Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Hummels je igračina, imat njega pozadi pa to je štoper za narednih 6,7 godina, ionako su Koss i Mertesacker stari, ovom 29 a ovom 30, Hummels 5 godina mladji, sad dati 30 miliona i imaš ga za ihihih

Debuchy

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakvo iznenađnje
October Player of the Month - Results
Player % of votes
Alexis Sanchez 90.1
Danny Welbeck 4.5
Kieran Gibbs 1.4
Other 4.0
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Daj da glasamo i za Novembar, znamo ko će biti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A za 2015 godinu?
Tijesna borba za pobjedu, Welbecina ima jos neke sanse...
Tijesna borba za pobjedu, Welbecina ima jos neke sanse...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
citam sad da bi arsenal mogao ponuditi wengeru neko mjesto u upravi, a sve u cilju da se klopp dovede sto prije na klupu arsenala...mislim da je to extra, jos kad bi klopp poveo sa sobom hummelsa i reusa

A brate izvor je sport.bamercurial je napisao/la:citam sad da bi arsenal mogao ponuditi wengeru neko mjesto u upravi, a sve u cilju da se klopp dovede sto prije na klupu arsenala...mislim da je to extra, jos kad bi klopp poveo sa sobom hummelsa i reusa![]()
![]()

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
haha dovoljno da me naloze ! mada ima logike, kad vidis da dortmundu ne ide bas u bundesu, wenger kao da se konta povuci, bolje rjesenje od kloppa ne postoji ! (jedino carlo ancelotti)anell je napisao/la:A brate izvor je sport.bamercurial je napisao/la:citam sad da bi arsenal mogao ponuditi wengeru neko mjesto u upravi, a sve u cilju da se klopp dovede sto prije na klupu arsenala...mislim da je to extra, jos kad bi klopp poveo sa sobom hummelsa i reusa![]()
![]()

Re: $: Arsenal
Sportske.netanell je napisao/la:A brate izvor je sport.bamercurial je napisao/la:citam sad da bi arsenal mogao ponuditi wengeru neko mjesto u upravi, a sve u cilju da se klopp dovede sto prije na klupu arsenala...mislim da je to extra, jos kad bi klopp poveo sa sobom hummelsa i reusa![]()
![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Klopp je isto što i Wenger,uveo je neke novine,osvojio par trofeja i čim su ga pročitali on je propao i sada se još izvlači jer ima kvalitetan tim.
Mi koji smo pratili Arsenal kada je došao Wenger sve to se može vidjeti kod Kloppa sada,ne sumnjam da će krenuti Arsenovim stopama.
To što su Hayden,Bellerin i Akpom prekomandovani može samo značiti da mi nećemo dovesti stopera i napadača
Mi koji smo pratili Arsenal kada je došao Wenger sve to se može vidjeti kod Kloppa sada,ne sumnjam da će krenuti Arsenovim stopama.
To što su Hayden,Bellerin i Akpom prekomandovani može samo značiti da mi nećemo dovesti stopera i napadača
Sve bi to bilo dobro kad bi se Wenger kontao povući, ali taj ostaje minimalno do 2017mercurial je napisao/la:haha dovoljno da me naloze ! mada ima logike, kad vidis da dortmundu ne ide bas u bundesu, wenger kao da se konta povuci, bolje rjesenje od kloppa ne postoji ! (jedino carlo ancelotti)anell je napisao/la:A brate izvor je sport.bamercurial je napisao/la:citam sad da bi arsenal mogao ponuditi wengeru neko mjesto u upravi, a sve u cilju da se klopp dovede sto prije na klupu arsenala...mislim da je to extra, jos kad bi klopp poveo sa sobom hummelsa i reusa![]()
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ili možda što nemamo jedva 4 igrača u zadnjoj linijiRosicky je napisao/la:

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nisi me razumio,oni će igrati i na zimu će bit priča kako su odgovorili zadatku te će ući u rotaciju 

Pogledaj treći post na straniciGreivis je napisao/la:
Zaboravljen.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
SMJENA NA EMIRATESU
KONAČNI PAD FRANCUZA Jurgen Klopp umjesto Arsenea Wengera stiže na klupu Arsenala?
Njemački trener je već imao ponuda iz Premier lige. Odbio je Chelsea i Manchester City
Nakon prošlomjesečnih tekstova kako bi Jürgen Klopp bio perfektni nasljednik Arsenea Wengera na klupi Arsenala, pisalo se to nakon pobjede Borussije Dortmund nad Arsenalom na startu ovogodišnje Lige prvaka 16. rujna, engleski mediji idu korak dalje u očito sinkroniziranoj kampanji za koju su dobili mig iz uprave ‘topnika’.
Tako Martin Samuel, engleski Tomislav Židak, u Daily Mailu, naglašava da kuca pravi trenutak da njemački stručnjak, koji zbog Bayernove dominacije u Njemačkoj postaje suvišan trenutno 15-plasiranim ‘crno-žutima’, preuzme posao u Londonu.
Kloppova Borussija igra tečni napadački nogomet, a on forsira mlade igrače, nadograđuje momčad dugoročno, prodajom igrača s najvećom cijenom bogatijima i povoljnom kupnjom skrivenih potencijala.
Kloppu ide sedma sezona s Borussijom, prethodno je toliko proveo u Mainzu, s Wengerom ga veže slična nogometna filozofija, što je vidljivo po njihovom govoru tijela, ali i jezika kad se susretnu na Uefinim simpozijima ili utakmicama poput zadnje u Dortmundu, kad je Nijemac Francuza naglašeno nazvao ‘Sir Arseneom’, a ovaj mu uzvratio s ‘Misterom’.
Nevolja u tom njihovom malom raju jest, piše Samuel, što Wenger nema namjeru odstupiti odmah, no Klopp mora biti spreman za “najteži od svih poziva”.
Njemački trener je već odbio Chelsea i Manchester City, drugi poziv iz nekog ambicioznog kluba Premiershipa mogao bi biti sudbonosan. Wenger ima ugovor s Arsenalom do ljeta 2017. godine no pretenciozno je očekivati da će dotad ostati na klupi, a da Kloppa neće pozvati netko drugi.
Stoga je pred vodstvom kluba s Emiratesa izazov, zaključuje Samuel, ponuditi Francuzu višlju izvršnu funkciju, a na klupu dovesti svježu njemačku krv.
daily mail,sumnjam da voajer ima tolko morala da bi se sam povukao,preveliki je to uhljeb da bi sam odstupio,tko kod dođe nemože lošije biti od ovog trenutnog sranja,uz 2-3 pametne kupovine te dobru taktiku,klub bi bio ravnopravan na svim frontovima 
KONAČNI PAD FRANCUZA Jurgen Klopp umjesto Arsenea Wengera stiže na klupu Arsenala?
Njemački trener je već imao ponuda iz Premier lige. Odbio je Chelsea i Manchester City
Nakon prošlomjesečnih tekstova kako bi Jürgen Klopp bio perfektni nasljednik Arsenea Wengera na klupi Arsenala, pisalo se to nakon pobjede Borussije Dortmund nad Arsenalom na startu ovogodišnje Lige prvaka 16. rujna, engleski mediji idu korak dalje u očito sinkroniziranoj kampanji za koju su dobili mig iz uprave ‘topnika’.

Tako Martin Samuel, engleski Tomislav Židak, u Daily Mailu, naglašava da kuca pravi trenutak da njemački stručnjak, koji zbog Bayernove dominacije u Njemačkoj postaje suvišan trenutno 15-plasiranim ‘crno-žutima’, preuzme posao u Londonu.
Kloppova Borussija igra tečni napadački nogomet, a on forsira mlade igrače, nadograđuje momčad dugoročno, prodajom igrača s najvećom cijenom bogatijima i povoljnom kupnjom skrivenih potencijala.
Kloppu ide sedma sezona s Borussijom, prethodno je toliko proveo u Mainzu, s Wengerom ga veže slična nogometna filozofija, što je vidljivo po njihovom govoru tijela, ali i jezika kad se susretnu na Uefinim simpozijima ili utakmicama poput zadnje u Dortmundu, kad je Nijemac Francuza naglašeno nazvao ‘Sir Arseneom’, a ovaj mu uzvratio s ‘Misterom’.
Nevolja u tom njihovom malom raju jest, piše Samuel, što Wenger nema namjeru odstupiti odmah, no Klopp mora biti spreman za “najteži od svih poziva”.
Njemački trener je već odbio Chelsea i Manchester City, drugi poziv iz nekog ambicioznog kluba Premiershipa mogao bi biti sudbonosan. Wenger ima ugovor s Arsenalom do ljeta 2017. godine no pretenciozno je očekivati da će dotad ostati na klupi, a da Kloppa neće pozvati netko drugi.
Stoga je pred vodstvom kluba s Emiratesa izazov, zaključuje Samuel, ponuditi Francuzu višlju izvršnu funkciju, a na klupu dovesti svježu njemačku krv.

on the team news…
There are a few uncertainties, like Kieran Gibbs. But we’ll know more tomorrow. Apart from that everyone should be available. Wilshere is back from suspension. We have no other injuries and no one else coming back into the squad.
on Kieran Gibbs…
It is a hip problem. He came off at Sunderland with 20 minutes to go. He is a doubt but we’ll know more tomorrow.
on Yaya Sanogo…
He is back available.
on Serge Gnabry and Abou Diaby…
They are not quite ready yet. Gnabry is closer than Diaby fitness-wise. He is a couple of weeks away.
There are a few uncertainties, like Kieran Gibbs. But we’ll know more tomorrow. Apart from that everyone should be available. Wilshere is back from suspension. We have no other injuries and no one else coming back into the squad.
on Kieran Gibbs…
It is a hip problem. He came off at Sunderland with 20 minutes to go. He is a doubt but we’ll know more tomorrow.
on Yaya Sanogo…
He is back available.
on Serge Gnabry and Abou Diaby…
They are not quite ready yet. Gnabry is closer than Diaby fitness-wise. He is a couple of weeks away.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Bice steta ako Gnabrya pojedu povrede. Ovako talentovanog igraca nismo odavno imali. Pa bio se oporavio, cak prosle sedmice dao gol za one omladince i opet steka.
A za Diabya su sada poceli pricu od sedmice do sedmice.
Sramota i njih reci ili im zao da je bivsi igrac...
A za Diabya su sada poceli pricu od sedmice do sedmice.

Carl Jenkinson je World Class!!!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.