Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Igrajte Cj Milesa, Ibaku i Westbrooka 

evo ovo sam odigro za veceras
Indiana - Philadelphia 1
Boston - Brooklyn Nets 1
Miami - Washington 1
boston-brooklyn 1 znam da ce bit tvrdo al samo zbog dobijene 2 pripremne utakmice pa vidicemo[/quote]
ubolo se nocas
a sad

Indiana - Philadelphia 1
Boston - Brooklyn Nets 1
Miami - Washington 1
boston-brooklyn 1 znam da ce bit tvrdo al samo zbog dobijene 2 pripremne utakmice pa vidicemo[/quote]
ubolo se nocas

a sad

Head je napisao/la:Utah - Houston 3,5 h2 @1,85
Utah ipak spada u donji red NBA timova zadnjhi sezona, ni ove sezone ne ocekujem nista specijalno od njih. Rakete predvodjene Hardenom Howardom pa i Arizom daleko su jaca ekipa i mislim da uzimaju ovo lagano, tako da mi je ovaj hendikep realan za proci.
Portland Oklahoma 100 zp2 @1,9
Dvije ekipe koje svoju filozofiju igre zasnivaju na napadu. Bice zanimljivi dueli Lillarda i Westbrooka, dokazivanje Le Marcusa, Batuma i ostalih. Ova margina mi djeluje dosta nisko za standarde ove dvije ekipe pa ocekujem da bude vise od 100 poena u prvom poluvremenu
J. Smith 16,5 2 @1,85
Detroit ima novog trenera, Van Gandya i Smith ce sigurno zeljeti da se iskristalizira u lidera ekipe na startu. Igra kontra Farrida koji nije nesto u defanzivi tako da mislim da lagano prelazi ovu granicu.
Sretno.
93-104
103
25
Ja jos Lakerse dodao

A prosao je i ovaj

1946
Uz malo srece (Charlotte) prolaziadis30 je napisao/la:

Pablo Laso announced that Jonas Maciulis (calf) and Ioannis Bourousis (knee) have problems but are expected to play.
Dario Saric will be missing the game against Zalgiris this week after an injury suffered in the Turkish League.
Tarence Kinsey will not be able to play against Real Madrid.
Fran Vazquez had to leave the court in the last Spanish League game due to a blow in the face, but he is expected to play
The defending champs will be flying to Berlin with Devin Smith, who is expected to play against ALBA.
Manu Markoishvili, Victor Khryapa, Nando De Colo and Demetris Nichols did not play last week and didn't appear in the last VTB League game for CSKA. However, Nichols and De Colo are expected to be back soon.
Guard Juan Carlos Navarro did not in the Spanish League this weekend due to a leg muscle injury.
Vladimir Lucic and Romain Sato missed the last Spanish League game due to injuries, but both are expected to play.
Georgios Printezis remains sidelined due to an ankle injury.
Tremmell Darden didn't play in the Greek League but is back to practices and could play with the Reds.
Dario Saric will be missing the game against Zalgiris this week after an injury suffered in the Turkish League.
Tarence Kinsey will not be able to play against Real Madrid.
Fran Vazquez had to leave the court in the last Spanish League game due to a blow in the face, but he is expected to play
The defending champs will be flying to Berlin with Devin Smith, who is expected to play against ALBA.
Manu Markoishvili, Victor Khryapa, Nando De Colo and Demetris Nichols did not play last week and didn't appear in the last VTB League game for CSKA. However, Nichols and De Colo are expected to be back soon.
Guard Juan Carlos Navarro did not in the Spanish League this weekend due to a leg muscle injury.
Vladimir Lucic and Romain Sato missed the last Spanish League game due to injuries, but both are expected to play.
Georgios Printezis remains sidelined due to an ankle injury.
Tremmell Darden didn't play in the Greek League but is back to practices and could play with the Reds.
-
- Kontakt:
Verona - Lazio zX2 1,75
Murray - Dimitrov 1 1,5
Ferrer - Verdasco 1 1,25
Roda - Sparta R. 1 1,65
5,41
Murray - Dimitrov 1 1,5
Ferrer - Verdasco 1 1,25
Roda - Sparta R. 1 1,65
5,41
- EmirSioux89
- Kontakt:
R.Westbrook (29,5) - Over
K.Love (18,5) - Over
G.Hayward (15,5) - Over
Kvota : 6,33
K.Love (18,5) - Over
G.Hayward (15,5) - Over
Kvota : 6,33
Manchester United!
2:4 FTarelinho je napisao/la:Evo jedan hokej za veceras
Washington Capitals - Detroit Red Wings -5,5+ OVER 2,10

-
- Kontakt:
UNICS-Sassari 1 1.20
Efes-Zalgiris 1 1.30
Crvena Zvezda-Valencia 1 2.00 (s.t.)
Efes-Zalgiris 1 1.30
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Altay Izmir-Konya 15. minut (0:0) 2 1,85
Konya u jakom sastavu, skoro pa u najjacem, usli su u ovu ut. ozbiljno i da je dobiju.
http://www.dodaj.rs/f/V/Vr/3ywIrjLO/a-k9b3kz.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Altay je 3. ligas, ne vjerujem da imaju ambicije u kupu.
Konya u jakom sastavu, skoro pa u najjacem, usli su u ovu ut. ozbiljno i da je dobiju.
http://www.dodaj.rs/f/V/Vr/3ywIrjLO/a-k9b3kz.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Altay je 3. ligas, ne vjerujem da imaju ambicije u kupu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Izvini prijatelju al ja ću igrati u singlu na veliki ulog:Markolini991 je napisao/la:UNICS-Sassari 1 1.20
Efes-Zalgiris 1 1.30
Zvezda-Valencia 2 2,10

Ja odigrao na Veronu, smatram da su favoriti u ovom mecu, a kvota je odlicna 

SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:
Sinoc, majmun Boozer izbi lovu

Griffin 23.5 manje
Clevend - New York 11.5 H1
Real - Novgorod 20.5 H1
Anderson 14.5 više
Grifina ce cuvati Ibaka, moguc blowout jer je Thunder preslab bez Duranta, sinoc izgubili 20 razlike
Knicksi sinoc izgubili Bullsa 24 razlike, Cavsi otvaraju sezonu na svom parketu, dovoljno je reci James,Love,Irving
Novgorod bez Kinsey-a, svjesni su da ce ovdje izgubiti i da nema potrebe previse se truditi, Real masinerija
Anderson svaki put bude na granici, prosli put nije prosao, igrao samo 20-ak minuta, jer je Zalgiris razvalio Novgorod, danas igraju protiv Efesa, trebala bi bit neizvjesna tekma a on je glavni igrac Zalgirisa.
Real - Novgorod 20.5 H1
Anderson 14.5 više
Grifina ce cuvati Ibaka, moguc blowout jer je Thunder preslab bez Duranta, sinoc izgubili 20 razlike
Knicksi sinoc izgubili Bullsa 24 razlike, Cavsi otvaraju sezonu na svom parketu, dovoljno je reci James,Love,Irving
Novgorod bez Kinsey-a, svjesni su da ce ovdje izgubiti i da nema potrebe previse se truditi, Real masinerija
Anderson svaki put bude na granici, prosli put nije prosao, igrao samo 20-ak minuta, jer je Zalgiris razvalio Novgorod, danas igraju protiv Efesa, trebala bi bit neizvjesna tekma a on je glavni igrac Zalgirisa.
zadnje 3 u gositma prelaz
cekam da idu u goste

cekam da idu u goste

Re: AW: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sve sam prepiso samo sto se Griffin nudi kod mene 22.5 Tu sam stavio over ...mirzatele je napisao/la:Griffin 23.5 manje
Real - Novgorod 20.5 H1
Anderson 14.5 više
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Imate otvorenu temu za NBA prijedloge, pa ako Vam nije problem da preselite tamo, cisto zbog preglednosti. Zahvaljujem.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.