FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 17 mar 2010, 20:28

drop je napisao/la:Evo sad sa utakmice.
Šta reci...pobjedili smo opasnu Zvijezdu koja je došla da igra ,da napada ,koja nam je konstantno pravila probleme...a ne da se brane ko mnogi drugi timovi.
Pobjeda zaslužena,imali smo više od igre,bili konkretniji,imali i više šansi kada smo trebali ranije osigurati pobjedu.
Šimić je , po meni, bio naš najbolji pojedinac na terenu...odigrao je odlicno,borbeno do samog kraja.
Najlošiji standardno Radovanović i ovo je vec zabrinjavajuce :oops:
Zvijezda je nas svojim pritupom na terenu natjerala do igramo na najvecem nivou citavu utakmicu...smorili su nas veceras ali smo rutinski priveli kraju utakmicu.
Umjesto standardnog stoperskog para Kerla -Mešić su odigrali Bajić - Bogičević sasvim solidno i korektno.
pa šta je sa Mirkom bio je dobar u prvom djelu sezone :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 17 mar 2010, 20:28

Hamo je napisao/la:Rumen u licu i perut u kosi,carape bijele na cipele nosi,smrad iz usta i cure mu sline,takav je pitar sa sjeverne tribine :D :D :D :D :D može ovo kao sto si reko
Ma pusti ih brate ,o svom su se jadu zabavili

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 17 mar 2010, 20:29

Hamo je napisao/la:Rumen u licu i perut u kosi,carape bijele na cipele nosi,smrad iz usta i cure mu sline,takav je pitar sa sjeverne tribine :D :D :D :D :D može ovo kao sto si reko

To Hamo legendo :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 17 mar 2010, 20:30

AnnesTM87 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:joj Osima mišića odkad bilda :D ma jarane Annese rekao sam ja prijedlog UDARNA AKCIJA i svi da stadion pravimo...a naravno i krov ;)
E ovo sam htjeo da cujem.Nego sta ono treba da pise na krovu stadiona ??
:lol:
Hamo jao sto ti je plah avatar,svaka ti dala
i moram se za Avatar zahvalit HVALA BRATE MOJ! ! ! :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 17 mar 2010, 20:36

Imali ko ' kakvih slika sa utakmice navijanja i toga ? :D

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 mar 2010, 20:36

Sve je bilo prelijepo ove sedmice samo da borac nije dosao do pobjede al eto nemoze biti sve kako treba :)
Sto se tice NAS MANIJAKA samo smo pokazali zasto vazimo za najbolje navijace u drzavi :D:D:D:D:D:D:D
G A Z I
Željo sve do pobjede

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2010, 20:36

Loša utakmica, opasna Zvijezda, lagano sudijsko guarnje. 4 odlične šanse propustio H. Bešlija, jednu Mešanović. Vrlo slabi Mirso i Bekrić, dosta slab i Stanić. Bogičević odličan i siguran sam da će sa Mešićem činiti stoperski par uskoro. Jak, pokretan, smiren, odlično se postavlja. Predrag Šimić igrač utakmice, svaka čast! Ćulum vrlo dobar, Stanić slab. Znaću više kad pogledam snimak na Vogošći :mrgreen:
8-9000 na tribinama i lijepa atmosfera. Debi Bajre Spahića. U prvom poluvremenu smo imali dosta sreće(naklonosti) da Šehić ne zaradi crveni. Najbitnije je da smo dobili, ali nekako postaje tradicija da su slabije partije kad su velika očekivanja i to me živcira. Bekrić, koji inače nosi igru, MORA bolje u ovakvim utakmicama. Nisam skont'o da je Mirko bio nešto posebno loš. Bolji sigurno nego inače.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 mar 2010, 20:38

UUUuuu što ce biti dobar derbi u Nedjelju ,ma ljepota samo da prođe bez gluposti i bez vasih golova! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

drug

Post Postao/la drug » 17 mar 2010, 20:38

Lijepo je vidjeti na 2:0 na sefamoru, sigurna pobjeda protiv neugodnog protivnika. Nisu imali ni jednu pravu sansu. Jedna poluprilika u kojoj se nije dobro snasao njihov igrac na pocetku drugog poluvremena. Jedino uzbudjenje pred nasim golom je bilo kad je sehic dobio zuti karton, **** ga, ne krivim momka. Pobjego je nasim stoperima neki njihov igraca, seha isao na loptu, zakacio ko po nogama na 19 metara od gola. Lose su izveli prekid, to je to. Mi smo dobro poceli, odmah faul na 25 metara iskosa, s desne strane. Nakon toga par kornera, gol. Poslije toga, uspavanka. Vidjelo se da fale standardni igraci. Culum i Simic najjaci danas. U drugom poluvremenu Stanic baca par igraca zvijezd, nekoliko puta prolazi. Mislim da je bio penal, rovčanin koji je zamijeno stanica, gubi loptu u sesnestercu, ponovo dolazi do nje i golman ga rusi. Bekric rutinski. Navijanje solidno, posebno oko 60 minute, tu su se i one dede sa jugo-istoka zagrijale.

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 17 mar 2010, 20:44

Šta reci...pobjedili smo opasnu Zvijezdu koja je došla da igra ,da napada ,koja nam je konstantno pravila probleme...a ne da se brane ko mnogi drugi timovi.
Pobjeda zaslužena,imali smo više od igre,bili konkretniji,imali i više šansi kada smo trebali ranije osigurati pobjedu.
Šimić je , po meni, bio naš najbolji pojedinac na terenu...odigrao je odlicno,borbeno do samog kraja.
Zvijezda je nas svojim pritupom na terenu natjerala do igramo na najvecem nivou citavu utakmicu...smorili su nas veceras ali smo rutinski priveli kraju utakmicu.
Umjesto standardnog stoperskog para Kerla -Mešić su odigrali Bajić - Bogičević sasvim solidno i korektno.
Ama u sta si ti gledao majketi ,Rdovanovic u prvom dobar ,malo se u drugom gubio?Ubjedljivo najgori je Haris Beslija jao bilmeza najko mila

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 17 mar 2010, 20:44

Babilon je napisao/la:UUUuuu što ce biti dobar derbi u Nedjelju ,ma ljepota samo da prođe bez gluposti i bez vasih golova! :mrgreen:
Samo izgleda nece biti prenosa.. Lafo nije derbi kola al ajde :)

Niko kao Hamo sa juga...
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 mar 2010, 20:47

Hamo je napisao/la:
pa šta je sa Mirkom bio je dobar u prvom djelu sezone :?:
pusti dropa prenosi ga nako utakimica iskreno zeljo lose odigro na niszem nivo nego sto sam ocekivo ali nema laze zvjezda kvalitetna imaju odlicnog golmana a ne ko seha mene srce strefi kad pode na istrcavanja.sime je bio najbolji onaj bogdanovic isto dobar baja ko izgubljen mirko dobar imo prodora culum pa onako,bekric ok,stana malo se bio izgubio kada je igro na noj ljevoj strani a onda je bilo ok ali vidi se da nije u kondici,haris beslija uzass najgori igrac utakmice ko muha bez glave nesto seva dribla ali nista.mirsad beslija na pocetku super pa se i on poceo gubit.alen ko alen stvarno vrsna igracina covjek je prava igracina,mali rovac kad je uso bas se vidi da je zeljan igre kad je penal na njemu skrivljen radovo se koda je dva gola zabio sudija je ok ponavljam ponovo zeljo po meni lose odigro i ispod ocekivanog za neku duplu krunu ili samo titulu.I izvinite me na greskama gramatickim ako bude bilo a bice
svoj ti pos'o !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2010, 20:48

Haris Bešlija danas vrlo dobar! Bio bi odličan da je spakov'o nešto od onih prilika, a malo je falilo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 mar 2010, 20:48

AnnesTM87 je napisao/la:
Babilon je napisao/la:UUUuuu što ce biti dobar derbi u Nedjelju ,ma ljepota samo da prođe bez gluposti i bez vasih golova! :mrgreen:

Niko kao Hamo sa juga...
Vise ne prenose ni derbi kola niti ista drugo...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 17 mar 2010, 20:49

Isnar je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:

Niko kao Hamo sa juga...
Vise ne prenose ni derbi kola niti ista drugo...
Danas su prenoslili slavija - zrinjski . btw koji igraci nisu danas bili na raspolaganju ? ;D

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 mar 2010, 20:52

amarpustahija je napisao/la: Danas su prenoslili slavija - zrinjski . btw koji igraci nisu danas bili na raspolaganju ? ;D
Nisam gledao, drago mi je da grijesim... nadam se da ce biti vise konkretnih utakmica, derbija...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 17 mar 2010, 20:57

Solidno, ne pretjerano lijepo za oci, ali u svakom slucaju bodovi se pisu, prvom na tabeli pusemo za ledja, tako da sam i vise nego zadovoljan danasnjom utakmicom. Bez 5 standardnih, osjetile su se oscilacije u igri, ali sam jako zadovoljan prikazanim a pogotovo stoperskim parom koji su cinili Bogicevic i Bajic. Poseban dojam na mene je ostavio Bogicevic, pokazao je da je kvalitetan igrac, visok, jak, iskusan, bez nepotrebnih poteza. iako nije prosao trenazni proces sa ostatkom ekipe dosta dobro se uklopio i danas po meni odigrao bez greske. Svaka cast momcino!!! Svi su bili na visini zadatka, mislim onoliko koliko je i trebalo, tako da nema potrebe komentarisati i kritikovati nekoga posebno, a posebno Radovanovica, jer vidim da neki imaju kritike, ljudi moji ja i dalje tvrdim da je momak najbolji lijevi bocni u nasoj ligi, i da ce on na svoje doci, i ovako u ovoj formi u kojoj sada igra pokazuje i vise nego dovoljno... On je po meni jedna od najvaznijih karika u cijeloj ekipi, uz Milana Culuma za kojeg fakat nemam rijeci, i bez koga ovog Zelju jednostavnonebi mogao zamisliti.. Svaki zracni duel, na sredini terena je njegov, presjecanje protivnickih napada, kontrola lopte, precizni pasovi... sve sto ga karakterise... E jedan igrac me veceras posebno dojmio svojim trudom i zalaganjem, a to je Haris Beslija, koji je po meni odlicno odigrao, trcao, trudio se, nudio, za razliku od nekih prethodnih sezona kada su ga ruku na srce mucile povrede, ali mislim da bi on uz Viscu mogao odlicno drzati tu lijevu stranu... Sve u svemu u Mostar po BOD-ove ;) Pozdrav :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 mar 2010, 20:59

previse sam umoran da bi piso kako je bili, a bilo je odlicno i sto je najvaznije 3 boda na nasem kontu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 mar 2010, 20:59

po meni,imam osjecaj da smo igrali sa 70% snage,navijanje odlicno od 60 min...sime i culum najbolji,stana i h.beslija
losi..sve u svemu ja sam zadovoljan,idemo u mostar ne izgubiti..
1921-2011

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 mar 2010, 21:05

Hbeslija, sime i bogicevic su meni veceras bili iznad ostalih...

Odigrali rezervisano i koliko je trebalo...nisam uzivao, ali samo je pobjeda bitna...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, brig, Cwirek, Hrammm1921 i 42 gosta.