Solidno, ne pretjerano lijepo za oci, ali u svakom slucaju bodovi se pisu, prvom na tabeli pusemo za ledja, tako da sam i vise nego zadovoljan danasnjom utakmicom. Bez 5 standardnih, osjetile su se oscilacije u igri, ali sam jako zadovoljan prikazanim a pogotovo stoperskim parom koji su cinili Bogicevic i Bajic. Poseban dojam na mene je ostavio Bogicevic, pokazao je da je kvalitetan igrac, visok, jak, iskusan, bez nepotrebnih poteza. iako nije prosao trenazni proces sa ostatkom ekipe dosta dobro se uklopio i danas po meni odigrao bez greske. Svaka cast momcino!!! Svi su bili na visini zadatka, mislim onoliko koliko je i trebalo, tako da nema potrebe komentarisati i kritikovati nekoga posebno, a posebno Radovanovica, jer vidim da neki imaju kritike, ljudi moji ja i dalje tvrdim da je momak najbolji lijevi bocni u nasoj ligi, i da ce on na svoje doci, i ovako u ovoj formi u kojoj sada igra pokazuje i vise nego dovoljno... On je po meni jedna od najvaznijih karika u cijeloj ekipi, uz Milana Culuma za kojeg fakat nemam rijeci, i bez koga ovog Zelju jednostavnonebi mogao zamisliti.. Svaki zracni duel, na sredini terena je njegov, presjecanje protivnickih napada, kontrola lopte, precizni pasovi... sve sto ga karakterise... E jedan igrac me veceras posebno dojmio svojim trudom i zalaganjem, a to je Haris Beslija, koji je po meni odlicno odigrao, trcao, trudio se, nudio, za razliku od nekih prethodnih sezona kada su ga ruku na srce mucile povrede, ali mislim da bi on uz Viscu mogao odlicno drzati tu lijevu stranu... Sve u svemu u Mostar po BOD-ove

Pozdrav