Sviju mi, nekad mi pukne film da mi se baš igra za repku kad vidim kakvi sve antitalenti igraju.Otići ću i ja, učlanit se u Seadovu agenciju i za jednu sezonu ocekujte polivalentnog igrača u reprezentaciji koji loptu zna jako udarit desnom nogom a lijeve se i sam bojim. I onda kad me novinari pitaju ko je Sead Sušić pravit ću se glup ko Anel Hadžić, smješkat ću se kao da sam prije intervjua izgubio nevinost, baš kao Anel Hadžić. Je.bo me svak' ako se ne bi bar osrednje ekipe iz liga petice poceli raspitivati za mene nakon par tekmi u reprezentaciji, za razliku od Avdije i Tinkija,Hadžića itd. koji ne bi mogli otići ni u Škotsku ligu na preporuku Fergusona, ljudi bi ih nogirali nakon jednog treninga kad bi vidjeli sa kakvim fudbalerima imaju posla.
p.s. da se vratim temi, Izo majstoree

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.