BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Postoje dvije opcije za ovog momka, jedna da igra turnire isključivo na šljaci, a druga da dobije 10 centimetara i 10ak kilograma, da bi mu se iole primio ovaj spin na hardu. U suprotnom će brzo ispasti iz top 200. A ovaj Berrer je toliko loš da mislim da će ga Džumhur i sa ovakvom jadnom igrom uzeti.
A i pratit ćemo Bornu, što da ne, momak je top 20 iduće godine.
Hordekatedrala je napisao/la:Postoje dvije opcije za ovog momka, jedna da igra turnire isključivo na šljaci, a druga da dobije 10 centimetara i 10ak kilograma, da bi mu se iole primio ovaj spin na hardu. U suprotnom će brzo ispasti iz top 200. A ovaj Berrer je toliko loš da mislim da će ga Džumhur i sa ovakvom jadnom igrom uzeti.

Pa ne može Damir izmisliti turnire na zemlji. Uživajte u partijama uskoro TOP 100 igrača, Bosanca

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Tu su ti stvari vrlo proste...koliko bodova-takva pozicijaBMWspeed je napisao/la:ma kakvi top100/90 ne zasluzuje ni top150 mrljina obicna
Drži ga previše na BHu, treba otvoriti teren udarcima po Berrerovom FHu, može i BH slice...onda se u potpunosti otvori teren
Ni prvi ni posljednji koji bi izgradio karijeru na sljaci nemoj da nabrajam igrace koji ne znaju da hodaju po dvorani a konstanto su u top 100 ma cak i 50 andujar npr koji je nekako odigro 2 dobra meca u dvorani i to ove godine... Damiru treba malo vise snage on 10 cm ne moze dobit nije tinejdzer , servis se da popravit i to sasvim dovoljno za solidnog igraca iz top 100 zato ne lupetaj.Hordekatedrala je napisao/la:Postoje dvije opcije za ovog momka, jedna da igra turnire isključivo na šljaci, a druga da dobije 10 centimetara i 10ak kilograma, da bi mu se iole primio ovaj spin na hardu. U suprotnom će brzo ispasti iz top 200. A ovaj Berrer je toliko loš da mislim da će ga Džumhur i sa ovakvom jadnom igrom uzeti.
Cuj jedna opcija je da naraste 10cm...
Nisam znao da je Damir 13 godina pa da jos raste. Nedaj se Damke 
Samo ti haveru prati Bornu

Samo ti haveru prati Bornu

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 30 okt 2014, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
a turnira na sljaci ima dosta tako da to ne bi trebao biti problemHordekatedrala je napisao/la:Postoje dvije opcije za ovog momka, jedna da igra turnire isključivo na šljaci, a druga da dobije 10 centimetara i 10ak kilograma, da bi mu se iole primio ovaj spin na hardu. U suprotnom će brzo ispasti iz top 200. A ovaj Berrer je toliko loš da mislim da će ga Džumhur i sa ovakvom jadnom igrom uzeti.

edit: da je otisao u juznu ameriku, imao bi 3 zaredom CH na sljaci

sto se borne tice, decko je dobar teniser ali bi valjalo malo ego da spusti ;D ono nekidan kao sta me briga kakav je federer bio ja sam borna ovo ono xD umjesto da mu bude cast da ga uporedjuju on tako al hajd

@Sajo10 mislim da je to ipak bio sarkazam...

Zadnja izmjena: delko, dana/u 30 okt 2014, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Na kakav prost nacin mu berer uzima poene na mrezi vec citav mec boze dragi...
Svaki gejm na Berrerov servis bude 100 sokova al breaka nema 

- firefirefirely
- Kontakt:
Smiri se Damire, jedan lex prije meca popij, bolji si jbm mu majku 

-
- Kontakt:
Da sajo ozbiljno sam mislio da naraste deset centimetara.
Hoću da kažem da nema šta tražiti u dvorani jer mu Bog nije dao visine, a on nema snage da se tu nosi sa Bererom kojem su 34.
Šljake ima cijelu godinu tako da ti je ta priča glupa.
Opcija mu je da čitavu karijeru posveti šljaci i pokuša obezbjediti egzistenciju, ili da batali tenis i obrazuje se.

Hoću da kažem da nema šta tražiti u dvorani jer mu Bog nije dao visine, a on nema snage da se tu nosi sa Bererom kojem su 34.
Šljake ima cijelu godinu tako da ti je ta priča glupa.
Opcija mu je da čitavu karijeru posveti šljaci i pokuša obezbjediti egzistenciju, ili da batali tenis i obrazuje se.
MA gubi on ovo jos ja na live stavljam da uzima ovaj set
-
- Kontakt:
Uzet će i meč, nema Berer toliko snage, prestar je. Još je jučer tri seta igrao.grgr je napisao/la:MA gubi on ovo jos ja na live stavljam da uzima ovaj set
Nema damir ideje za break radi jedno te isto neke paralele u aut neam ni ja pojma , svejedno mi je za live nego radi njega govorim... a nadam se da uzima svakakoHordekatedrala je napisao/la:Uzet će i meč, nema Berer toliko snage, prestar je.grgr je napisao/la:MA gubi on ovo jos ja na live stavljam da uzima ovaj set
Samo da je ovo odvući u treći set. Damir je mnogo spremniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzumhur D. (Bih) (1) 1 4 6 3
Baluda V. (Rus) 2 6 1 6 (442)igrac svijeta
Dzumhur D. (Bih) (5) 0 2 66
Karatsev A. (Rus) 2 6 78 (236)i.s.
Safwat M. (Egy) 1 6 5 (304)i.s.
Dzumhur D. (Bih) (3) 0 4
jel zasluzuje da top100
Baluda V. (Rus) 2 6 1 6 (442)igrac svijeta
Dzumhur D. (Bih) (5) 0 2 66
Karatsev A. (Rus) 2 6 78 (236)i.s.
Safwat M. (Egy) 1 6 5 (304)i.s.
Dzumhur D. (Bih) (3) 0 4

De popusti nas živ bio. Od toliko tema na forumu ti se pristavio baš ovoj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kakva budala majko draga, pa razvuci ga po terenu, čovjek je mumija.
Hajde razguli ba. Hajde Dzumi manijace!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dobro ba spanjolac, ohladi. Vozdraaa!
1-1 u setovima. Idemo Dzumkec ovo zavrsiti odma na pocetku treceg!
1-1 u setovima. Idemo Dzumkec ovo zavrsiti odma na pocetku treceg!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovaj BMW baš lik, vidim znate ga neki i od ranije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.