Bilo bi dobro, mada mislim da je frka sa vremenom, valjda će uspjeti sve da urade kako je planirano...borcev_navijac je napisao/la:Info koji sam dobio, vrlo puzdan
projekat za stadion prosao, nakon zavrsetka tenderske procedure, radovi bi trebali poceti 1.maja
ide sjever i jug
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
mislim da je tender najveci problem, nsiu ga moglio raspisati dok pare nisu bile obezbjedjene formalno, a on ima svoje rokove.VB 1987 je napisao/la:Bilo bi dobro, mada mislim da je frka sa vremenom, valjda će uspjeti sve da urade kako je planirano...borcev_navijac je napisao/la:Info koji sam dobio, vrlo puzdan
projekat za stadion prosao, nakon zavrsetka tenderske procedure, radovi bi trebali poceti 1.maja
ide sjever i jug
Tako koliko god koristan bio, nekad je kocnica malo taj tender
TREĆI PUT ČASTIMO !
takav je ZJN, komplikacija ŽIVA...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Vi makar imate stari stadion.borcev_navijac je napisao/la:mislim da je tender najveci problem, nsiu ga moglio raspisati dok pare nisu bile obezbjedjene formalno, a on ima svoje rokove.VB 1987 je napisao/la:Bilo bi dobro, mada mislim da je frka sa vremenom, valjda će uspjeti sve da urade kako je planirano...borcev_navijac je napisao/la:Info koji sam dobio, vrlo puzdan
ide sjever i jug
Tako koliko god koristan bio, nekad je kocnica malo taj tender
Kako je nama. Svi znaju da smo ostali bez stadiona i ko smo (Velež), a pare se ulažu u izgradnju stadiona u Orašju gdje je posjeda 100 ljudi po utakmici.
Sloboda, Velež, Čelik, Borac pravi gradski klubovi su bez ikakve podrške dok s druge strane cvjetaju Laktaši, Modriča, Slavija, Široki, Brotnjo..., u koje je poslije rata ulagano i koji su svi izgradili stadione, osvajali lige,kupove, igrali u evropi...itd.
-
- Kontakt:
a vidis apsurda nama ti svi u rs prigovaraju da se sve pare ulazu u banjaluku, istina je da se stambene i poslovne zgrade grade najvise ovdje daleko najvise priznajem , ali ovdje se mogu prodati zato se i grade ima ljudi koji hoce da kupe stan , znaci najvece je trziste.
ali kad je u pitanju javni novac, ulaganje u infrastrukturu, banjaluka najvise daje u budzet, a namanje dobija, eto vidis i po sportu
ali kad je u pitanju javni novac, ulaganje u infrastrukturu, banjaluka najvise daje u budzet, a namanje dobija, eto vidis i po sportu
TREĆI PUT ČASTIMO !
velez-sarajevo 1-0
opa i rudar vodi protiv sirokog nije se bolje mogla otvoriti utakmica
-
- Kontakt:
ma ok je to, al ne mozemo se mi u druge da uzdamo, moramo danas po tri boda svim silama samo u se i u svoje kljuse , inace ovo nista ne znaci, a moze da bude puno& ? je napisao/la:opa i rudar vodi protiv sirokog nije se bolje mogla otvoriti utakmica

TREĆI PUT ČASTIMO !
borcev_navijac je napisao/la:ma ok je to, al ne mozemo se mi u druge da uzdamo, moramo danas po tri boda svim silama samo u se i u svoje kljuse , inace ovo nista ne znaci, a moze da bude puno& ? je napisao/la:opa i rudar vodi protiv sirokog nije se bolje mogla otvoriti utakmica
znam ja da veceras moramo po tri boda,ali vazno je i to sto siroki gubi
-
- Kontakt:
lmodirca laktasi 0-2, sta ja rekoh za laktase
tesko ce njih bilo ko dobiti , zato mje nasa pobjeda protiv njih pravo velika

tesko ce njih bilo ko dobiti , zato mje nasa pobjeda protiv njih pravo velika
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ajmo lagano na utakmicu i nek nam je sa srecom.....
Ajmo braco lagano da ih nabijemo.Schlager je napisao/la:Ajmo lagano na utakmicu i nek nam je sa srecom.....
- ibrakadabra
- Kontakt:
borac-ćelik 0-1
Ma nema ovakve publike nigdje na svijetu!!
Borac,niđe veze, ne možemo se sastaviti sa akcijom,sve neka bunarenja,nabacivanja napamet,ali publici to nije prepreka da u zadnjoj sekundi cijela tribina ustane na noge i iz sveg glasa zagrmi "HU;HU;HU..."...i naravno,prije nego je Olja i izveo prekid imao sam osjećaj da ćemo ga utrpati,ali da će ga baš ovako Vukelja zakucati pod prečku
......
Uglavnom,banjalučka publika je dobila novog ljubimca,Stevanovića,a poslije ovih majstorskih golova,nadam se i Vukelju....
Nakon našeg gola nije se ni nastavljala igra,nakon 5 sekundi je bio kraj....
Jedino mi je sudija popušio živce,čist penal nad Kajkutom nije svirao,ali zato ga je na izlasku na drugo poluvrijeme dočekala takva salva zvižduka koju neće skoro zaboraviti....Ova mi je pobjeda još slađa nego ona protiv Laktaša...i šta reći na kraju, nego
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!

Borac,niđe veze, ne možemo se sastaviti sa akcijom,sve neka bunarenja,nabacivanja napamet,ali publici to nije prepreka da u zadnjoj sekundi cijela tribina ustane na noge i iz sveg glasa zagrmi "HU;HU;HU..."...i naravno,prije nego je Olja i izveo prekid imao sam osjećaj da ćemo ga utrpati,ali da će ga baš ovako Vukelja zakucati pod prečku

Uglavnom,banjalučka publika je dobila novog ljubimca,Stevanovića,a poslije ovih majstorskih golova,nadam se i Vukelju....
Jedino mi je sudija popušio živce,čist penal nad Kajkutom nije svirao,ali zato ga je na izlasku na drugo poluvrijeme dočekala takva salva zvižduka koju neće skoro zaboraviti....Ova mi je pobjeda još slađa nego ona protiv Laktaša...i šta reći na kraju, nego
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!

- ibrakadabra
- Kontakt:
u kojoj je minuti pao drugi golSchlager je napisao/la:Ma nema ovakve publike nigdje na svijetu!!
Borac,niđe veze, ne možemo se sastaviti sa akcijom,sve neka bunarenja,nabacivanja napamet,ali publici to nije prepreka da u zadnjoj sekundi cijela tribina ustane na noge i iz sveg glasa zagrmi "HU;HU;HU..."...i naravno,prije nego je Olja i izveo prekid imao sam osjećaj da ćemo ga utrpati,ali da će ga baš ovako Vukelja zakucati pod prečku![]()
![]()
......
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
& $ ", поново ' " &! & ' ја $ - & $ ? ". & ¥ ? за & " на &. & " " &, то су ' " "...
% " &!!!
% " &!!!
"" ПУТ ""
Ma u zadnjoj sekundi nadoknade,kažem ti da se nije ni nastavljalo....Baš u trenutku kad je oficijelni spiker govorio kako u Sarajevu Željo (čak im i tepa) vodi protiv Zvijezde 2-0....u kojoj je minuti pao drugi gol
Kakva je poruka bila,bio sam na Istoku pa nisam vidio?
Ako je bilo nesto uvredljivo,mozda je to razlog sto je Vukelja otrcao tamo na zapad da proslavi gol?
Ili jos ne zna kakvi su obicaji kod nas kad se da gol,a pogotovo ovako vazan i sladak gol

Ako je bilo nesto uvredljivo,mozda je to razlog sto je Vukelja otrcao tamo na zapad da proslavi gol?
Ili jos ne zna kakvi su obicaji kod nas kad se da gol,a pogotovo ovako vazan i sladak gol

-
- Kontakt:
kad vas citam kao da smo gledali drugu utakmicu. Prvo igra po meni uopste nije bila katastrofalna, daleko od tog da je bila bajna.
Medjutim, ono sto su igraci pokazali po meni to je borbenost a to je bitno.
Na momente je to cak bila jako brza i dopadljiva igra, samo sto su ti momenti bili presjecani zbunjenoscu i osjetnim pritiskom na igracima.
Ipak ne treba zaboraviti da se borac vratio iz 1-0 za celik, i da mu nije sudjen cist ko suza penal, taj penal je mogao znatno promjeniti tok utakmice, jer us onda noge lakse.
kad se vratis iz 0-1 i jos kad ti ne sudi penal cist toliko da su ga mogli vidjeti i iz avaksa, onda je to stvarno za pohvalu.
Istina je da tu jos mnogo toga ne stima, ali koliko god vi sad kritikovali, meni ovo uopste nije toliko lose, mada zelim da ude puno bolje.
vidljivo je da je ekipa u fazi uigravanja, i da igra sve bolje i bolje.
Na kraju krajeva, treba reci da je celik odigrao jednu jako dobru utakmicu, i to treba uzeti u obzir.
Koga bih izdvojio, vukelja i stevanovic, pokazuje se da su prava pojacanja.
I da se razumijemo, nasi stoperi su odigrali katastrofalno, obojica.
a to nam je bolji dio ekipe.
vuklpobratovic je dok snije fizicki pao igrao solidno i namjesti taj izjednacuzjuci gol vuukelji, i ima tu potencijala.
Puzigaca borben dobar, al se ne vraca
I uopste tranzicija igre iz faze napada u odbranu ne stima, i tu se treba dosta poraditi, dok ova tranzicija iz faze odbrane u npada nije toliko losa.
I na kraju ponavljam, celik je dobar jako i nije ga bilo lako pobjediti.
Medjutim, ono sto su igraci pokazali po meni to je borbenost a to je bitno.
Na momente je to cak bila jako brza i dopadljiva igra, samo sto su ti momenti bili presjecani zbunjenoscu i osjetnim pritiskom na igracima.
Ipak ne treba zaboraviti da se borac vratio iz 1-0 za celik, i da mu nije sudjen cist ko suza penal, taj penal je mogao znatno promjeniti tok utakmice, jer us onda noge lakse.
kad se vratis iz 0-1 i jos kad ti ne sudi penal cist toliko da su ga mogli vidjeti i iz avaksa, onda je to stvarno za pohvalu.
Istina je da tu jos mnogo toga ne stima, ali koliko god vi sad kritikovali, meni ovo uopste nije toliko lose, mada zelim da ude puno bolje.
vidljivo je da je ekipa u fazi uigravanja, i da igra sve bolje i bolje.
Na kraju krajeva, treba reci da je celik odigrao jednu jako dobru utakmicu, i to treba uzeti u obzir.
Koga bih izdvojio, vukelja i stevanovic, pokazuje se da su prava pojacanja.
I da se razumijemo, nasi stoperi su odigrali katastrofalno, obojica.
a to nam je bolji dio ekipe.
vuklpobratovic je dok snije fizicki pao igrao solidno i namjesti taj izjednacuzjuci gol vuukelji, i ima tu potencijala.
Puzigaca borben dobar, al se ne vraca
I uopste tranzicija igre iz faze napada u odbranu ne stima, i tu se treba dosta poraditi, dok ova tranzicija iz faze odbrane u npada nije toliko losa.
I na kraju ponavljam, celik je dobar jako i nije ga bilo lako pobjediti.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.