho na analizi nadam se da prolazi

ko moze igrati prelaz Vejle - Aalborg 1/2 nek pokusa, skroz su mi sumnjivi a u premieru se ne moze igrati tako da cu pokusati prvo poluvrijeme 1
Stavi Filipa da daje gol umjesto Candreve i proci ceshodža je napisao/la:Lacio 5+
Toni
Candreva
Preko 10,5 kornera

I ja ocekujem neku ludu utakmicu,ocekujem pobjedu Lacia 2:3hodža je napisao/la:odigrano već jbg

-
- Kontakt:
Zadnjih 6 međusobnih duela bilo pm3, al kakav sam baksuz ne bi me čudilo da večeras odigraju manje od 3 gola, ili čak bez golovaarelinho je napisao/la:I ja ocekujem neku ludu utakmicu,ocekujem pobjedu Lacia 2:3hodža je napisao/la:odigrano već jbg

Verona-Lazio-pm3
Sao Paulo (Bra)-Emelec (Ecu)-1
Panathinaikos-Panetolikos-1
Legia-Pogon Szczecin-1
5,56
-----------------------------------------
Crvena Zvezda-Valencia-x2
Alba Berlin-Maccabi Tel Aviv-x2
Real Madrid-Nizhny Novgorod(+20,5)-h1
5,53
----------------------------------------------
Sao Paulo (Bra)-Emelec (Ecu)-1
Panathinaikos-Panetolikos-1
Legia-Pogon Szczecin-1
5,56
-----------------------------------------
Crvena Zvezda-Valencia-x2
Alba Berlin-Maccabi Tel Aviv-x2
Real Madrid-Nizhny Novgorod(+20,5)-h1
5,53
----------------------------------------------
- EmirSioux89
- Kontakt:
tiket 1:
Hrvatska h1 (9.5)
Danska h1 (12.5)
real h1 (20.5)
tiket 2:
M.williams 2 (12.5)
Fenerbahce zg1 (76.5)
đokovic ht1 (3.5)
tiket 3:
O.Savas 1 (8.5)
dodig/melo 1
S.Rodriguez 2 (10.5)
Sretno ljudi
Hrvatska h1 (9.5)
Danska h1 (12.5)
real h1 (20.5)
tiket 2:
M.williams 2 (12.5)
Fenerbahce zg1 (76.5)
đokovic ht1 (3.5)
tiket 3:
O.Savas 1 (8.5)
dodig/melo 1
S.Rodriguez 2 (10.5)
Sretno ljudi
-
- Kontakt:
Lacio x
Djokovic vise gemova
R.harison 1
Goudlock manje koseva
Fenerbasce kp2
Djokovic vise gemova
R.harison 1
Goudlock manje koseva
Fenerbasce kp2
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Cibulkova-Petković 2-1 4.30
cure se dogovorile, ajmo
cure se dogovorile, ajmo

Verona-Lazio 2 2.30
ni jedna dvojka u ovom kolu, u dosadašnjih 8 kola nije se dogodilo da nije bilo niti jedne gostujuće pobjede, pa da probamo
onako bezobraznih 1-2 reza
ni jedna dvojka u ovom kolu, u dosadašnjih 8 kola nije se dogodilo da nije bilo niti jedne gostujuće pobjede, pa da probamo
onako bezobraznih 1-2 reza

ALBA-Maccani 1/1 2.35 i over 156.5 1.85
Legia V.(1)-Pogon S.(1) 1 1.35, h1 1.95
Roda(2)-Sparta R.(2) 3+ 1.40, gg3+ 1.90, 2/1 26
Real Madrid-Nizhny Novgorod Real 90.5 over 1.70, S.Lull 11.5 over 1.85
Maccabi će teško do pobjede kod napaljenih švaba, mislim da ide 1 bez većih problema, desetak razlike za žute (oboje su žuti ali ovi su doma
), Over koševa mislim da idu na 160+
Legia je u svakoj službenoj utakmici dobila Pogon, ne vidim razlog da i večeras ne dobije i to uvjerljivo rekao bih
Roda i Sparta vole igrati ofanzivno što otvara prostor za golove, ne poznaju obranu i trebalo bi pljuštati, a vole i namjestiti pa moguće da to "odrade" onako ljudski i večeras, di ćeš bolje i lakše no u kupu
Real Madrid bi trebao večeras proigrati i ako je Žalgiris mogao napuniti Niznija sa 97 onda može i real dati više od 90, a kako Rudy vuče povredu očekujem da bradonja i Lull povuku a upravo "osjećam" sjajnu večer ovog drugog i u kanonadi ide on do dvadesetak
Eto to je moje neko viđenje pa ako je netko lud da prepiše štogod nek mu je sa srećom je trebat će je
Legia V.(1)-Pogon S.(1) 1 1.35, h1 1.95
Roda(2)-Sparta R.(2) 3+ 1.40, gg3+ 1.90, 2/1 26
Real Madrid-Nizhny Novgorod Real 90.5 over 1.70, S.Lull 11.5 over 1.85
Maccabi će teško do pobjede kod napaljenih švaba, mislim da ide 1 bez većih problema, desetak razlike za žute (oboje su žuti ali ovi su doma

Legia je u svakoj službenoj utakmici dobila Pogon, ne vidim razlog da i večeras ne dobije i to uvjerljivo rekao bih
Roda i Sparta vole igrati ofanzivno što otvara prostor za golove, ne poznaju obranu i trebalo bi pljuštati, a vole i namjestiti pa moguće da to "odrade" onako ljudski i večeras, di ćeš bolje i lakše no u kupu
Real Madrid bi trebao večeras proigrati i ako je Žalgiris mogao napuniti Niznija sa 97 onda može i real dati više od 90, a kako Rudy vuče povredu očekujem da bradonja i Lull povuku a upravo "osjećam" sjajnu večer ovog drugog i u kanonadi ide on do dvadesetak
Eto to je moje neko viđenje pa ako je netko lud da prepiše štogod nek mu je sa srećom je trebat će je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.