FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hvala i drugi put..necko_gradacac je napisao/la:cestitke na pobjedi,,,,

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
sada ce njega Rovcanin ili Spahic zabiti ako udju
hahahah[/quote]
Hahah rovcanin
idol si mi ocamm[/quote]
Faul nad Rovcaninom bio i dosudjen jedanesterac

Hahah rovcanin

Faul nad Rovcaninom bio i dosudjen jedanesterac

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- ibrakadabra
- Kontakt:
željo-zvijezda 2-0 FT
Borac dade go... ebat ga...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi! Ajd koji prvi dodje sa tekme nek napiše kakva je Zvijezda bila.
Sretno ljudi u osvajanju lige
Sretno ljudi u osvajanju lige

Dragon Town
-
- Kontakt:
2-1 gubi celik... jbg :S nea veze nek je dobio zeljo 

- ibrakadabra
- Kontakt:
dje onaj baksuz
E... svi u nicku imaju TM a niko na utakmici ... tuga 

a sta se ti svaku utakmicu nakacis na ovu temu hajde molim te lijepo odleprsaj s temeMrgood je napisao/la:E... svi u nicku imaju TM a niko na utakmici ... tuga

sto je to tuga gledaj sa ove strane toliko nas je da nam je stadion premal pa nemogu svi statiMrgood je napisao/la:E... svi u nicku imaju TM a niko na utakmici ... tuga
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Radni danMrgood je napisao/la:E... svi u nicku imaju TM a niko na utakmici ... tuga
× Plava krv ispod koze ×
Hamo laveHamo je napisao/la:sto je to tuga gledaj sa ove strane toliko nas je da nam je stadion premal pa nemogu svi statiMrgood je napisao/la:E... svi u nicku imaju TM a niko na utakmici ... tuga

De skontaj gdje cemo prosiriti tribine hehe,ja licno nisam mogao od posla da idem na tekmu..
A ovako izgledaju nasi borci sa terena..

Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 17 mar 2010, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sime najbolji danas 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
joj Osima mišića odkad bilda
ma jarane Annese rekao sam ja prijedlog UDARNA AKCIJA i svi da stadion pravimo...a naravno i krov 

E ovo sam htjeo da cujem.Nego sta ono treba da pise na krovu stadiona ??Hamo je napisao/la:joj Osima mišića odkad bildama jarane Annese rekao sam ja prijedlog UDARNA AKCIJA i svi da stadion pravimo...a naravno i krov

Hamo jao sto ti je plah avatar,svaka ti dala
Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 17 mar 2010, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Yebesh Alianz Arenu...AnnesTM87 je napisao/la:E ovo sam htjeo da cujem.Nego sta ono treba da pise na krovu stadiona ??Hamo je napisao/la:joj Osima mišića odkad bildama jarane Annese rekao sam ja prijedlog UDARNA AKCIJA i svi da stadion pravimo...a naravno i krov

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Evo sad sa utakmice.
Šta reci...pobjedili smo opasnu Zvijezdu koja je došla da igra ,da napada ,koja nam je konstantno pravila probleme...a ne da se brane ko mnogi drugi timovi.
Pobjeda zaslužena,imali smo više od igre,bili konkretniji,imali i više šansi kada smo trebali ranije osigurati pobjedu.
Šimić je , po meni, bio naš najbolji pojedinac na terenu...odigrao je odlicno,borbeno do samog kraja.
Najlošiji standardno Radovanović i ovo je vec zabrinjavajuce
Zvijezda je nas svojim pritupom na terenu natjerala do igramo na najvecem nivou citavu utakmicu...smorili su nas veceras ali smo rutinski priveli kraju utakmicu.
Umjesto standardnog stoperskog para Kerla -Mešić su odigrali Bajić - Bogičević sasvim solidno i korektno.
Šta reci...pobjedili smo opasnu Zvijezdu koja je došla da igra ,da napada ,koja nam je konstantno pravila probleme...a ne da se brane ko mnogi drugi timovi.
Pobjeda zaslužena,imali smo više od igre,bili konkretniji,imali i više šansi kada smo trebali ranije osigurati pobjedu.
Šimić je , po meni, bio naš najbolji pojedinac na terenu...odigrao je odlicno,borbeno do samog kraja.
Najlošiji standardno Radovanović i ovo je vec zabrinjavajuce

Zvijezda je nas svojim pritupom na terenu natjerala do igramo na najvecem nivou citavu utakmicu...smorili su nas veceras ali smo rutinski priveli kraju utakmicu.
Umjesto standardnog stoperskog para Kerla -Mešić su odigrali Bajić - Bogičević sasvim solidno i korektno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Rumen u licu i perut u kosi,carape bijele na cipele nosi,smrad iz usta i cure mu sline,takav je pitar sa sjeverne tribine
može ovo kao sto si reko

LikeHamo je napisao/la:Rumen u licu i perut u kosi,carape bijele na cipele nosi,smrad iz usta i cure mu sline,takav je pitar sa sjeverne tribine![]()
![]()
![]()
![]()
može ovo kao sto si reko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 112 gostiju.