A Westbrok ce uzeti 20+ suteva nema ni KD, ni Jacksona a ni Lamba sve vanjski igraci, samo ako budu drzali prikljucak da ne bude BO rano mogao bi preciMarkolini991 je napisao/la:Sta mislite Philadelphia under 92.5 i Westrbrook over 26.5?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
K.Bryant (23,5) - više
- Evolution87
- Kontakt:
sta mislite Hibbert over?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Poslusao prijedlog od nekoga Indiana under 98,5 i dodao jos Westbrook over 26,5 i Bogdanovic under 8,5
Rose over 22,5 @2,20? nesto velika kvota ili ipak ne?
Rose over 22,5 @2,20? nesto velika kvota ili ipak ne?

prosloAura55 je napisao/la:roma h1 2:0
celtic h1 6:0
tsonga 1 6-2 4-6 6-2
misljenja?
EDIT:
RojerJJ/TecauH-KubotL/Lind 1 1.60 7-6 3-6 10-5

Utah - Houston 3,5 h2 @1,85
Utah ipak spada u donji red NBA timova zadnjhi sezona, ni ove sezone ne ocekujem nista specijalno od njih. Rakete predvodjene Hardenom Howardom pa i Arizom daleko su jaca ekipa i mislim da uzimaju ovo lagano, tako da mi je ovaj hendikep realan za proci.
Portland Oklahoma 100 zp2 @1,9
Dvije ekipe koje svoju filozofiju igre zasnivaju na napadu. Bice zanimljivi dueli Lillarda i Westbrooka, dokazivanje Le Marcusa, Batuma i ostalih. Ova margina mi djeluje dosta nisko za standarde ove dvije ekipe pa ocekujem da bude vise od 100 poena u prvom poluvremenu
J. Smith 16,5 2 @1,85
Detroit ima novog trenera, Van Gandya i Smith ce sigurno zeljeti da se iskristalizira u lidera ekipe na startu. Igra kontra Farrida koji nije nesto u defanzivi tako da mislim da lagano prelazi ovu granicu.
Sretno.
Utah ipak spada u donji red NBA timova zadnjhi sezona, ni ove sezone ne ocekujem nista specijalno od njih. Rakete predvodjene Hardenom Howardom pa i Arizom daleko su jaca ekipa i mislim da uzimaju ovo lagano, tako da mi je ovaj hendikep realan za proci.
Portland Oklahoma 100 zp2 @1,9
Dvije ekipe koje svoju filozofiju igre zasnivaju na napadu. Bice zanimljivi dueli Lillarda i Westbrooka, dokazivanje Le Marcusa, Batuma i ostalih. Ova margina mi djeluje dosta nisko za standarde ove dvije ekipe pa ocekujem da bude vise od 100 poena u prvom poluvremenu
J. Smith 16,5 2 @1,85
Detroit ima novog trenera, Van Gandya i Smith ce sigurno zeljeti da se iskristalizira u lidera ekipe na startu. Igra kontra Farrida koji nije nesto u defanzivi tako da mislim da lagano prelazi ovu granicu.
Sretno.

1946
Hajde Guarin tebe cekam za nba
Moze i doktor

Moze i doktor

Nije se dalo...jest da je Bjelorusija imala zadnji napad za pobjedu, mi smo zaslužili ovaj bod..Ipak , nesto se i pogodilo, nadam se da je koristilo...Fix1x2 je napisao/la:Drustvo evo nekoliko mojih parova
Bjelorusija - bih tip1
Na zalost, htjeli mi to priznati ili ne, bjelorusi su kvalitetniji tim, imaju iskustvo igranja bitnih utakmica. Isina, imaju hendikep neigranja Rutenke ali tesko da cemo moci izbjeci poraz uprkos nasoj mladoj, talentovanoj ekipi.
A.Murray - Benetau hd1
Ovdje igram da ce Andy dobiti sa minimalno 3 razlike u gemovima po kvoti 1.5. Podloga u parizu je veoma spora sto odgovara škotu koji ima strpljenja prebacivati do sutra, tako da sam mišljenja da domaci teniser nece imati odgovor na igu muraya.
Makedonija - švicarska h1 (6.5)
Švicarcima nedostaju 3 bitna igraca Svajlen, Baviera i Lininger, a kada je tako mislim da ekipe koje nemaju širok izbor igraca tesko mogu nadoknaditi izostanak bitnih igraca kao što je danas slucaj. Makedonci bi to trebali rijesit minimalno sa 7 razlike.
Estonija - Grcka h2 (3.5)
Isti slucaj kao i sa svicarskom, danas Estoniji nedostaju 2 glavna igraca i Gruzijci su svjesni i zele iskorititi probleme domacih, a ja cu odigrati da estonija nece slaviti sa 4 razlike.
Vityaz - Ska h2 ili 2
Velika je razlika u kvaliteti, zadnja utakmica zavrsila sa 7-1 u korist ekipe ska, nadam se da danas mogu slaviti barem sa 2 gola razlike, za one sigurnije preporucujem samo tip 2
Pozdrav i sretno svima...
- Consigliere
- Kontakt:
I dakle, tri najizglednija NBA tipa su... ? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
-21,5+/ S.Curry OVER
-13,5+/ C.Boozer OVER
Indiana - Philadelphia (-190,5+) z1
Sacramento - Golden State X2
Utah - Houston 2
Kontam ovo uplatit na 15 KM, kakve su šanse ?
-13,5+/ C.Boozer OVER
Indiana - Philadelphia (-190,5+) z1
Sacramento - Golden State X2
Utah - Houston 2
Kontam ovo uplatit na 15 KM, kakve su šanse ?

Evo moja jos dva tiketa:
Lakers 97,5 MANJE
Houston Kp2
NY - Chicago 187,5 VISE
Williams 16,5 MANJE
Rose 21,5 VISE
Noah 8,5 VISE
Bosh 19,5 VISE
Drumond 16,5 MANJE
DeRozan 20.5 VISE
Golden State Kp2
Lakers 97,5 MANJE
Houston Kp2
NY - Chicago 187,5 VISE
Williams 16,5 MANJE
Rose 21,5 VISE
Noah 8,5 VISE
Bosh 19,5 VISE
Drumond 16,5 MANJE
DeRozan 20.5 VISE
Golden State Kp2
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hvala drug, prepisao sam sve osim BiH i uzeo pareFix1x2 je napisao/la:Drustvo evo nekoliko mojih parova
Bjelorusija - bih tip1
Na zalost, htjeli mi to priznati ili ne, bjelorusi su kvalitetniji tim, imaju iskustvo igranja bitnih utakmica. Isina, imaju hendikep neigranja Rutenke ali tesko da cemo moci izbjeci poraz uprkos nasoj mladoj, talentovanoj ekipi.
A.Murray - Benetau hd1
Ovdje igram da ce Andy dobiti sa minimalno 3 razlike u gemovima po kvoti 1.5. Podloga u parizu je veoma spora sto odgovara škotu koji ima strpljenja prebacivati do sutra, tako da sam mišljenja da domaci teniser nece imati odgovor na igu muraya.
Makedonija - švicarska h1 (6.5)
Švicarcima nedostaju 3 bitna igraca Svajlen, Baviera i Lininger, a kada je tako mislim da ekipe koje nemaju širok izbor igraca tesko mogu nadoknaditi izostanak bitnih igraca kao što je danas slucaj. Makedonci bi to trebali rijesit minimalno sa 7 razlike.
Estonija - Grcka h2 (3.5)
Isti slucaj kao i sa svicarskom, danas Estoniji nedostaju 2 glavna igraca i Gruzijci su svjesni i zele iskorititi probleme domacih, a ja cu odigrati da estonija nece slaviti sa 4 razlike.
Vityaz - Ska h2 ili 2
Velika je razlika u kvaliteti, zadnja utakmica zavrsila sa 7-1 u korist ekipe ska, nadam se da danas mogu slaviti barem sa 2 gola razlike, za one sigurnije preporucujem samo tip 2
Pozdrav i sretno svima...

Miami 1
Chicago 2
Houston 2
----------------------------------------
Indiana/Phila under 190,5
Toronto/Atlanta under 200,5
Portland 1
Chicago 2
Houston 2
----------------------------------------
Indiana/Phila under 190,5
Toronto/Atlanta under 200,5
Portland 1
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Cousins, Westbrook, Golden State i Memhpis.Consigliere je napisao/la:I dakle, tri najizglednija NBA tipa su... ?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Consigliere
- Kontakt:
Previse nabrajanja. bez analiza... Za nekog kome su ovi parovi nepoznanica ovo nije od kosristi. Mozda bi trebala posebna tema za NBA ali uz svaki tip mora analiza. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Veceras talijani zakazali i sa golovima i kornerima... Od kako se raja navukla na 2+, sve vise tekmi zavrsava sa jednim ili nijednim golomConsigliere je napisao/la:Cijela Seria A 2+... Kvota: 7.90

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Golden State najsigurniji veceras.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
jopaa7 je napisao/la: Rose over 22,5 @2,20? nesto velika kvota ili ipak ne?
hajde, pa da pucamoConsigliere je napisao/la:Previse nabrajanja. bez analiza... Za nekog kome su ovi parovi nepoznanica ovo nije od kosristi. Mozda bi trebala posebna tema za NBA ali uz svaki tip mora analiza.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Cekam Boozera i Westbrooka za pare, koje su sanse? 

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.