NK Zvijezda Gradačac

nime_tm87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la nime_tm87 » 17 mar 2010, 09:58

zmaj_Bosne je napisao/la:
Fatko je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la: pa dobro mi pijemo bezalkoholnu rakiju ;)
moderno moderno koja je to da i mi uzmemo hahahahhaha :D :D :D :D oceteli stic do 6 ako krecete u 2
ma da vas snabdijemo, imamo je toliko da je ne može ni čitavo Sarajevo popit za godinu :D
ne cudi me. :D

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 17 mar 2010, 13:13

a kolko ce vas bit u dolini?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 mar 2010, 15:25

nedaTM87 je napisao/la:a kolko ce vas bit u dolini?
Evo otisao je autobus, dok privatno sa autima je otislo dosta.
Dragon Town

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 17 mar 2010, 18:08

imal na radiju prenos i mozes se sluset preko interneta>... crko mi radio ??? HVALA Ako NEKO ZNA neka javi !!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Ella
Kontakt:

Post Postao/la Ella » 17 mar 2010, 18:25

necko_gradacac je napisao/la:imal na radiju prenos i mozes se sluset preko interneta>... crko mi radio ??? HVALA Ako NEKO ZNA neka javi !!!
nema prenosa na radiju neke muzicke emisije :-(

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 17 mar 2010, 18:26

Ella je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la:imal na radiju prenos i mozes se sluset preko interneta>... crko mi radio ??? HVALA Ako NEKO ZNA neka javi !!!
nema prenosa na radiju neke muzicke emisije :-(
onda nek je crko radijo yebo oca svog :)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 mar 2010, 19:43

2-0 Bekric, Simic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ella
Kontakt:

Post Postao/la Ella » 17 mar 2010, 19:55

amer_zeljoo je napisao/la:2-0 Bekric, Simic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plus sudija.... :P :P :P

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 mar 2010, 19:57

Ella je napisao/la:
ajde ajnde odma pocnite preserava*t ma sudije su krive sto ste izgubili sa 2-0! :roll: :| :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ella
Kontakt:

Post Postao/la Ella » 17 mar 2010, 19:59

amer_zeljoo je napisao/la:
Ella je napisao/la:
ajde ajnde odma pocnite preserava*t ma sudije su krive sto ste izgubili sa 2-0! :roll: :| :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sve znamo sve nam je jasno.....svaka cast na pobjedi ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2010, 21:09

Hrabra igra Zvijezde na Grbavici danas. Moglo je biti svašta. Ne bih rek'o da ste nadigrani.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 17 mar 2010, 21:51

Neznam dali se slazete samnom... Zvijezda ima solidnu odbranu a moglo bi se tu poraditi dovesti jos jednog stopera...Vezni red isto solidan jedan medu jacima u ligi...A napad cista katastrofa nema ko zabiti gola ako ce jedan Hamza biti prvi strijelac kluba dajte molim vas....Imamol se cemu nadati???

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 17 mar 2010, 22:13

ljudi ocetel objektivno,zvjezda nije losa al danas smo mi igrali sa 60% mogucnosti,znaci rutinski,da je trebalo jos gore bi vi prosli! 15.ka daleko najbolji igrac na terenu,stoper znaci,ja ne znam,pretpostavljam da je to bio onaj prodanovic,i golman je solidan,al ostatak je podbacio! nije to ona zvijezda koja je one godine igrala super brzi fudbal,predvodjena onim smajlovicem sto je sad u slobodi... sretna borba za opstanak,nadam se da cete uspjeti,jer to zasluzujete,a i jedna ste od normalnijih ekipa! i da dodam ella penal je bio super cist,covjek je stigao prije golmana,takav penal smo mi napravili na derbiju,sta je tu je,pogresna procjena golmana,al opet ponavljam golman je jedan od boljih bio! pozz

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 18 mar 2010, 09:18

Pitam vas Željovci da li bi bilo 2:0, da JE SUDIJA DAO crveni karton Šehiću, a za što vas većina kaže da je bio?

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 mar 2010, 09:22

zmaj od b. je napisao/la:Pitam vas Željovci da li bi bilo 2:0, da JE SUDIJA DAO crveni karton Šehiću, a za što vas većina kaže da je bio?
Ne bi, bilo bi 3-1, jer je u narednom napadu sudac svirao faul ne postujuci prednost kada je Beslija pod faulom centrirao a Bekric neometan na 10 metara ostao sam na sutu.

Slazem se da je Sehic zasluzio crveni, ali ste i vi do gola trebali primiti tricu
Cuva Bog Zelju svog!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 mar 2010, 09:33

Gledao sam izvjestaje sinoc na BHT,i iako sam dugo u fudbalu nisam siguran sta bih dosudio Sehicu. Cinjenica je da je srusio napadaca Zvijezde van 16 metara,ali isto tako je cinjenica da igrac Zvijezde nije gurnuo loptu naprijed prema golu,nego skroz prema korner zastavici,ne znam da li taj detalj utice na sudijsku odluku,ili je po pravilima svaki prekrsaj golmana van 16 crveni...meni se logicnijim cini ovaj zuti karton,ali ne tvrdim....doduse,gledao sam snimak tog detalja nakon pregleda snimka iz Banjaluke,gdje nisam jos uspio sebi doci da nije sviran onakav penal za Borac i jos automatski crveni karton za Celik u zadnjoj minuti prvog poluvremena....

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 18 mar 2010, 10:50

zmaj od b. je napisao/la:Pitam vas Željovci da li bi bilo 2:0, da JE SUDIJA DAO crveni karton Šehiću, a za što vas većina kaže da je bio?
opet bi bilo 2-0 imamo mi radoševića koji je jako dobar golman... tako da shhhh :lol: :lol:

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 18 mar 2010, 18:33

Schlager je napisao/la:Gledao sam izvjestaje sinoc na BHT,i iako sam dugo u fudbalu nisam siguran sta bih dosudio Sehicu. Cinjenica je da je srusio napadaca Zvijezde van 16 metara,ali isto tako je cinjenica da igrac Zvijezde nije gurnuo loptu naprijed prema golu,nego skroz prema korner zastavici,ne znam da li taj detalj utice na sudijsku odluku,ili je po pravilima svaki prekrsaj golmana van 16 crveni...meni se logicnijim cini ovaj zuti karton,ali ne tvrdim....doduse,gledao sam snimak tog detalja nakon pregleda snimka iz Banjaluke,gdje nisam jos uspio sebi doci da nije sviran onakav penal za Borac i jos automatski crveni karton za Celik u zadnjoj minuti prvog poluvremena....
Zalosno je to da u svakom kolu na nekoliko utakmica sudija bude glavni akter, juče je Mrković sramotno sudio u Modriči, povalio ih je klasično, mada i bez sudije Modriča ne bi dala gol, ali pitanje je da li bi i Laktaši dali. Znam ja da je Željo bolja ekipa, ali sramota je da sudija ne dosudi čist crveni karton, pravila su jasna.
Čestitam ja Želji na zasluženoj pobjedi i akobogda da budu prvak!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 mar 2010, 17:55

Cestitke navijacima zvjezde za dolazak u dolinu cupova i slolidno navijanje, ja sam bio na sjeveru i malo bolje sam vas cuo sa onim brojem solidno navijanje :D posebno su mi u sjecane usle cetiri djevojke koje su usle na tribinu prije dolaska vaseg autobousa :D

I naravno da se zahvalim u ime Manijaka za aplauz u trenutcima dok se Grbavicom orila pjesma "I bas je dobro..."
Mes Que Un Club

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 19 mar 2010, 18:27

amertiger je napisao/la:Cestitke navijacima zvjezde za dolazak u dolinu cupova i slolidno navijanje, ja sam bio na sjeveru i malo bolje sam vas cuo sa onim brojem solidno navijanje :D posebno su mi u sjecane usle cetiri djevojke koje su usle na tribinu prije dolaska vaseg autobousa :D

I naravno da se zahvalim u ime Manijaka za aplauz u trenutcima dok se Grbavicom orila pjesma "I bas je dobro..."
a niko nije primjetio kad sam ja usao prvi gore na tribinu prije njjih...hehehe..a te cetiri su svi primijetili
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.