Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Smatram da je ovaj prijelazni rok bio veliki promasaj za Tottenham, ali nadam se da ce mi dokazati suprotno.. Daleko najveca greska je prodaja Sandra, Holtbya i Dawsona koji su bili odlicni na pripremnim utakmicama (osim Dawsa) ali oni su ti koji su bili zaduzeni za odrzavanje timskog duha i raspolozenja unutar ekipe. Jedino Vorm mi je dobro ime koje smo doveli i to sigurno znaci da Lloris odlazi iduce ljeto ako ne izborimo Ligu prvaka. Nismo doveli napadaca hiljaditi prelazni rok zaredom a najveci ce problem biti Adebayor koji ce nas naspustiti zbog AFCON-a. Ako ne osvojimo Evropa ligu, ove godine ne vidim nacin kako cemo doci do Lige prvaka. 6 mjesto je maximalan domet ove ekipe ali nadam se da grijesim 

- kumkalesic
- Kontakt:
Eric Dier je u Sportingu igrao ili na poziciji štopera ili kao defanzivni vezni nogometaš. Zbog toga se malo gubi u ovoj novoj roli koju ima u Tott'namu.
Malo je on prespor da igra spoljnog beka, pogotovo kada igraš protiv brzih momčadi, kao što je Liverpool. Možda je to i palilo u prva dva kola, protiv ekipa sa drugačijim pristupom u igri (kažem možda, jer sam ih gledao samo u prvom poluvremenu prvog kola protiv West Hama, gdje se i tada pomalo gubio na terenu).
Mislim da je on najbolji na poziciji štopera, ali zbog jake konkurencije (pogotovo nakon dolaska Fazia), teško da će dobiti pravu šansu na tom mjestu...
Iskreno, moram napisati da sam iznenađen nekim odlukama Argentinca na klupi...
Kao prvo iznenađuje me ova odluka da pusti Holtbya, a cijelo vrijeme ga forsirao tokom priprema, gdje je Švabo, mora se priznati, bio jedan od najboljih u londonskoj momčadi...
Drugo što me iznenađuje jeste ovo forsiranje Rosea na poziciji lijevog beka, a na klupi sjedi, barem po mom mišljenju, daleko bolji igrač Davies...
Treće; ovo igranje sa sporim Capueom na poziciji defanzivnog veznog, koji, jednostavno, nije za momčadi u engleskoj koja želi igrati napadački fudbal...kada igraš takav stil nogometa moraš valjda znati da će i protivnik imati više prostora za kontra napad, a u tim situacijam je Francuz i više nego beskoristan, kao što se pokazalo u meču sa Liverpoolom...dolazak Stamboulia bi to mogao promijeniti, ali samo ako ne završi na klupi kao Davies...
Jedina pozitivna stvar koja se desila, u ovom prijelaznom roku, jeste što su se napokon riješili smotanog Dowsona. Šteta, po njih, što to nisu isto učinili i sa Kaboulom...
Malo je on prespor da igra spoljnog beka, pogotovo kada igraš protiv brzih momčadi, kao što je Liverpool. Možda je to i palilo u prva dva kola, protiv ekipa sa drugačijim pristupom u igri (kažem možda, jer sam ih gledao samo u prvom poluvremenu prvog kola protiv West Hama, gdje se i tada pomalo gubio na terenu).
Mislim da je on najbolji na poziciji štopera, ali zbog jake konkurencije (pogotovo nakon dolaska Fazia), teško da će dobiti pravu šansu na tom mjestu...
Iskreno, moram napisati da sam iznenađen nekim odlukama Argentinca na klupi...
Kao prvo iznenađuje me ova odluka da pusti Holtbya, a cijelo vrijeme ga forsirao tokom priprema, gdje je Švabo, mora se priznati, bio jedan od najboljih u londonskoj momčadi...
Drugo što me iznenađuje jeste ovo forsiranje Rosea na poziciji lijevog beka, a na klupi sjedi, barem po mom mišljenju, daleko bolji igrač Davies...
Treće; ovo igranje sa sporim Capueom na poziciji defanzivnog veznog, koji, jednostavno, nije za momčadi u engleskoj koja želi igrati napadački fudbal...kada igraš takav stil nogometa moraš valjda znati da će i protivnik imati više prostora za kontra napad, a u tim situacijam je Francuz i više nego beskoristan, kao što se pokazalo u meču sa Liverpoolom...dolazak Stamboulia bi to mogao promijeniti, ali samo ako ne završi na klupi kao Davies...
Jedina pozitivna stvar koja se desila, u ovom prijelaznom roku, jeste što su se napokon riješili smotanog Dowsona. Šteta, po njih, što to nisu isto učinili i sa Kaboulom...
Joint_fc
2 First Division league titles
8 FA Cups
4 League Cups
1 European Cup-Winners Cup
2 UEFA Cups
7 Charity Shields
Danas Tottenham "puni" 132 godine postojanja i zelim im jos toliko
8 FA Cups
4 League Cups
2 UEFA Cups
7 Charity Shields

Prosuli smo dva važna boda u utakmici u kojoj smo bili puno bolji. Sunderland je uputio jedan udarac na gol a primili smo dva gola
.

audere est facere!
Joe!
Joe!
jel se ide danas sa 1. sastavom ili?
Na sta je spao nogomet i Tottenham ako im se ovaj Kane vodi kao neki talenat, igrac koji obecava ili slicno. Pa ovo je smijesno kad vidim kakvi sve igraci zaraduju masnu lovu od nogometa. Kane i ovaj neki invalid,ne znam ni kako se zove,**** neki Stambuli.
beton ste
Imate preopaku odbranu koja odradi sjajan posao protiv Ilica i ekipe... Cestitam na osvojenom bodu. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Koji **** od ekipe. Potrosili milijardu funti na neke polovnjake pa ni Partizan ne mogu uzeti.
Re: Odg: Tottenham Hotspur F.C.
Dabogda se ugasili sutra ne mozete mrtvi partizan dobitibelefront je napisao/la:2 First Division league titles
8 FA Cups
4 League Cups
2 UEFA Cups
7 Charity Shields
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Kakva žalosna odrana 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Odbrana nas je spasila protiv vastopnik1 je napisao/la:Kakva žalosna odrana

Večeras Bešiktaš. Znamo koliko je se Arsenal sa njima mučio, a i oni shvaćaju ovo takmičenje ozbiljnije od nas. Očekujem konbiniran sasatav ili bolje rečeno drugi sastav nešto tipa:
Lloris-Naughton, Dier, Fazio, Davies-Paulinho, Dembele-Townsend, Kane, Lennon-Soldado.
Nadam se pobjedi i tri boda mada je prvenstvo važnije.
Lloris-Naughton, Dier, Fazio, Davies-Paulinho, Dembele-Townsend, Kane, Lennon-Soldado.
Nadam se pobjedi i tri boda mada je prvenstvo važnije.
audere est facere!
Nisam gledao danas utakmicu jer sam bio na Sarajevo - Slavija, ali koliko sam cuo utakmica je bila teska i dosadna. Tri boda su odlicna protiv Sotona koji je u strasnoj formi, a kiksao je Arsenal sto ovaj dan cini savrsenim 

Sudije ocajne kao i u 90% utakmica. Nisu problem samo nama nego i ostalim ekipama i ako Englezi zele da im liga ostane najbolja na svijetu, moraju promijeniti kadar sudija. Dobro smo igrali i zadovoljan sam bez obzira na visok poraz.
Sjajna predstava, sjajna.. Zadivljen sam kako su svi igrali, kamo srece da ovako nastave
Plus simpaticna situacija na kraju kad je Kane branio umjesto Llorisa
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264hi ... gKr6aFHtjq

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264hi ... gKr6aFHtjq
Nije baš najbolji video ako ima neko bolji neka postavi, ovo se ne viđa često.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
audere est facere!
-
- Kontakt:
Šta je sa Totenhemom protiv Brightona? 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Igrali su poprilicno dobro, samo je tuzno sto nismo nista mogli dok nije u igru usao Lamela. Sljedeci protivnik je Newcastle koji je izbacio ocajnog Citya. Onaj Pellegrini je idiot, ali to nije za ove temeHattrick10 je napisao/la:Šta je sa Totenhemom protiv Brightona?