HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Samo ZRINJA

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Samo ZRINJA » 16 mar 2010, 11:19

Stole iz Bora je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:Jesi li ti siguran za utorak?
U srijedu igraju U-17 reprezentacije BiH i Rumunije na Grbavici i taj termin je savez puno ranije rezervisao i prijavio u UEFU. Dvije utakmice u roku 5-6 sati se sigurno nece igrati na istom terenu,
Ništa još službeno nije izašlo oko utakmice u Mostaru,ali znam da su iz uprave Zrinjskog prijavili da sve utakmice igraju u nedjelju.Sutra imamo gostovanje u I.Sarajevu koje je trebalo da se igra u 15,00 da bi se sad pojavio termin 14,00 tako da je sve moguće. ;)

I pitanje u koliko se sati igra kup utakmica na Grbavici?

Pozdrav

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 mar 2010, 11:39

Samo ZRINJA je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:Jesi li ti siguran za utorak?
U srijedu igraju U-17 reprezentacije BiH i Rumunije na Grbavici i taj termin je savez puno ranije rezervisao i prijavio u UEFU. Dvije utakmice u roku 5-6 sati se sigurno nece igrati na istom terenu,
Ništa još službeno nije izašlo oko utakmice u Mostaru,ali znam da su iz uprave Zrinjskog prijavili da sve utakmice igraju u nedjelju.Sutra imamo gostovanje u I.Sarajevu koje je trebalo da se igra u 15,00 da bi se sad pojavio termin 14,00 tako da je sve moguće. ;)

I pitanje u koliko se sati igra kup utakmica na Grbavici?

Pozdrav
Zeljo je sve utakmice prijavio u nocnom terminu tako da ce i ta biti, samo je pitanje jeli to 18:00 ili 18:30.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 mar 2010, 18:40

el zrinja je napisao/la:bogati šta bezveze stavljaš te klipove smanji malo
Gledaj svoj posao! :twisted:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 mar 2010, 19:48

Evo i sam predsjednik kluba Vidacak je izjavio kako je tesko financijsko stanje u klubu,nikad teze u zadnjih 6 godina,jbg,protiv Slavije nece igrati Zurzinov,Anicic i Zizovic tako da ce Stojanovic igrati na mjestu Zurzinova a na njegovu mjestu najvjerovatnije Sarac!
Moram sutra pozurit s poslom da se stigne na utakmicu,ifff da je odnijeti sva 3 boda pa docekati Zelju pod Bijelim Brijegom! 8-) :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 mar 2010, 16:19

Nevjerovatno je kko je ocito sredjeno malo tekmi u ovoj nasoj ligi. Lagani trokutic Slavija-Zvijezda-Zrinjski. Niko nije izgubio bodove kuci, a sve ekipe dobre na kladionici, i ja budala to znam ali ne odem u kladionicu da dignem lovu ccc koja sam ja budala :DDD

U svakom slucaju nadam se da ste i vi svjedni ovoga i da nece sad osuti paljbu po meni vise je nego jasno da je tako sredjeno, i jbgsnasli se ljudi treba i to znati. Samo se nadm da do kraja nece biti opet ovakih zavrzlma :DD
Mes Que Un Club

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 17 mar 2010, 16:23

amertiger je napisao/la:Nevjerovatno je kko je ocito sredjeno malo tekmi u ovoj nasoj ligi. Lagani trokutic Slavija-Zvijezda-Zrinjski. Niko nije izgubio bodove kuci, a sve ekipe dobre na kladionici, i ja budala to znam ali ne odem u kladionicu da dignem lovu ccc koja sam ja budala :DDD

U svakom slucaju nadam se da ste i vi svjedni ovoga i da nece sad osuti paljbu po meni vise je nego jasno da je tako sredjeno, i jbgsnasli se ljudi treba i to znati. Samo se nadm da do kraja nece biti opet ovakih zavrzlma :DD
Kralju :lol: ,pa ovo je tako ofirno ."Španski model"
"Indija,Pakistan..."

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 17 mar 2010, 16:25

amertiger je napisao/la:Nevjerovatno je kko je ocito sredjeno malo tekmi u ovoj nasoj ligi. Lagani trokutic Slavija-Zvijezda-Zrinjski. Niko nije izgubio bodove kuci, a sve ekipe dobre na kladionici, i ja budala to znam ali ne odem u kladionicu da dignem lovu ccc koja sam ja budala :DDD

Drugi put uplati, obogati se kad si tako siguran i nas posavjetuj. Je li i Željo dobio u ŠB radi kladionice?

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 mar 2010, 16:29

Marin je napisao/la:

Drugi put uplati, obogati se kad si tako siguran i nas posavjetuj. Je li i Željo dobio u ŠB radi kladionice?

Izvini ti ako vidis neki trokut u kojem su Željo, ŠB i jos neko reci mi da znam, al ovo vase je ocigledno i zato se pomiri sa tim i sam sam reko svaka cast ljudima koji su sredili tesko je dokazivo a jos su uzeli lovu na kladionicama i to je to nema se sta vise raci, najgore je sto i ti to znas i opet nesto imas da kazes protiv. A ako ne kontas ovo e onda ti imas malo veci problem i trebas se zapitati sta je sa tobom!!
Mes Que Un Club

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 17 mar 2010, 16:55

Jesu nas svi otpisali,ali neka vraćamo se u utrku za prvaka.Jović je promijenio sustav igre i sad igramo sa dva napadača,još kad se vrate Žiža i Žuržinov za kup utakmice...

ZRINJSKI PONOS MOJE HERCEGOVINE

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 mar 2010, 18:02

Samo ZRINJA je napisao/la:Jesu nas svi otpisali,ali neka vraćamo se u utrku za prvaka.Jović je promijenio sustav igre i sad igramo sa dva napadača,još kad se vrate Žiža i Žuržinov za kup utakmice...

ZRINJSKI PONOS MOJE HERCEGOVINE
Bilo je i vrijeme ubaciti dvojicu napadaca,u ovoj ligi nema potrebe igrati sa jednim napadacem jer je malo kvalitetnih utakmica ,npr protiv Zvijezde jedan napadac a kuci se igra i slicnih timova koji jednom opale na gol i odnesu tri boda,treba ovo i dalje forsirat,evo 4 gola u dvije utakmice,jos Zelji uvalit dva a ne primit niti jedan,ovom pobjedom evropa kroz prvenstvo opet nije daleko jer uz nas tu su jos i Borac,Siroki,Sarajevo,Zeljo i Velez znaci 6 timova u par bodova,jbt evo nas kao i u francuskoj,neizvjesno ce biti do posljednjeg kola,a za ovaj trokut sto momak spominje kako to da se nije opario kad je vec toliko ocigledno,golman zvijezde brani nemoguce u 90+ vadi loptu iz mrtvog ugla,i sl,nisi bio na utakmici i ne komentiraj ,teorije zavjere ostvite udbi i sl. organizacijama :D cinjenica je da je prvenstvo se zakuhalo,na incident se necu osvrtat a cini se da su Horde dobile degenek,ccc pa zar im vise nije dosta bilo u sirokom,tuzli,sad konjic,ne pravdam ni Ultrase sve je to isto ,huliganstvo na i van bh terena ,zalosna nam majka,mozemo mi piskarati i opravdavati netko svoje ljude ,drugi ce opravdavati i braniti svoje al CINJENICA JE da nema zakona ,mada su ove MARISANE van stadiona normalne u svijetu pa eto mozda i mi pomalo napredujemo :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 17 mar 2010, 18:42

A sesto oni ne idu na tekmu radi Zrinjskog oni idu da brane svoju teritoriju,ipak su oni Ultrasi :roll:

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 17 mar 2010, 18:53

slika

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 17 mar 2010, 18:56

Dobro ovo se ne odnosi na navijace zrinjskog :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 17 mar 2010, 18:56

Ajdin_RA81 je napisao/la:slika
evo gdje su HZ bile sto niste odma napali kolonu nego cekali pojedinacno kombije i kola?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 mar 2010, 19:01

završavamo diskusiju o tučama.
svi koji žele o tome diskutovati mogu potražiti drugi forum.

više neću pisati nego banovati. tema je Zrinjski, klub koji je danas igrao utakmicu u Lukavici, ako neko želi o tome da piše neka izvoli, ostali, širok vam je internet.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 17 mar 2010, 19:09

svaka cast momcima za pobjedu,e sad zali boze ona 3 boda protiv zvijezde kuci,ali nema veze,u europu SE MORA pa kako god :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 mar 2010, 19:34

wade je napisao/la:svaka cast momcima za pobjedu,e sad zali boze ona 3 boda protiv zvijezde kuci,ali nema veze,u europu SE MORA pa kako god :D
Aj valjda cemo opet jednu utakmicu evropsku pogledat :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 mar 2010, 19:40

A mate ubojice i gola! to matane!!! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 17 mar 2010, 19:40

edulle je napisao/la:MA FAZON JE U TOME STO U BOSNI I HERCEGOVINI TRENUTNO NEMA "GLAVNE NAVIJACKE SKUPINE" KOJA CE DA DOMINIRA OVOM ZEMLJOM,KAO STO JE TO SLUCAJ U HRVATSKOJ STO SU TORCIDA I BBB,KAO STO JE SLUCAJ U SRBIJI DELIJE I GROBARI, SAD OVIM BITKAMA SE NASTOJI STVORIT NAJOPASNIJA NAVIJACKA GRUPA KOJA CE BIT UJEDNO INAJOPASNIJA OD KOJE CE SE NAJVISE BOJATI...
PO MOM MISLJENJU, U TOME SU GLAVNI HORDE ZLA KOJE HOCE DA BUDU GLAVNI,,AL SAMO SEBI STVARAJU PROBLEM,, MENI SU NAJMRZI,,JER SVAKA BITKA ONI SU TU UPLETENI, TREBA IM ZABRANIT DA PUTUJU NA GOSTUJUCE UTAKMICE,,,STO SE TICE ZRINSKOG,,EKIPA ODLICNA,USPJESI U ZADNJIH NEKOLIKO GODINA PREDOBRI,,SAMO IM MRLJU STVARAJU NAVIJACI,,BEZ LJUTNJE ULTRASI,, PREVISE STE NACIONALNO OBOJENI,,
JEDNO PITANJE ,ISKREN ODGOVOR??
DA LI VAM JE STALO DA ZA VAS KLUB NAVIJA NEKO IZ ZALIKA ?? SA TEKIJE?? MUSALE??
TO NECETE POSTIC TRENUTNOM TAKTIKOM,,TAK STO CE VAM BIT,,UDRI KOJI PRVI NALETI..OD TOGA NEMA NISTA,...
MENI SU NAJBOLJI MANIJACI,,NIKAD NIKO NIJE CUO DA SU NEGDJE NAPRAVILI BELAJ,,LJUDI IDU NAVIJAT ZA SVOJ KLUB A NE BIT SE SA NEKIMA, DA SE POSLE NA HAYATU PRICA KAKO SU ONI UBILI NEKOG I NEGDJE
Velikim djelom se slažem s tobom. Ali nisu samo navijači Zrinjskog nacionalistički obojeni. Standardno je skandidiranje "Ubij Baliju" u Širokom, Banja Luci, Mostaru.. ili paljenje zastava u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci itd.
Mislim da se to nikad neće iskorijeniti. Zamislite da nema nereda, da ljudi sa obitelji dolaze na utakmicu, svaka skupina bodri svoj tim bez izražavanja mržnje na bilo koji način? Da se poslije utakmice čestita boljem na zasluženoj pobjedi i ode cugat zajedno u prvu birtiju ? Pogledajte navijače u Engleskoj. To je država, to je zakon. Zamislite da navijač u Engleskoj ubaci baklju na teren?! Pa išao bi u zatvor bar na pola godine i nebi vidio stadiona više nikad, a u nas svako kolo neredi, ozljeđen ovaj, onaj, ubijen.. a da ne govorim o bakljama i sl. stvarima.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 17 mar 2010, 19:46

sta ti sve neces cuti :D
dobar danas i kreso,stalno pritisak vrsio,ima ono njegovo kad se zagradi,pa ona spustanja lopte prilikom ispucavanja :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.