Isti qurac k'o kod mene. Na cenat i brada.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Monolog je napisao/la:
Naravno, i dalje su tu vosak, ulja, šamponi, kojekakvi sapuni i redovno šišanje dlaka koje "strše" i remete koncepciju cjelokupne brade.
uschtipak je napisao/la: I poseban hejt za sve one koji pustaju brkove/bradu.
Obojica qrac od cenat ?Carli je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Obojica qrac od cenat ?Carli je napisao/la:
Ja depiliram prsa. Noge ne.BurningLegion je napisao/la:Monolog je napisao/la:
Naravno, i dalje su tu vosak, ulja, šamponi, kojekakvi sapuni i redovno šišanje dlaka koje "strše" i remete koncepciju cjelokupne brade.![]()
![]()
Reci uredjujem bradu kad depiliram prsa i noge.
Obrij i peechku usputGreivis je napisao/la:Ja depiliram prsa. Noge ne.BurningLegion je napisao/la:Monolog je napisao/la:
Naravno, i dalje su tu vosak, ulja, šamponi, kojekakvi sapuni i redovno šišanje dlaka koje "strše" i remete koncepciju cjelokupne brade.![]()
![]()
I mumljas: sutra idem u misiju, valja sve probat'Sveti je napisao/la: Baš smo skoro baš na ovoj temi o tome diskutovali, i već je par nas bilo u istom problemu. Brada plus kratke pantolei meni je sinula ta ideja, da par puta sa bocom nekog alkohola prođem ulicom
Pričali smo o ovom. Zar je moguće da i dalje koristiš jedne te iste fazone? Gdje je originalnost?BurningLegion je napisao/la:Monolog je napisao/la:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.