Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jer ima i bolje.barca_87 je napisao/la:
Fabio Capello: "Istina je da sam zamolio Rijkaarda da mi Messija da na posudbu dok sam bio trener Juventusa, međutim on je odbio."
"Messi i Ronaldo su fantastični igrači, ali su i totalno različiti. Cristiano je snažan igrač, ali on nema tehničke sposobnosti koje ima Leo Messi."
"Mascherano je u el clasicu spasio Barcelonu da ne primi 5 golova. Mada smatram da će Barcelona doći do polufinala Lige prvaka, ako Luis Enrique uspije pronaći pravo mjesto za Luisa Suareza. On je fantastičan igrač."
"Neymar je odličan igrač, ali ne podnosim igrače koji glume. Nakon najmanjeg dodira on se baca na pod, isto kao i Pepe."
sta cu ti ja sto si ti time opsjednut pa vidis samo to,tebi je odma to zapelo za okoSveti je napisao/la:Lik hladno postavi kvot don fabia u kojem ovaj kaže da je messi bolji tehničar, očigledno potencirajući da je rekao da je ovaj bolji, i kaže ne počinjite![]()
![]()
jedini španski igrac koji može nasljediti Don Andresa, yebena mraka je IscoRaul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta ce Real Madridu dido IniestaLillard je napisao/la:Treba momcina da dodje u klub koji voli od djetinstva pa da zamijeni Andresa
dan te yeboRaul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.