Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Bihac96
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Bihac96 » 30 okt 2014, 03:33

Ma sta vas briga za Bogdanovicem,bitno da Mirza razvaljiva :opaopa: Svakako kad se Brook vrati,njemu ce minute opasno opasti :kafa:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 okt 2014, 03:33

Bravo Mirza, +4 s njim na parketu.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 30 okt 2014, 03:34

Bogdanovicu se otvorilo odlaskom Pierca pa i Livingstona koji je znao igrat dvojku. Isto tako ni Anderson ni Kirilineko nisu na 100%.

Prva utakmica nista ne zanci, bolje mu je bilo da ulazi pomalo nego da ga siluju kao danas u skoro svakom napadu...
Istinabog, ni Mirza nije kvalitetan odmbambeno ali zbog napaadcke moci mora biti na parketu puno vise.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 30 okt 2014, 03:36

Kako mislis Kirilenko nije na 100 posto?Objasni mi, da znam

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 30 okt 2014, 03:39

Mozambik je napisao/la:Ja mislim da Mirza u svojoj citavoj prvoj sezoni nije odigrao 26 minuta ukupno, a Bogdanovic iz neba pa u rebra. U prvu postavu.

Prva utakmica, pa 26 minuta.

Kako?
što sto si ljubomoran? zasto stvaras taj rivalitet mirza bojan?
1 stvar ne igraju uopce isutu poziciju
kompletni je igrac od mirze bojan .
2 stvar ni jedan od ovih 20 poena nije bio bitan poen za team
da nije on zabio zabio bi neko drugi
uosatalom svi su podbacili veceras ko broklina veceras
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 30 okt 2014, 03:44

Čovjek nije ljubomoran, nego priča realno i kako stvari idu u NBA.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 30 okt 2014, 03:55

cuj ljubomoran :lol: :lol:

bogdanovic kompletniji :lol: :lol: :lol:

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 30 okt 2014, 03:57

Mirza nije podbacio večeras, a ostali jesu.A to sto kazes da bi neko drugi dao poene.NE.NEGO BI IZGUBILI JOS SA VEČOM RAZLIKOM,jer su PODBACILI.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 okt 2014, 04:05

mala sara je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ja mislim da Mirza u svojoj citavoj prvoj sezoni nije odigrao 26 minuta ukupno, a Bogdanovic iz neba pa u rebra. U prvu postavu.

Kako?
Ovo treba u udzbenike staviti pod temu: kako ne treba da izgleda pravopis.
Postovanje treba zaraditi.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 okt 2014, 05:44

mala sara je napisao/la:

Kako?
Znaci placem :rol: :rol: :rol:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 30 okt 2014, 07:56

plavipatriota je napisao/la:stvarno nije što je hrvat pa radi rivaliteta, ali ovaj bojan bogdanovic je trenutno za nba taraba.. naravno, neću reći da se neće navići pa bolji biti, ali porediti npr njega i mirzu je ko da porediš ronalda i ihtijarevića.. još neki govorili da je ovaj bolji šuter :lol: :lol: :lol:

još u prvoj petorci frajer..
hahahahha, što se ismija na sabahu :)
Bravo Mirza, samo trpaj!
🔵⚪

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 30 okt 2014, 09:29

Bogdanović mu može samo biti vodonoša, razlika je enormna. Mirza je u NBA došao kao najbolji na svojoj poziciji u Evropi, godinama najbolji strijelac Eurolige i ACB lige. Bogdanović u svojoj karijeri nije postigao ništa na rezultatskom planu, porediti njih dvojicu može se shvatiti jedino kao provokacija.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 okt 2014, 09:35

Ma nije ni do provokacije, vec do toga da 1-2 pojedinca vazda moraju kontrirati vecini na forumu. Pa tako, kad im se dokaze i na terenu onda ispare sa foruma. I prvom prilikom, kad Mirza ne bude na nivou eto ti njih opet da nesto dokazuju i prave se pametnjakovici. Ono, win-win situacija kako god im okrenes. Kompleksasi koji lijece frustracije.

Inace, ovaj Brooklyn ce biti kanta za nabijanje. Najmanje upola su losiji nego prosle sezone.
Nek pise ko sta hoce, ali od regiona imamo najbolje igrace u nba..
15.10 - 15.06 ...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 okt 2014, 09:52

skyisthelimit je napisao/la:Ma nije ni do provokacije, vec do toga da 1-2 pojedinca vazda moraju kontrirati vecini na forumu. Pa tako, kad im se dokaze i na terenu onda ispare sa foruma. I prvom prilikom, kad Mirza ne bude na nivou eto ti njih opet da nesto dokazuju i prave se pametnjakovici. Ono, win-win situacija kako god im okrenes. Kompleksasi koji lijece frustracije.

Inace, ovaj Brooklyn ce biti kanta za nabijanje. Najmanje upola su losiji nego prosle sezone.
Nek pise ko sta hoce, ali od regiona imamo najbolje igrace u nba..
sacekaj te, ne dostaje im all star centar lopez, tek kada on bude igrao vidjeti cemo kakvi su
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 okt 2014, 10:20

Ne vidim cemu panika sto je Bogdanovic poceo jucer u prvoj petorci. Nista to ne mora da znaci, pogotovo ne Mirzu, jer ne igraju istu poziciju. Bogdanovic je dobar, skolovan igrac i ja i dalje drzim da ce on napraviti solidnu, ako ne i dobru NBA karijeru. Takodjer, ima i dosta da nauci od Mirze, ali nemojte stvarati bezveze taj animozitet, barem ne na ovoj temi, evo godinama ova tema je od toga cista.
Mirza sinoc odlican, to su te njegove minute. Bice tu i utakmica ispod 5 poena, ali sam i siguran da ce ici mnogo cesce preko 20 nego prosle sezone. Ne znam bas hoce li ponoviti svoju predstavu protiv Dallasa iz prosle sezone, ali sam siguran da ce cesce ici preko 25 poena. Bravo majstore!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 30 okt 2014, 10:28

mirzeteeee :tokralju: :tokralju:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 30 okt 2014, 10:52

<3 LiMes <3 je napisao/la:Bogdanović mu može samo biti vodonoša, razlika je enormna. Mirza je u NBA došao kao najbolji na svojoj poziciji u Evropi, godinama najbolji strijelac Eurolige i ACB lige. Bogdanović u svojoj karijeri nije postigao ništa na rezultatskom planu, porediti njih dvojicu može se shvatiti jedino kao provokacija.
Ja ne kuzim sto netko mora potencirati tu pricu Bogdanovic i Teletovic? To su kompleksi, a ne ''samo komentiram''. Pa vjerujem da su njih najbolji prijatelji u ekipi, a ovdje uvijek nekakva ismijavanja, eto vodonosa mu moze biti. :facepalm: I niti igraju istu poziciju, niti ista, znaci nisu si nikakva konkurencija medjusobno, ali bitno da je jedan jedno petnaest klasa ''realno bolji''. Nema veze sto su i jedan i drugi sa istih prostora i bore se u istoj ligi da pokazu da i Europa ima sta za ponuditi, od kojih je jedan tek stigao i tek se privikava. Eto Bogdanovic nista postigao u karijeri nije, bravo, dosao u NBA bez ikakvih referenci, nije ni on bio medju najboljim napadacima u Europi, nije bio jedan od najboljih igraca prvenstva na kojem je Hrvatska zavrsila na 4om mjestu, nije skolovan igrac koji nema puno slabosti u svojoj igri pa mu zato bit ce treneri ne vjeruju, evo, ne znam sto mu uopce daju sansu. 'ta imaju NBA strucnjaci davati sansu Teletovicima i Bogdanovicima, mora da pojma nemaju.
Smanjite malo te tenzije i prepucavanja, svega vam.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 okt 2014, 11:37

Bravo Mirza samo tako nastavi :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 30 okt 2014, 12:54

evo dobra vjest za svakog ko ima sport klubove 11.04 na jedinici Brooklyn-Okc,a 11.9 na dvici protiv Orlanda,znaci bice Mirze ove sezone i na tv-u :njanjanja:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 okt 2014, 14:27

Grozan je Bruklin bio sinoc, uzasno postavljena utakmica od trenera, lose rotacije. Mirza u tom svemu ubjedljivo najbolji, a on ga opet nakon trice sa 9 metara za -16, vadi iz igre, a moglo se pokusat stic, nije mi to bas jasno al eto..A za Bogdanovica nema potrebe da se raspravlja, nek igra momak, nek proba, ja sam rekao cim je dosao mislim da nece uspjet' u NBA i da ce brzo nazad u evropu a volio bi da grijesim..Sljedeca je u subotu, nadam se da se vraca Brook jer ono sinoc ni na sta nije licilo

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.