berardi25 je napisao/la:Ocajna utakmica na San Siru,na kraju svi mogu bit zadovoljni podjelom bodova
u borbi za opstanak i jednim i drugim znacajan bod.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
berardi25 je napisao/la:Ocajna utakmica na San Siru,na kraju svi mogu bit zadovoljni podjelom bodova
Odlučio da smijeni BenitezaSissoko je napisao/la:Jel' ovo Higuain bogati profulo penal za pobjedu?
Kako mi je drago sto nije dosao pogotovo nakon ovakvih partija al' eto ni Morata nije daleko a u Spaniji ko na traci davali pored Ronalda, Balea i ostale kompanijeSissoko je napisao/la:Jel' ovo Higuain bogati profulo penal za pobjedu?
Teško je reći. Lani 18 golova, ove nije imao 3 šuta na gol ruku na srce, ali tanak je skroz, otresao je stopere kao da ne postoje, a sada duele gubi kao da je kepec, a lopta se odbija od njega, neprepoznatljiv u zadnjim kolima, na početku je i dobro igrao (bez golova).Chinaglia je napisao/la:šta je s Llorentea? da l' je kletva španskih igrača u Serie A, stupila na djelo?
Kao navijac Intera slazem se i nadam da ce se ovo obistiniti.Pogba je napisao/la:
Morata nakon včrs bez sumnje prvotimac.
jednostavno veliki panj, napuhani talenatPogba je napisao/la:Morata nakon včrs bez sumnje prvotimac. Jednostavno veliki talenat, brzina, pas, zna znanje, istina, neki jednostavni golovi ga neće, ali je opravdao povjerenje u svakom meču. Mala minutaža i to će se promijeniti. Teško je svaki meč igrati po 20 minuta. Od LP sada protiv Olya neće izlaziti iz prvog tima, ako Max ima mozga. Drugo je što ti imaš drugačije mišljenje.
Čudna neka ironija.Beppe je napisao/la:Kao navijac Intera slazem se i nadam da ce se ovo obistiniti.Pogba je napisao/la:
Morata nakon včrs bez sumnje prvotimac.
znam prepoznat' panja kad ga vidim, bilo ih je u LazijuPogba je napisao/la:Chinaglia, vjeruj mi da fulaš, debelo.
FaraonTM je napisao/la:Ma Morata qurac od igrača, bez ikakvog trolanja. On je za ovu Seriu A ovakvu kakva je solidan napadač i ništa više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.